Какво трябва на националния..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Какво трябва на националния..

Мнениеот TheClub » 11 авг 2010 19:55

Като видях темата ми беше ясно, че вътре ще фигурира ГАРА ДЕМБЕЛЕ! Е тоя точно не ни трябва в национала! Ако Мицански заиграе това, което играе в клубния му отбор, нема дембеле мембеле! Поредната глупава тема! Вие акво очаквате от мача? Да бием Русия ли ?
:lol: :lol: :lol:
Отсега ви казвам и Англия не можем да бием ;)

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 11 авг 2010 19:56

TheClub написа:Като видях темата ми беше ясно, че вътре ще фигурира ГАРА ДЕМБЕЛЕ! Е тоя точно не ни трябва в национала! Ако Мицански заиграе това, което играе в клубния му отбор, нема дембеле мембеле! Поредната глупава тема! Вие акво очаквате от мача? Да бием Русия ли ?

еми и аз мисля като тебе, не знам що всички фенове живеем в някакъв свят в който България е футболна сила

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 11 авг 2010 19:57

TheClub написа:Като видях темата ми беше ясно, че вътре ще фигурира ГАРА ДЕМБЕЛЕ! Е тоя точно не ни трябва в национала! Ако Мицански заиграе това, което играе в клубния му отбор, нема дембеле мембеле! Поредната глупава тема! Вие акво очаквате от мача? Да бием Русия ли ?

Дембеле не ни трябва наистина,трябва ни Спас Делев!

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 11 авг 2010 19:59

А защо да живея във вашия свят където България е държава джудже и като падаме от Кипър,Естония,Албания и др такива да е нормално?!?!Темата не е за Дембеле!!А темата е безмислена за този които неможе да я усмисли..Идеята не е че сме супер слаби..Ако Ви е трудно да усмислите прочетете я пак! Примирена нация, жалка държава ... Жалко за Родината Ни.. :!:

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 11 авг 2010 20:01

gentlemanxxx написа:А защо да живея във вашия свят където България е държава джудже и като падаме от Кипър,Естония,Албания и др такива да е нормално?!?!Темата не е за Дембеле!!А темата е безмислена за този които неможе да я усмисли..Идеята не е че сме супер слаби..Ако Ви е трудно да усмислите прочетете я пак! Примирена нация, жалка държава ... Жалко за Родината Ни.. :!:

брато света е такъв какъвто е , нямаме никакви основания да се смятаме за по футболни държави от Словакия ,Словения ,Чехия , Полша , Унгария, Австрия итн

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 авг 2010 20:02

Ко играе Мицански бе?! Играе ганкиното! Ти един негов мач гледал ли си,че да кажеш,че е голям футболист?!Самият факт,че чак на 26 години го чуваме означава,че не е кой знае какво.Дано все пак да се бъркам и да им го натресе на рижавите албионци!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 11 авг 2010 20:02

НОВ ТРЕНЬОР !!!!! И ВЪН НАСКО !!!!!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 авг 2010 20:04

gentlemanxxx написа:А защо да живея във вашия свят където България е държава джудже и като падаме от Кипър,Естония,Албания и др такива да е нормално?!?!Темата не е за Дембеле!!А темата е безмислена за този които неможе да я усмисли..Идеята не е че сме супер слаби..Ако Ви е трудно да усмислите прочетете я пак! Примирена нация, жалка държава ... Жалко за Родината Ни.. :!:
Ами ние никога не сме били световна сила във футбола! Така че е нормално да се сравняваме с Кипър,Естония,Албания,Литва и т.н. Малко народ сме-не може през 2-3 години да имаме качествен материал.Чакаме и това е!

koko.pl
Контакти:

Мнениеот koko.pl » 11 авг 2010 20:05

W84me написа:Ко играе Мицански бе?! Играе ганкиното! Ти един негов мач гледал ли си,че да кажеш,че е голям футболист?!Самият факт,че чак на 26 години го чуваме означава,че не е кой знае какво.Дано все пак да се бъркам и да им го натресе на рижавите албионци!

иди да се образоваш ,смешник :evil: аз съм гледал доста.... искаш да поспорим ли???

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 11 авг 2010 20:07

85' Нова смяна в България :) :) :) :) :) :)
89' Нова смяна в България :shock: :shock: :shock:

Върни се в “Национален отбор”