pomiqrat написа:Да объркаш цветовете на знамето

Някой го е напекло слънцето
haiobaio написа:Вчера гледах репортаж, че тези артикули се правят предимно за английските фенове, защото търговците не смятат, че българите ще отделят по 10 лева за ключодържател. И са прави! Лошото е, че въпреки всичко ще ги пуснат в продажба и англичаните ще си ги закупят. И когато разберат гафа, какво ли ще си помислят за нас? Вярвам, че в Англия такова нещо ако се случи ще има наказани за държавна измяна, също са възможни и присъди. И никога няма да се пуснат в продажба. Докато тук нито някой ще получи наказание, даже напротив ще спечели пари.
БФС на КАЛЕ

Сладък, недей писа простотии, че хич те няма в правоисъдната система. Знаеш ли какво е държавна измяна, че пишеш небивалици. Много прависти станахте

Влез малко в час или по-добре си отвори Наказателния кодекс в Глава пъра от особената част и почети. Ако учиш право се самоубий или вземи да четеш. Има небрежност от страна на фирмата, която е изработила артикула и тази, която ги е пуснала на пазара и толкова. Освен една глоба друго няма да получат евентуално.
Муцка, стига си търсил конфликти. Нито съм правист, нито някога бих искал да бъда, нито ми дреме какво ще стане в Англия. Наясно съм за какво става дума с фирмите производител. Но не знам ти дали си наясно, че след като един артикул е произведен, то той се проверява от възложителя на задачата, който след това го пуска на пазара. При освобождаването на една партида, независимо какво, възложителят се подписва, че всичко е ОК и получава произведеното. От тук нататък вина носи въпросният възложител.
А че се хващаш като малоумен за глупостите, написани от яд, си е твоя работа.