Искате ли националния да стане като "Левски" ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Искате ли националния да стане като "Левски" ?
Стига с тези малоумни изказвания от сорта на "Стоилов ще се докаже!", "Стоилов е много талантлив!", "Футболистите не струват!"... как може да вярвате и да сте толкова заблудени?! Първо "мъри" няма никой на последния етаж-в камбанарията, и това го е доказвал стотици пъти! Верно е че познава някви тактики, но те са просто шаблони-без никакво развитие и без резултат! Истаната е че "мъри" имаше нечовешкия късмет с Левски-който късмет много бързо се изпари още следващата година... сега го пласират в националния и той милия отново се проваля! А най-лошото от цялата работа е там, че така нареченият "мъри" не е научен да помеа отговорност-това се научава най-напред в семейството! И ако националният отбор на България действително не е училище, то първият който трябва да напусне е именно "мъри". За пръв път в историята на футбола на национално ниво старши треньор се оправдава с футболистите си-ТОВА Е ЖАЛКО! Да не говорим за нелепите изказвания на б.м.-президентът на българската кочина по футбол-щото това не е никакъв съюз, а си е чиста кочина! Така че мили фенки на "мъри", не ни заливайте с шаблонното си безхаберство!
YA GUNNERS YA
crap написа:Стига с тези малоумни изказвания от сорта на "Стоилов ще се докаже!", "Стоилов е много талантлив!", "Футболистите не струват!"... как може да вярвате и да сте толкова заблудени?! Първо "мъри" няма никой на последния етаж-в камбанарията, и това го е доказвал стотици пъти! Верно е че познава някви тактики, но те са просто шаблони-без никакво развитие и без резултат! Истаната е че "мъри" имаше нечовешкия късмет с Левски-който късмет много бързо се изпари още следващата година... сега го пласират в националния и той милия отново се проваля! А най-лошото от цялата работа е там, че така нареченият "мъри" не е научен да помеа отговорност-това се научава най-напред в семейството! И ако националният отбор на България действително не е училище, то първият който трябва да напусне е именно "мъри". За пръв път в историята на футбола на национално ниво старши треньор се оправдава с футболистите си-ТОВА Е ЖАЛКО! Да не говорим за нелепите изказвания на б.м.-президентът на българската кочина по футбол-щото това не е никакъв съюз, а си е чиста кочина! Така че мили фенки на "мъри", не ни заливайте с шаблонното си безхаберство!
Станимир Стоилов е постигнал най-много в България от 20 години насам,от времето на Пената,начело на ЦСКА.Мъри е първият след Пената,който се е доказал на клубно ниво,след което е поел националния.Преди него националния беше училище за Христо Бонев,Стойчо Младенов,Пламен Марков,Христо Стоичков и донякъде Херо.Смятам,че това не е съвсем малоумно изказване,може би твоите критерии са различни...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:crap написа:Стига с тези малоумни изказвания от сорта на "Стоилов ще се докаже!", "Стоилов е много талантлив!", "Футболистите не струват!"... как може да вярвате и да сте толкова заблудени?! Първо "мъри" няма никой на последния етаж-в камбанарията, и това го е доказвал стотици пъти! Верно е че познава някви тактики, но те са просто шаблони-без никакво развитие и без резултат! Истаната е че "мъри" имаше нечовешкия късмет с Левски-който късмет много бързо се изпари още следващата година... сега го пласират в националния и той милия отново се проваля! А най-лошото от цялата работа е там, че така нареченият "мъри" не е научен да помеа отговорност-това се научава най-напред в семейството! И ако националният отбор на България действително не е училище, то първият който трябва да напусне е именно "мъри". За пръв път в историята на футбола на национално ниво старши треньор се оправдава с футболистите си-ТОВА Е ЖАЛКО! Да не говорим за нелепите изказвания на б.м.-президентът на българската кочина по футбол-щото това не е никакъв съюз, а си е чиста кочина! Така че мили фенки на "мъри", не ни заливайте с шаблонното си безхаберство!
Станимир Стоилов е постигнал най-много в България от 20 години насам,от времето на Пената,начело на ЦСКА.Мъри е първият след Пената,който се е доказал на клубно ниво,след което е поел националния.Преди него националния беше училище за Христо Бонев,Стойчо Младенов,Пламен Марков,Христо Стоичков и донякъде Херо.Смятам,че това не е съвсем малоумно изказване,може би твоите критерии са различни...
Отказвам да отговоря-излишно е! Написах си мнението по-горе, както съм го писал и в други теми и други форими сто пъти!
YA GUNNERS YA
Искам да ви попитам, когато пишете, че Мъри Стоилов е най-подходящ за треньор на националите дали самите вие си вярвате ?!?! Мисля, че не !
Знаете ли защо сте толкова смели в подкрепата си за Мъри ? Ами, защото скоро националния отбор няма да има мачове със сериозни съперници ! Единствения мач до края на годината е приятелската среща с един от най-слабите отбори в Европа - този на Северна Ирландия, който загуби у дома дори от трагичната Грузия с 1:2 ! На такъв съперник нашите звездни нападатели все ще набутат поне 3 гола ...
После до пролетта има време, а до следващата есен, когато започват квалификациите за Евро 2012 още повече вода ще изтече ... А именно тогава ще лъсне с още по-голяма сила фактът, че Станимир Стоилов не е за национален треньор на България ! Ама дотогава кой ще помни какво сме говорили и писали днес ...
Вчера се видя, че оправданието на Стоилов, че нямаме футболисти е абсолютно невярно ! Стилиян беше в основата на победата на "А. Вила" над самия "Челси", Валери Божинов вкара победния гол за своя отбор в серия "А" на Италия, Мартин отбеляза единствения гол за милионерите от Сити, който имаше стойността на точка, а за виртуозните изяви на Бербатов просто е излишно да споменаваме ...
Е, ако на това му викаме липса на добри футболисти какво да кажат примерно гърците, които чакат застаряващия Самарас да вкара някой гол в шотландското първенство, та да се чуе и за тях в Европа ...?!?!
И стига моля ви с това, че Мъри бил се доказал с класирането на "Левски" в групите на ШЛ. ... За неговите заслуги по въпроса мога да споря с дни, но това е дълга тема ...
Един треньор, за да се нарече "успял" и "доказан" трябва да има системни успехи с отборите, които води, а не някакъв инцидентен успех постигнат по много странични причини ...и след това серия неуспехи !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
marmi52 написа::mrgreen:
Искам да ви попитам, когато пишете, че Мъри Стоилов е най-подходящ за треньор на националите дали самите вие си вярвате ?!?! Мисля, че не !![]()
![]()
Знаете ли защо сте толкова смели в подкрепата си за Мъри ? Ами, защото скоро националния отбор няма да има мачове със сериозни съперници ! Единствения мач до края на годината е приятелската среща с един от най-слабите отбори в Европа - този на Северна Ирландия, който загуби у дома дори от трагичната Грузия с 1:2 ! На такъв съперник нашите звездни нападатели все ще набутат поне 3 гола ...
После до пролетта има време, а до следващата есен, когато започват квалификациите за Евро 2012 още повече вода ще изтече ... А именно тогава ще лъсне с още по-голяма сила фактът, че Станимир Стоилов не е за национален треньор на България ! Ама дотогава кой ще помни какво сме говорили и писали днес ...
Вчера се видя, че оправданието на Стоилов, че нямаме футболисти е абсолютно невярно ! Стилиян беше в основата на победата на "А. Вила" над самия "Челси", Валери Божинов вкара победния гол за своя отбор в серия "А" на Италия, Мартин отбеляза единствения гол за милионерите от Сити, който имаше стойността на точка, а за виртуозните изяви на Бербатов просто е излишно да споменаваме ...
Е, ако на това му викаме липса на добри футболисти какво да кажат примерно гърците, които чакат застаряващия Самарас да вкара някой гол в шотландското първенство, та да се чуе и за тях в Европа ...?!?!
И стига моля ви с това, че Мъри бил се доказал с класирането на "Левски" в групите на ШЛ. ... За неговите заслуги по въпроса мога да споря с дни, но това е дълга тема ...
Един треньор, за да се нарече "успял" и "доказан" трябва да има системни успехи с отборите, които води, а не някакъв инцидентен успех постигнат по много странични причини ...и след това серия неуспехи !
Не се коси! Както фенките на така наречения "мъри" казаха той тепърва ще се доказва, и ние с тебе ще бъдем публично порицани, понеже се усъмнихме във великият му талант!
YA GUNNERS YA
Crap,с нищо не съм те обидил,за да говориш за мен в женски род.Това,че сме на различни позиции съвсем не означава,че трябва да изпростяваме.Но аз не те виня,такъв ти е мозъчният капацитет.Аз говоря с факти,ти с обиди.Мисля,че всеки нормален човек би разбрал кой какъв е...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Аcmilan, ето още една причина Мъри да не е за националният отбор - вместо да обединява той разединява!... В противен случай щяхте да обменяте мнения, а не обиди!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
crap написа:Ти за фенка ли се взе бе пич?!
Казваш както фенките на Мъри казаха,аз не мога да чета ли според теб?Какво си имал предвид освен,че говориш в женски род за хората,които подкрепят Стоилов,един от които съм и аз?
Deliba6 написа:Аcmilan, ето още една причина Мъри да не е за националният отбор - вместо да обединява той разединява!... В противен случай щяхте да обменяте мнения, а не обиди!
Аз имам чувството,че критиката срещу него е на основата на омраза,не на аргументи срещу работата му.Иначе Херо го каза много точно,който и да стане треньор,все ще бъде плют,такъв ни е манталитетът