Вашият национален отбор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Вашият национален отбор!

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 14 фев 2012 22:15

pesho_1913 написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Taka и така в темата стана актуален "малиеца" , та да попитам всички дето го оплюха, емблемките им по подписа и аватари да не би да са на български отбори :?: С какво подпомагате ВИЕ развитието на българския футбол, "защитници на национализма"? Най- лесно е да хулиш някого, но , че си изпаднал в лицемерие или двуличие, няма значение, нали!?

Извинявай, ама да кажеш, че националният ти отбор е България и друг да отговори, че за него е Мали е подигравка. Аз дори и да не симпатизирах на чуждестранни отбори с какво щях да подпомогна на развитието на българския футбол? Единственият начин е като си плащам билета, за да влезна на стадион Славия или на стадион Васил Левски, когато има мач на националния. Не мога да разбера защо го защитаваш? Просто защото е от Левски?

Не, не съм го оправдал, за да ми "предпишеш", че го защитавам. Но това, че си е харесал даден футболист или държава не значи, че всеки ден трябва да се изсипва отгоре му помия колко е жалък, каква маймуна е, циганин,негър и какво ли още не и то безнаказано, еми прав си е човека да ви провокира. Всеки сам избира какво да харесва и никой няма право да се налага на избора му, още по-малко да го плюе и обижда.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 14 фев 2012 22:21

BLUE CHAMPIONS написа:
pesho_1913 написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Taka и така в темата стана актуален "малиеца" , та да попитам всички дето го оплюха, емблемките им по подписа и аватари да не би да са на български отбори :?: С какво подпомагате ВИЕ развитието на българския футбол, "защитници на национализма"? Най- лесно е да хулиш някого, но , че си изпаднал в лицемерие или двуличие, няма значение, нали!?

Извинявай, ама да кажеш, че националният ти отбор е България и друг да отговори, че за него е Мали е подигравка. Аз дори и да не симпатизирах на чуждестранни отбори с какво щях да подпомогна на развитието на българския футбол? Единственият начин е като си плащам билета, за да влезна на стадион Славия или на стадион Васил Левски, когато има мач на националния. Не мога да разбера защо го защитаваш? Просто защото е от Левски?

Не, никъде не съм го оправдал, за да ми "предпишеш", че го защитавам. Но това, че си е харесал даден футболист или държава не значи, че всеки ден трябва да се изсипва отгоре му помия колко е жалък, каква маймуна е, циганин,негър и какво ли още не и то безнаказано, еми прав си е човека да ви провокира. Всеки сам избира какво да харесва и никой няма право да се налага на избора му, още по-малко да го плюе и обижда.

В случая си прав. Харесал си е един футболист, хубаво. НО, след като не спря да пуска меко-казано "глупави" теми, в които всяка трета дума беше СЪР, нормално след всяка негова провокация да се сипят обиди. Той си прави та*ак с нас и за жалост всички му се хващаме на въдицата, чрез глупавите му провокации.. :oops:
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 14 фев 2012 22:28

pesho_1913 написа:В случая си прав. Харесал си е един футболист, хубаво. НО, след като не спря да пуска меко-казано "глупави" теми, в които всяка трета дума беше СЪР, нормално след всяка негова провокация да се сипят обиди. Той си прави та*ак с нас и за жалост всички му се хващаме на въдицата, чрез глупавите му провокации.. :oops:

Ми форума затова е форум с всякакви теми и интереси, пишеш и четеш там ,където те вълнува. Където не ти е интересно не се чувствай длъжен да пишеш ;) ( темите за "СЪР-а" имам впредвид). Но всеки втори да обеснява на един колко е тъп, прост и глупав е дразнещо.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 14 фев 2012 22:42

Ама ти сериозно ли ? Какво е общото м/у националния отбор на България и това например ,че съм фен на Ливърпул ? Та тоя ми казва ,че неговия национаел отбор е Мали ?! Аз може да съм фен на Ливърпул и Атлети ,но националния отбор е един за нас българите и това е България ! Нормално е тоя индивид да бъде плют,хранен и какво ли още не поради простата причина ,че си го заслужава напълно с простите си теми,исказвания и тн.''Моя национален отбор е Мали'' ... хахаххахахаххахахахахахаах майкооооооооооооооооооооооооооооооо .....
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Мнениеот housestyle » 14 фев 2012 23:03

[center]Изображение[/center]
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Потребителски аватар
wade3
Контакти:

Мнениеот wade3 » 14 фев 2012 23:33

housestyle написа:[center]Изображение[/center]

Само за В.Минев не съм съгласен,иначе е доста добър избора ти.

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 14 фев 2012 23:41

Слагам картинка на български отбор в подписа си и положението във футбола ни се оправя ;)

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 14 фев 2012 23:52

Малиец или както се пее
а може и да е малаец, но от ромски произход, но е кръгъл .....
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

dimo95bs
Контакти:

Мнениеот dimo95bs » 15 фев 2012 00:10

- Н. Михайлов, В. Стоянов
- И. Бандаловски, С. Манолев, И. Иванов, В. Илиев, Н. Бодуров, А. Тунчев, Й. Минев, П. Занев
- С. Петров, В. Гаджев, Б. Галчев, А. Цветков, Г. Миланов, М. Александров, М. Петров, Б. Георгиев, Маркиньос
- Д. Бербатов, И. Мицански, К. Хазуров, С. Делев, И. Попов

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 фев 2012 00:22

BLUE CHAMPIONS написа:
Red Warrior написа:

Ти пък си вечно мрънкащото джудже Хаяско. Дано в личният си живот не си толкова досаден с непрестанното си намиране на кусури на другите :roll:

За какво мрънкам, дали ще можеш да ми обесниш въобще?, че се застъпвам за един, нападнат от 5 защото не им допадало кой отбор харесвал единият...?

Те имат основание да го нападат, а ти нямаш за да нападаш тях. Като говори глупости естествено, че ще го нападат. Все едно да питаш, защо хората нападат Ахмед Доган? Какво като е получил хонорар за хидроинженерна консултация? Чат ли си? Трябва да има някакво чувство за мярка и адекватност в този живот.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Национален отбор”