Не искам да обвинявам Пенев - не съм специалист по футбол. Но мисля, че някои реакции мога да разчитам.
Първо - не му прави чест на Пенев да изнася по подобен начин неща за тези, с които досега е работил, а нищо не е казал срещу тях. Излиза, че "истината" може да се сподели само когато някой те напада и ти му отговаряш по същия безумен начин - като обиждаш личността му. Не ме разбирайте,че обидените заслужават по-добри думи, но аз мога да кажа на Венци Стефанов, че като си глътнал футболна топка и се разхождаш с нея, не значи, че разбираш от футбол. Мога, защото с Венци Стефанов не ме свързват някакви професионални отношение, той не ми е шеф и не съм го търпял, докато съм получава заплата от съюза, в който той е един от шефовете. Но в същото време не бих го казал, ако разбирам от футбол, защото досега бих дал да се разбере и това, и че Стефанов не разбира. Не бих го казал и ако не искам да влизам в махленска разправия с него, пък и с другите, за които става дума.
Аз имам три въпроса - добре, Костадинов се е появявал само два пъти в нац. отбор. Ако смятам, че това води отбора ми към провал, не бих мълчал. Защо Пенев досега мълча?
Другият въпрос - ако всички други разбират повече футбол от Пенев, защо допуснаха да се стигне до тук?
И последният - от централата очакват Пенев да подаде оставка, защото не се е справил. Те колко треньора смениха - всички избрани от тях. Когато отборът не върви - сменят треньора. Когато смяната на треньорите нищо не променя, да сменят този, който ги избира и оценява. И да го сменят, ако няма достойнство да си подаде оставката. Кога ще се появи мъж, който да каже - опитах, ама не можах - явно толкова мога - до дойде друг, който може повече. Все пак Пенев нещо подобно каза - ето моят стол, който иска, да заповяда. Е вярно само каза. Но това не пречи да се постави въпросът - тези над него кога ще си подадат оставката и има ли кой да ги смени, ако не искат сами да си отидат.
По БТВ Любо Пенев изпържи душманите си
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: По БТВ Любо Пенев изпържи душманите си
Последна промяна от Странджата на 23 ное 2014 23:41, променено общо 2 пъти.
dreben23 написа:Венци Стефанов пред БЛИЦ: Любо Пенев е бил ембрион, когато аз съм ритал топката
![]()
![]()
Вижте, не искам да падам до такова улично ниво. Не ми отива на възпитанието и образованието да отговарям по същия начин на Любо.![]()
![]()
И Тумбака пред Блиц ..... еееееех, от едно котило са май всички
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
На 90% новия селекционер на националите ще е Ивайло Петев.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Брао Любо, брао Пенев, така се прави - докат си на хранилката тишина, ма кат те изхвърлиха кат мръсно псе отвори оная ми ти уста. Ма ти си гоУем тренер ве, за статистиката ще останат твоите чутовни постижения - 4 победи, 2 срещу Малта и по една срещу другите евро "грандове" Армения и Азърбейджан. ВеУик...
Като говорите тук за футбол, резултати, стил и прочие е хубаво да имате и малко обща култура. Който е чувал за "Кутията на Пандора" ще разбере какво направи Любо днес. ОТВОРИ Я... Дори и да не се промени нищо, А ТРЯБВА ПОЧТИ ВСИЧКО. Пенев предизвика дебат. От всички нас зависи дали заставаме зад статуквото или искаме националния отбор отново да ни радва. Защото сега всички сте големи партриоти, говорите за националите, но на мача с Малта си седяхте в къщи.
Та за "Кутията на Пандора" - ето, един по един започват гущерите за излизат от дупките си да се изказват. Ясно е, че няма какво да кажат, но кошера се поразмърда. АЗ НЕ ПРИЕМАМ ПОВЕДЕНИЕ НА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА БФС който да казва "Аз съм от 9 години отговорник за националите - вие ли разбирате от футбол, че ми говорите"... Е за 9 години АЛАНКОЛУ какво направи и с какво показа, че разбираш от футбол. Аз не приемам член на изпълкома да казва "Аз не разбирам от футбол но искам да сменям треньора"... Ами да - нека гледа цвета на хапчетата и да не се бърка там, където не разбира.
По времето на сегашното управление станаха едни от най-скандалните истории във футбола...
- за първи път официално признаха че разследват мач на националния отбор заради уговорки... и то не един
- за първи път младежи са обвинени в черно тото
- най-безцеремонно бе позолено играчи от световна класа да не играят за националния отбор
- направихме поредица от резили срещу отбори като Малта, Кипър, Черна гора
За всичко това нито веднъж президентът на БФС и Изпълкомът не пое отговорност. Те винаги са постъпили правилно, винаги друг е виновен... Света вода ненапита!!!
Пенев може да е всякакъв, може да се е забавил с изказването си, може да се е орезилил, НО ПЕНЕВ ДАДЕ ПОСОКАТА!!! Защото трябва промяна. Има ли значеие за вас кой е казал истината? Бербатов също каза много от тези неща, но и тогава му се подиграваха. Явно сме нация на сеирджии, които хем ни е гадно, хем като някой размъти калта е посрещнат с "Баси простака - тази кал що чак сега се мъти?"
НАДЯВАМ СЕ НА ПРОМЯНА... ОТ КЪМ ПЕРУКАТА
Та за "Кутията на Пандора" - ето, един по един започват гущерите за излизат от дупките си да се изказват. Ясно е, че няма какво да кажат, но кошера се поразмърда. АЗ НЕ ПРИЕМАМ ПОВЕДЕНИЕ НА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА БФС който да казва "Аз съм от 9 години отговорник за националите - вие ли разбирате от футбол, че ми говорите"... Е за 9 години АЛАНКОЛУ какво направи и с какво показа, че разбираш от футбол. Аз не приемам член на изпълкома да казва "Аз не разбирам от футбол но искам да сменям треньора"... Ами да - нека гледа цвета на хапчетата и да не се бърка там, където не разбира.
По времето на сегашното управление станаха едни от най-скандалните истории във футбола...
- за първи път официално признаха че разследват мач на националния отбор заради уговорки... и то не един
- за първи път младежи са обвинени в черно тото
- най-безцеремонно бе позолено играчи от световна класа да не играят за националния отбор
- направихме поредица от резили срещу отбори като Малта, Кипър, Черна гора
За всичко това нито веднъж президентът на БФС и Изпълкомът не пое отговорност. Те винаги са постъпили правилно, винаги друг е виновен... Света вода ненапита!!!
Пенев може да е всякакъв, може да се е забавил с изказването си, може да се е орезилил, НО ПЕНЕВ ДАДЕ ПОСОКАТА!!! Защото трябва промяна. Има ли значеие за вас кой е казал истината? Бербатов също каза много от тези неща, но и тогава му се подиграваха. Явно сме нация на сеирджии, които хем ни е гадно, хем като някой размъти калта е посрещнат с "Баси простака - тази кал що чак сега се мъти?"
НАДЯВАМ СЕ НА ПРОМЯНА... ОТ КЪМ ПЕРУКАТА
Последна промяна от ros на 23 ное 2014 23:51, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- dreben23
- Контакти:
Няма такъв филм, в който наш служител ни дава ултиматум и ни обяснява да не му се месим в работата. Най-малко е некоректно подобно отношение от страна на Любослав Пенев”, заяви Домусчиев пред вестник „Преса”.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Защо ли Любо повтаря част от думите които преди години каза Матеус а ?! Май в БФС нищо не се е променило от тогава !
И от кога Любо стана служител на Кирето или вече БФС е собственост на Кирето а ?!
dreben23 написа:Няма такъв филм, в който наш служител ни дава ултиматум и ни обяснява да не му се месим в работата. Най-малко е некоректно подобно отношение от страна на Любослав Пенев”, заяви Домусчиев пред вестник „Преса”.![]()
![]()
И от кога Любо стана служител на Кирето или вече БФС е собственост на Кирето а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
- Странджата
- Контакти:
Re: ros
И аз това попитах - не може да те обвинява треньорът на националния отбор, че не разбираш от футбол, а ти да не му отговаряш по същество - т.е. да покажеш , че си специалист, а не че си ритал топка в махалата и ли пък че си голям началник. Ако няколко пъти си сгрешил в избора си на треньор, разбираш ли от футбол и от ръководство на футболна централа?
iliyan написа:Защо ли Любо повтаря част от думите които преди години каза Матеус а ?! Май в БФС нищо не се е променило от тогава !dreben23 написа:Няма такъв филм, в който наш служител ни дава ултиматум и ни обяснява да не му се месим в работата. Най-малко е некоректно подобно отношение от страна на Любослав Пенев”, заяви Домусчиев пред вестник „Преса”.![]()
![]()
Това е достатъчно... Най-показателното изказване от "засегнатите"!!! Сега месят ли се или поне правят ли опити за намеса тези от Изпълкома или не?
[offtopic]ако е вярно де... дано не го е казал, че това ще е началото на края[/offtopic]
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Крайно време е да изритат футболните президенти от изпл.ком. ! Доказаха , че не могат да се справят и да си ходят !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]