Пореден срам за БФС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Пореден срам за БФС

Мнениеот crap » 01 сеп 2011 15:12

bigbonusprize написа:
crap написа:Предният път, срещу Ирландия, бяха объркали името на стадиона!!! На билета ми пише(пазя го още) "стадион "Васил Лески""...

Снимай го и качи снимката. Заслужават отделна тема от важните със всичките им глупости....

Изображение
Не се вижда много добре, но това е техниката с която разполагам в момента :)
Последна промяна от crap на 01 сеп 2011 15:12, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 01 сеп 2011 15:12

Върпосните билети

Изображение
Последна промяна от haiobaio на 01 сеп 2011 15:13, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 сеп 2011 15:13

Тук просто, който е отговорен за гафа - задължително да бъде уволнен!!!!!

ПЪЛЕН РЕЗИЛ. Даже няма дума за това нещо :o

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 01 сеп 2011 15:13

Viktor4o_Rs написа:
crap написа:Предният път, срещу Ирландия, бяха объркали името на стадиона!!! На билета ми пише(пазя го още) "стадион "Васил Лески""...

Ако не се лъжа, на мача с Швейцария беше, второто полувреме започна, а идиотите не бяха спрели уредбата на стадиона и няколко минути се играха под звуците на музика :lol: :lol: :lol:

Това също да! Спомням си го.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 01 сеп 2011 15:15

На мен ми е много интересно дали някой "журналист" ще повдигне въпроса!!!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 01 сеп 2011 15:17

crap написа:На мен ми е много интересно дали някой "журналист" ще повдигне въпроса!!!

Не вярвам, в момента са толкова заети да лижат задниците на англичаните, че е практически невъзможно да обърнат внимание на нещо маловажно, като честта на България
Последна промяна от haiobaio на 01 сеп 2011 15:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 сеп 2011 15:17

Да объркаш цветовете на знамето :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Някой го е напекло слънцето

haiobaio написа:Вчера гледах репортаж, че тези артикули се правят предимно за английските фенове, защото търговците не смятат, че българите ще отделят по 10 лева за ключодържател. И са прави! Лошото е, че въпреки всичко ще ги пуснат в продажба и англичаните ще си ги закупят. И когато разберат гафа, какво ли ще си помислят за нас? Вярвам, че в Англия такова нещо ако се случи ще има наказани за държавна измяна, също са възможни и присъди. И никога няма да се пуснат в продажба. Докато тук нито някой ще получи наказание, даже напротив ще спечели пари.

БФС на КАЛЕ
Изображение

Сладък, недей писа простотии, че хич те няма в правоисъдната система. Знаеш ли какво е държавна измяна, че пишеш небивалици. Много прависти станахте :!: Влез малко в час или по-добре си отвори Наказателния кодекс в Глава пъра от особената част и почети. Ако учиш право се самоубий или вземи да четеш. Има небрежност от страна на фирмата, която е изработила артикула и тази, която ги е пуснала на пазара и толкова. Освен една глоба друго няма да получат евентуално.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 01 сеп 2011 15:23

pomiqrat написа:Да объркаш цветовете на знамето :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Някой го е напекло слънцето

haiobaio написа:Вчера гледах репортаж, че тези артикули се правят предимно за английските фенове, защото търговците не смятат, че българите ще отделят по 10 лева за ключодържател. И са прави! Лошото е, че въпреки всичко ще ги пуснат в продажба и англичаните ще си ги закупят. И когато разберат гафа, какво ли ще си помислят за нас? Вярвам, че в Англия такова нещо ако се случи ще има наказани за държавна измяна, също са възможни и присъди. И никога няма да се пуснат в продажба. Докато тук нито някой ще получи наказание, даже напротив ще спечели пари.

БФС на КАЛЕ
Изображение

Сладък, недей писа простотии, че хич те няма в правоисъдната система. Знаеш ли какво е държавна измяна, че пишеш небивалици. Много прависти станахте :!: Влез малко в час или по-добре си отвори Наказателния кодекс в Глава пъра от особената част и почети. Ако учиш право се самоубий или вземи да четеш. Има небрежност от страна на фирмата, която е изработила артикула и тази, която ги е пуснала на пазара и толкова. Освен една глоба друго няма да получат евентуално.

Муцка, стига си търсил конфликти. Нито съм правист, нито някога бих искал да бъда, нито ми дреме какво ще стане в Англия. Наясно съм за какво става дума с фирмите производител. Но не знам ти дали си наясно, че след като един артикул е произведен, то той се проверява от възложителя на задачата, който след това го пуска на пазара. При освобождаването на една партида, независимо какво, възложителят се подписва, че всичко е ОК и получава произведеното. От тук нататък вина носи въпросният възложител.
А че се хващаш като малоумен за глупостите, написани от яд, си е твоя работа.
Последна промяна от haiobaio на 01 сеп 2011 15:23, променено общо 1 път.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 01 сеп 2011 15:23

Ако някой случайно си е купил такива ключодържатели да ги запрати по ложите в сектор А ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 сеп 2011 15:25

Объркали сме се нещо , Боби не е виновен за нищо , той какво може да направи ?
Няма как да е виновен за нещо човека , той когато е трябвало е играл сега само взима
и никога не е виновен за нищо !!!
Китайците дето са го направили са виновни , как може да объркат българския флаг!!!

Върни се в “Национален отбор”