R.I.P. България - Уелс 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: България - Уелс (11.10/21:05)
PFC Litex написа:До Благо Георгиев на трибуните има поп
Благо му дистрибутира от последните модели гелове, а попа му показва нова икона като идея за татуировка
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
						- Свети Владимир II
- Контакти:
ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХА НАЦИОНАЛИТЕ,НА МАЧ НА ОТБОРА НИЕ ДА КИСНЕМ В НЕТА.

- KategorieC
- Контакти:
Toя мач е жива мъка.Голямо кюскане от двата отбора.

Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
ros написа:PFC Litex написа:До Благо Георгиев на трибуните има поп
Благо му дистрибутира от последните модели гелове, а попа му показва нова икона като идея за татуировка
Ето действителната причина за напускането на иконостаса. Довел е служител на Джизъс за да се моли да не паднем

Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

България никога не е имала по-жалък национален отбор !!!
30 години гледам футбол. Не изпускам мач на националите. Такава пародия вместо отбор не сме имали никога !!!

Истински късмет ще е, ако днес не загубим в това аутсайдерско "дерби".

[center] [/center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
						 [/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Виждам, че без Благо тръгваме нагоре и играем страхотно, той е пречел досега на националите   

Viktor4o_Rs написа:Виждам, че без Благо тръгваме нагоре и играем страхотно, той е пречел досега на националите

Благо е един от прчещите, то всъщност всички са пречещи. Е сега на един от наще не можа топката да му се удари в крака и да влезе.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
						- benquick
- Контакти:
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
Футболистите са ни некадърни, това е факт ! Не разполагаме и с добри треньори, които да покриват представите за съвременни такива, което също е факт ! Бази модерни също нямаме, което автоматично води до следващия факт, който е, че нямаме и добри млади играчи които да изгреят - поправете ме ако бъркам, но аз поне така виждам нещата ! Следователно и първенството ни е посредствено !
Не са виновни играчите и треньорите, още по-малко феновете...качествата на играчите ни и бройката на феновете по стадионите са следствие на дейностите на основния виновник за това положение в което сме !
Виновник - абдикиралата от своя народ и в частност Спорт държава и малоумното и корумпирано ръководство в лицето на БФ(* - Това са двете основни причини днес да играем "Дерби на аутсайдерите" пред 500 човека публика, повечето от които са от Уелс.

Не са виновни играчите и треньорите, още по-малко феновете...качествата на играчите ни и бройката на феновете по стадионите са следствие на дейностите на основния виновник за това положение в което сме !
Виновник - абдикиралата от своя народ и в частност Спорт държава и малоумното и корумпирано ръководство в лицето на БФ(* - Това са двете основни причини днес да играем "Дерби на аутсайдерите" пред 500 човека публика, повечето от които са от Уелс.
					Последна промяна от Blue_Lion на 11 окт 2011 21:45, променено общо 1 път.