Русия-БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Националния

Мнениеот vaskonti » 12 авг 2010 11:12

Бижутера написа:бързо викнете Тройчо Торпедото, той ще ни оправи! :lol:

Определено влезе в ТОП 3 на най-неадекватните мнения.
Както се казва в поговорката - не стреляйте по пианиста, той толкова си може. Нито Мъри е виновен, че е треньор, нито пък е виновен, че играчите толкова си могат. По-интересно ми е да чуя коментарите на тези, които призоваваха Бербатов да се махне от националния. Е, махна се. Как според тези хора се справяме в нападение без него? Според мен с 300 зора стигаме до нещо, което с повече въображение можем да наречем голово положение. За отбелязване на гол въобще не говоря. Говоря за това как седим в атака като цяло, ако това нашето може да се нарече атака де...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 авг 2010 11:17

Статистиката е категорична: в последните 4 срещи имаме 3 загуби, 1равенство и голова разлика 2:6
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 авг 2010 11:23

pomiqrat написа:Статистиката е категорична: в последните 4 срещи имаме 3 загуби, 1равенство и голова разлика 2:6

през 2010 година още нямаме победа, правете си изводите :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 авг 2010 11:27

Срещу Черна гора може да я вземем, а срещу Англия х :mrgreen: Вярвам си за х-са с Англия. Винаги го измъкваме, но няма да го играя :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 авг 2010 11:29

Бижутера написа:
pomiqrat написа:Статистиката е категорична: в последните 4 срещи имаме 3 загуби, 1равенство и голова разлика 2:6

през 2010 година още нямаме победа, правете си изводите :mrgreen:

Да.Това го нямаше даже и при Гения Стоичков и при повторния престой на Пламен Марков,начело на националния. ;)
Само Черно море.

Galfonek
Контакти:

Мнениеот Galfonek » 12 авг 2010 11:29

Според мен това беше най- силния мач на националите от всичките 4 контроли тая година, но накрая ,Мъри като видя ,че няма идея в атака и не можем да вкараме, реши да направи една дузина безмислени смени ,да може после да се оправдае ,че експериментирал и затова сме загубили.Кому бяха нужни тия смени 10 и 5 минути преди края.Тогава Руснаците ни емнаха ,като се развали синхрона на отбопа и за 15 минути направиха 5 чисти положения ,след като за цял мач нямаха нито едно!
Какво правят в националния куци кона като Захари Сираков , Генчев , Камбуров, Рангелов???
Докога ще мъчи едни и същи непрокопсаници?Тоя Камбуров меу слагат топката на главата , а той чака да го удари в главата за да влезе.Докога с тоя нещастник в нападение?

Galfonek
Контакти:

Мнениеот Galfonek » 12 авг 2010 11:29

Според мен това беше най- силния мач на националите от всичките 4 контроли тая година, но накрая ,Мъри като видя ,че няма идея в атака и не можем да вкараме, реши да направи една дузина безмислени смени ,да може после да се оправдае ,че експериментирал и затова сме загубили.Кому бяха нужни тия смени 10 и 5 минути преди края.Тогава Руснаците ни емнаха ,като се развали синхрона на отбопа и за 15 минути направиха 5 чисти положения ,след като за цял мач нямаха нито едно!
Какво правят в националния куци кона като Захари Сираков , Генчев , Камбуров, Рангелов???
Докога ще мъчи едни и същи непрокопсаници?Тоя Камбуров меу слагат топката на главата , а той чака да го удари в главата за да влезе.Докога с тоя нещастник в нападение?

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 12 авг 2010 11:33

Според мен трябва да се работи в една-единствена посока - развитие на детско-юношеския футбол. Това поколение, което в момента се изявява в мъжкия национален отбор, трябва да се приеме като кота нула, от която трябва да се върви само нагоре. Но едва ли някой от БФС и ръководителите на българските отбори може да прочете това, което пиша. Ето един пресен пример - локо пловдив взимат в отбора някакъв футболист, станал юношески шампион с Испания през 2002 г., но последния клуб, в който играл, бил в трета испанска дивизия. Толкова ли нямат момчета от школата, та взимат някакъв анонимник, който догодина може би ще си замине? Вижте англичаните как си съсипаха националния отбор, като разчитат само на чужди футболисти, италианците също не могат да намерят заместници на футболистите, които прекратиха кариерите си. Вярно, че почти всички в националния ни отбор играят в чужбина, но в какви отбори играят? Касъмпаша, Васлуй, Амкар и други неизестни отборчета, които с нищо не са по-добри от нашите хартиени грандове. Затова трябва да се обърне внимание на младите, но не съм оптимист.

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 12 авг 2010 11:37

Абе видя се, че имаме точно 3 класни играча - Стенли, Марто и Манолев. Другите са мъчеха колкото могат, но ..... Направи ми впечатление обаче доста еднообразната игра - само по фланговете, нито една атака през центара и даже не помне и удар от дъгата на наказателното поле. Не знам може би това беше просто тренировка как ще играем с-у Англия (понеже в центъра им са Джерард, Лампард и Бари и от там едва ли ще пробием.)

Контролите са си контроли, стискам палци за квалификациите. Поне да не се изложим тотално и да завършим последни или предпосредни, защото го има и този вариант.
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 авг 2010 11:42

Надявам се англичаните да не вдигат националното си самочувствие с нас и да искат да покажат на феновете, че не са жалки, понеже...
Бе я чакайте.. Каква Англия обсъждаме. Ще трябва да се борим за трето място, 'щото отидем ли четвърти на следващите клатификации и Моуриньо да е, няма да ни спаси.
Присъстват ли в отбора Пеев, Ил. Стоянов, Иван Иванов и Чавдар Янков с по-малко от 2 гола няма да паднем. ;) Така че който играе Еврофутбол спокойно да залага види ли тея играчи в предварителния състав.

Върни се в “Национален отбор”