pesho_1913 написа:BLUE CHAMPIONS написа:Taka и така в темата стана актуален "малиеца" , та да попитам всички дето го оплюха, емблемките им по подписа и аватари да не би да са на български отбориС какво подпомагате ВИЕ развитието на българския футбол, "защитници на национализма"? Най- лесно е да хулиш някого, но , че си изпаднал в лицемерие или двуличие, няма значение, нали!?
Извинявай, ама да кажеш, че националният ти отбор е България и друг да отговори, че за него е Мали е подигравка. Аз дори и да не симпатизирах на чуждестранни отбори с какво щях да подпомогна на развитието на българския футбол? Единственият начин е като си плащам билета, за да влезна на стадион Славия или на стадион Васил Левски, когато има мач на националния. Не мога да разбера защо го защитаваш? Просто защото е от Левски?
Не, не съм го оправдал, за да ми "предпишеш", че го защитавам. Но това, че си е харесал даден футболист или държава не значи, че всеки ден трябва да се изсипва отгоре му помия колко е жалък, каква маймуна е, циганин,негър и какво ли още не и то безнаказано, еми прав си е човека да ви провокира. Всеки сам избира какво да харесва и никой няма право да се налага на избора му, още по-малко да го плюе и обижда.
[/center]