B__A__N__DA__TA написа:blue avalanche написа:blue avalanche написа:С тази вундербар игра,ако излезем в Подгорица...Тц,тц,тц...
Хареса ли ти играта на отбора в изминалите два мача?,тва кажи

А какво очакваш да стане или се надяваш е съвсем различно
За мача със Швейцария:предпочитам "грозна" победа пред "красив" хикс.Много шум и пушилка за нищо.
За мачлето с Кипър писах по-горе.
Добре бе синя лавина,видно е,че има прогрес в играта на отбора.Ако се запази тенденцията и се развие, защо да не се надяваме на класиране ? Защо да не запишем 4 победи до края на този цикъл ?,за мен е напълно възможно.Черна гора имаха късмет тук, че срещнаха една сбирщина,и всички ги поставят за фаворит за 2-то место..е не е така .Виж им програмата.Както те ни биха в София, така можем и ние да ги ударим в Подгорица и нищо чудно да завършат на 4 место в групата.Разбирам клубните ти пристрастия.И на мен ми харесва Мъри като треньор,но не ми харесва Сираков до него.Ето сега и в Кипър си се оправя добре Мъри, само че там няма сирак до себе си да му реди отбора,а той да обира пешкира.Никой от пишещите тук не обвинява Мъри, а неговият персонален директор Сираков[/quote]
"Черна гора имаха късмет тук, че срещнаха една сбирщина,и всички ги поставят за фаворит за 2-то место..е не е така "В Англия пак ли "сбирщина" срещнаха,че направиха хикс?Хората си биха Швейцария "у дома",ние...По всички показатели са си фаворити.На кое отгоре ще ги бием в Подгорица?