Стоилов: Няма да подавам оставка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Стоилов: Няма да подавам оставка

Мнениеот moonlight » 30 окт 2009 00:33

PFC Litex написа:Хайде прибирайте си го в Левски и да го видите що за стока е, защото май забравихте кой ви провали след групите на ШЛ.

Пожелавам на Литекс такъв провал ;) Дано някой ден да влезете и Вие в ШЛ ,за да разберете какво е ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2009 00:38

На гости ли го каниш? :mrgreen:

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 30 окт 2009 00:41

искам да върнат и софийското жителство,само вие да си ходите на гости,селяко прост

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2009 00:42

И ако го върнат от катунци ли ще пишеш бе, ахмак?

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 30 окт 2009 00:44

ще направя акция-София-чиста от миеката реч,марш селянията от София!

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 30 окт 2009 00:46

Ей продановффф нема такава фамилия в София,а си бегай в левуново,то е до катунци

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2009 00:47

Мен принципно не ми пречат хората дошли от другаде. Наистина трябва да си доста жалък, за да обвиняваш някой друг за собствения си спрял живот, да си мечтаеш за комунистическите порядки и миговете, когато някой друг е вършел всичко вместо теб.

Иначе беше хубаво, когато си играех на Раковска на мачле с приятели, щото минаваха две коли за цял ден, но реално и тогава имаше убитаци на които всичко им е криво, както и сега ги има. Очевидно.

Само не схванах - кой мйека? Някой около теб ли? Помоли го да уважава родния език.

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 30 окт 2009 00:50

когато на Раковска не са минавали коли,не е имало футболни топки в София и думмата мачле не ти е била позната

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 окт 2009 00:51

tprodanov написа:Крап,не говорим за компетентност. Нито ти си треньор, нито аз, най-вероятно и двамата си нямаме понятие от тая част. Тук е форум, точно за да си говорим. Но ти казваш - не ми пасва, бахти аргумента! Кажи например - играят страхливо, нямат идея, тая линия куца, оная куца, конкретики малко. Да има разговор, сещаш ли се?

Така е-форум е, но се дразня когато напиша мнението си относно този така наречен "мъри" и след което ми се нахвърлят 10 човека, видни фенове на Левски, и ме занимават с глупости. Искам да е ясно на всички-националният отбор е на всеки от нас, и когато стане въпрос за него аз милея и го подкрепям както подкрепям и ЦСКА. Нямам намерение да споря на тема "как мъри е класирал Левски в ШЛ" или "докъде стигна мъри с левски в турнира на купата на УЕФА". Аз, като фен, виждам един спад във формата на националите, и МНОГО ме дразни това, че Борислав Михайлов и Станимир Стоилов се нахвърлят върху футболистите, може и да имат основание, но това говори само за едно нещо и то се нарича мерзавство! Мисля, че дори и хората които подкрепят "мъри" трябва да помислят върху тази теза. Друг е върпоса за неспособнаста му да променя играта в движение, но аз съм просто наблюдател, и пак казвам-дразни ме това, че нашите нищо не играят!
YA GUNNERS YA

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2009 00:53

:mrgreen: :mrgreen:

Когато на Раковска минаваха по две коли на ден, в твоята махала може и да не е имало топки. Иначе футбола съществува от достатъчно време. Иначе е показателно за тия романтични времена, че аз говоря в първо лице, а ти в трето. Май само единия от нас ги е наблюдавал от тук :mrgreen:

Върни се в “Национален отбор”