[quote="OBI4AM LEVSKI"]Момчета,дискутираме безмислени неща-нямаме НИКАКЪВ шанс!!!Такава безобразна игра не си спомням от Националния отбор.Повече от 30 години гледам футбол,такъв УЖАС като вчера....не помня!Всичко се свеждаше до игра в нашето поле-бягат,стигат центъра,връщат,все едно нямаме халфове,нито пък нападатели.Топката се разиграва между крайните бранители.Ние предварително бяхме загубили и най-лошото е,че абсолютно в нито един миг не се видя,че сме отишли за да вземем нещо!Че качества кой знае какви нямаме-ясно,но поне манталитет да бяхме показали,борбеност,желание....НИЩО,НИЩО!!!Един объркан отбор,с объркан,не знаещ и не можещ треньор..."Страшилището" Англия не беше никак страшна,ние не играем нищо,ще видите,че Англия няма да победи друг отбор в групата с такава разлика!Как Кипър вкарва 4 на Португалия!?Как Беларус(много се смееха някои на БАТЕ)бие Франция в Париж!?Ами народът го е казал-мерак трябва,а нашите не играят с мерак.Жалко,жалка гледка,гответе се за загуба и от черногорците,няма какво да се лъжем![
при 2-0 според директора трябвало да пазим резултата и с тая игра сме щели да бъдем много доволни???????е насе ,насе,ма си тъп насее
Оптимален състав за мача с Черна Гора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Оптимален състав за мача с Черна Гора
OBI4AM LEVSKI написа:Момчета,дискутираме безмислени неща-нямаме НИКАКЪВ шанс!!!Такава безобразна игра не си спомням от Националния отбор.Повече от 30 години гледам футбол,такъв УЖАС като вчера....не помня!Всичко се свеждаше до игра в нашето поле-бягат,стигат центъра,връщат,все едно нямаме халфове,нито пък нападатели.Топката се разиграва между крайните бранители.Ние предварително бяхме загубили и най-лошото е,че абсолютно в нито един миг не се видя,че сме отишли за да вземем нещо!Че качества кой знае какви нямаме-ясно,но поне манталитет да бяхме показали,борбеност,желание....НИЩО,НИЩО!!!Един объркан отбор,с объркан,не знаещ и не можещ треньор..."Страшилището" Англия не беше никак страшна,ние не играем нищо,ще видите,че Англия няма да победи друг отбор в групата с такава разлика!Как Кипър вкарва 4 на Португалия!?Как Беларус(много се смееха някои на БАТЕ)бие Франция в Париж!?Ами народът го е казал-мерак трябва,а нашите не играят с мерак.Жалко,жалка гледка,гответе се за загуба и от черногорците,няма какво да се лъжем!
при 2-0 според директора трябвало да пазим резултата и с тая игра сме щели да бъдем много доволни???????е насе ,насе,ма си тъп насее
Да си кажа мнението как би изглеждал оптималния вариянт на България според мен.
Вратар - Николай Михайлов
Десен бек - Миланов/Манолев(заради един слаб мач на станислав не трябва да го забравяме.)
Ляв бек - Занев/Венков/Минев
Централни бранители - Иван Иванов, Иво Иванов, Валентин Илиев,Пламен Николов
Вътрешни Халфове - Стилиян Петров, Станислав Ангелов (същото като за манолев), Галчев, Гаджев,Чавдар (с доста условности)
Десен халф - Александър Тонев (едиственото дясно крило в българия който може да надбяга с топка в крака който и да е бранител, ест ще му трябва и доста работа) Искрен Писаров, Младенов (също много бърз с топка в крака но трябва повече работа с него)
Ляв Халф - Мартин Петров и неговия наследник според мен трябва да е Жоазиньо. Мисля че след година и няколко месеца стават 5 години от както той е в България което му дава възможност да играе за нац. отбор на България при това той е на 21?
Нападатели - Още чакаме Валери да направи нещо,Мицански, Попов, Домовчийски. Това недоразумение рангелов не трябва да помирише националния отбор. Та той няма мач в Дортмунд вече 1 година?!
Със тези футболисти все си мисля че имаме доста по-голям шанс да направиме нещо. При това доста от тях са много млади и ще идват още момчета от долу. Неможе да викаме футболисти от 2рия отбор на дортмунд или такива който не играят в 10тия в Украйна, а да пренабрегваме футболисти на участниците ни в ЛЕ.
Десен бек - Миланов/Манолев(заради един слаб мач на станислав не трябва да го забравяме.)
Вътрешни Халфове - Стилиян Петров, Станислав Ангелов (същото като за манолев), Галчев, Гаджев,Чавдар (с доста условности)
Десен халф - Александър Тонев (едиственото дясно крило в българия който може да надбяга с топка в крака който и да е бранител, ест ще му трябва и доста работа) Искрен Писаров, Младенов (също много бърз с топка в крака но трябва повече работа с него)
Ляв Халф - Мартин Петров и неговия наследник според мен трябва да е Жоазиньо. Мисля че след година и няколко месеца стават 5 години от както той е в България което му дава възможност да играе за нац. отбор на България при това той е на 21?
Нападатели - Още чакаме Валери да направи нещо,Мицански, Попов, Домовчийски. Това недоразумение рангелов не трябва да помирише националния отбор. Та той няма мач в Дортмунд вече 1 година?!
Със тези футболисти все си мисля че имаме доста по-голям шанс да направиме нещо. При това доста от тях са много млади и ще идват още момчета от долу. Неможе да викаме футболисти от 2рия отбор на дортмунд или такива който не играят в 10тия в Украйна, а да пренабрегваме футболисти на участниците ни в ЛЕ.
Ще е хубаво вече Мартин и Стенли да изиграят ролята си на лидери на този отбор,вчера не се забелязаха на терена.
stannn написа:Rivaldo10 написа:Всички левскари АУТ от национала! Без значение дали играят сега в Левски , или в предишен етап от кариерата си! Мъри и Наско също да напуснат постовете си.
Не всички. Един Минев има място в национала. Но другите просто не са за там. Както и никой от сегашните играчи на ЦСКА не е за национала. Да отгоровя и на колегата, който казва, че Янев няма място в национала. Предпочитам него пред Сърмов, който се спъваше в топката. А и вече го продадоха Сърмов може да престанат вече да ни измъчват с него. Айде и Коловати да го продават и да ни избавят и от неговото присъствие
Веско Минев е ненужен на национала , Сърмов и Хичо въобще не са необохими , да не кажа крайно ненужни. Без левскари в национала ще е най - добре!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Оптималния състав е същия като този вчера ади може две,три промени Пеев отдясно Чавдар Янков минава в центъра а Пелето се връща в защита на мястото на Иван Иванов.Аз съм сигурен че ще победим Черна Гора и всичко ще е наред.
mon1nho написа:Да си кажа мнението как би изглеждал оптималния вариянт на България според мен.
Писаров, Тонев, Младенов - уникални сте. Много бягали. А какво постигат като бягат много - нищо.
Кой от вас следи обстойно играта на Г. Пеев?
Кои играчи направиха асистенциите за последните два гола на национала?
Пеев не е атрактивен, но е ужасно ефективен. Посочете ми слаб мач, където е започнал като титуляр?
Аз се сещам само за Швеция 2004г.
Айде със здраве.
Единственото което искам да видя е Иван Иванов и Коловати да не стъпват повече на "Васил Левски"
Не мога да разбера защо всички плюете Чавдар Янков като той изнесе поредния си много силен мач за национала. Не знам какви сте разбирачи, но във вчерашния мач се видя, че от тази защита нищо няма да излезе. Станислав Ангелов просто трябваше да е резерва. Тъпите му грешки в първите минути вдървиха целия отбор. Нямаше никакъв синхром в защита. Ники Михайлов направо нямам думи. От 6 удара във вратата му вкараха 4 гола. Ивелин Попов също беше трагедия. Божинов нищо не направи. Мартин цял мач не се мерна, но вие продължавате да плюете Чаво.
Според мен освен, че трябва да се сменят централните защитници единствената промяна трябва да е свързана с Пелето.Пеев трябваше да е крило, а Янков в средата където му е най-добрата позиция.
Според мен освен, че трябва да се сменят централните защитници единствената промяна трябва да е свързана с Пелето.Пеев трябваше да е крило, а Янков в средата където му е най-добрата позиция.
1 -Петков,2-Петков,3-Петков,4-Петков,5-Петков,6-Петков,7-Петков...
поне ще направим 0:0