Йордан Лечков: Мъри Стоилов не трябва да остава

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Йордан Лечков: Мъри Стоилов не трябва да остава

Мнениеот Old_death » 16 окт 2009 06:48

tprodanov на 15 Окт 2009 23:48

Две неща ме втрещиха в тва интервю. Точно тоя наркоман да говори за мениджърски интереси е равносилно на гавра. Другото е силното ни вътрешно първенство. То е в следствие от наркотика, очевидно...

Направо съм втрещен от тебе!Вечното ти мрънкане плод на характер ли е или нещо друго!Хайде да видим какво е излъгал Лечков!

- Всичко е от ясно по-ясно. Представихме се трагично, това е моето мнение. Мисля, че като се почне от 1996-1998 г., когато не се използва инерцията от успеха на световното в САЩ, изпуснахме шанса да развием добре не само футбола, но и спорта въобще. Колкото до сегашния нациолен отбор, за всички е ясно, че се налага промяна. За да има резултати, трябва да има и можещи хора. На това поколение, което мнозина определят като "изгубеното поколение", очевидно възможностите му са толкова. На този етап това не е състав, който може да играе силно. Затова трябват промени, трябва и ясна концепция. Да се знае с какво се ангажира държавата, с какво - футболният съюз. Иначе ще си стоим на това дередже.

- Казвате, че трябват промени. Мъри Стоилов обаче твърди, че и в следващите квалификации ще разчита на играчи като Коловати и Томашич например?

- Първо, въобще не е сигурно, че Мъри ще остане на този пост. Не му е и работа да казва държавата какво е свършила и какво - не.Мъри трябва да каже защо отборът не играе добре.Има и друго - хайде веднъж завинаги да се спре обслужването на мениджърски и клубни интереси в националния отбор. Имена не искам да казвам, всеки ще се сети за какво става въпрос. Не разбирам как Венци Стефанов може да плюе за "сливенските перли" в националния отбор! А кой да играе, питам аз? Футболисти, които за толкова години нямаха никакво развитие ли? Не може десет години да те бият непрекъснато... Направете една сметка - от победата над Хърватия през 2002 г. този отбор не е изиграл дори един силен мач, не е победил нито един стойностен противник.

Какво неясно има дотук?До болка е прав в твърдението си,че изгубихме инерцията си от класирането ни на първенството в САЩ 94,за разлика от Хърватска,Турция и Гърция,които използваха повишения интерес на децата от челните класирания на голями форуми и развиха футбола си.Мъри наистина не трябва да е сигурен,че е бетониран на тоя пост,защото работодателя му не е легитимен(БФС все още няма съдебна регистрация) и не се знае какво ще стане след изпълкома!Кой силен отбор след Хърватия успяхме да победим?

- Аз много съжалявам и за Пламен Марков, и за Христо Стоичков. Те станаха жертва на неможенето на футболистите.Сегашните играчи са слаби характери, но след 7-8 години ще разберат колко съм бил прав. Знам, че доста от тях ми се сърдят, но това е положението. Сега е ясно - гелове, прически... И ние минахме по този път, но бяхме силни характери. Вие представяте ли си на какво щяха да ни направят, ако навремето играехме като сегашните национали? Всички щяха да ни изядат с парцалите начело с вас, журналистите.

- Окей, така е. Не е ли обаче проблемът и в Борислав Михайлов, все пак той е президент на съюза?

- Боби не е сам, управляваме всички ние от изпълкома. Следователно носим някаква вина. Ако питате мен, вътрешното първенство не е чак толкова зле, напротив. Всички гледате мачове и виждате, че качеството става по-добро. Друг е въпросът, че в юношеските групи се случват потресаващи неща.Девет години вече се занимавам с футболния клуб Сливен, развиваме школата и се нагледах на какви ли не опорочавания на мачове от съдиите. Има и вредни родителски амбиции. Ясно е, че трябва да се работи и в тази насока.

И тук ли излъга в твърдението си,че тия манекени нямат нищо общо с играчите донесли ни толкова радост през 94-та година?Аз все още помня,а съвсен наскоро и повтаряха,мачовете тогава!Начина по който Краси,Туньо,Лечков,Стоичков и другите гризаха терена няма нищо общо с "играта"на 80% от сегашните ни национали.Пак е прав,че отговорността не е само на Перуката,а на целия Изпълком.

- Хич не съм съгласен! Има млади играчи и трябва да им се дава път. Аз в никакъв случай не твърдя, че Димитър Бербатов не трябва да играе в националния отбор, не ме разбирайте погрешно. Трябва обаче да има и други футболисти, да се създаде по-голяма конкуренция и да разполагаме с по-широк кръг футболисти. Никъде не пише, че като играеш в чужбина, и автоматично трябва да си и в националния отбор. Няма такова нещо! Ако си титуляр в чужбина, играеш редовно и имаш качества, разбира се, че ще попаднеш и в националния отбор, това е нещо съвсем нормално. Но ако стоиш резерва? Не е ли по-добре на това място да играе млад и силен футболист от българското първенство? Аз така ги виждам нещата и нека някой да ме обори.На всички момчета да се даде равен старт в националния .Който е най-добре подготвен, той да играе.

И с твърдението,че трябва да се гледа не къде играе даден футболист,а формата му в момента не си съгласен?Искам да те попитам нещо!Ти да не снабдяваш Лечков с дрога,та твърдиш че е наркоман?Защо да не говори за мениджърски интереси,след като всички знаем чии интереси обслужва Кауна в момента?Да ти напомням ли за кръга Сираков,Танев,Костадинов и сие?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Мнениеот ivo23 » 16 окт 2009 07:41

Гледам и Лечков се е изходил по въпроса.
Аман от разбирачи.Явно гледа някое друго първенство,но не и нашето.
Който и треньор да дойде,с тези футболисти няма да направи нещо по-различно.
Докато купуваме чужденци на кило ще е все така.Занемаряването на базите и детско-юношеските школи ще е все така.
Лъчо Танев говори истини,Лечков си гледа от своята камбанария...
Nil satis nisi optimum

Изображение

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 16 окт 2009 08:03

щом Лечков мисли така, почвам да си мисля че Мъри трябва да остане

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 16 окт 2009 08:52

Винаги съм се чудел на идиотията, БГ спорта да се управлява от бивши играчи в съответният спорт, без да се гледа раполагат ли с тези възможности. Не може 99% от спортитстите ти да са без образование и да искаш да излезе святсно управление от тях. Това няма как да стане.
Интересно е, как един голям мениджър, с контакти, с връзки в Испания, човек на който хляба му зависи от качествените играчи, казва че всичко в нашата Татковина е съсипано, същевременно някой дребни мошенници да си правят интригите и селските номера и да тръбят че всичко е наред. Извинявайте ама от самолет се вижда, че няма "млади таланти", че има огромна корупция, че футболистите ни играят както преди 20-30 години(изключае 1 или 2-ма които са невероятни таланти). Излишно е да се говори по тая тема, футбол нормален нямаме, скоро не се вижда да имаме. Така както цска и Левски скоро (10-тина години)няма да имат нови стадиони, независимо какво ви говорят босовете им. Така както няма да имаме писта за Ф1, така както няма да вкараме отбор в шампионската лига и догодина и т.н.

butragenio

Мнениеот butragenio » 16 окт 2009 09:08

Лече, СМЕНИ ДИЛЪРА. Тая ЧЕРТА, ЩЕ ТЕ СЪСИПЕ.
Седем метра е вратата, седем гола на ЧОРБАТА!

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 16 окт 2009 09:14

напълно прав. Човека казва си каза, че за 10г нямаме един свестен мач и никакво развитие на футболистите :!: И доста др неща са верни...
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 16 окт 2009 09:39

Лечето ще излезе прав за много работи май

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 16 окт 2009 09:56

Щом Лечков се захапе с някой,обикновено излиза победител.Давай Лече,махнете Мъри,ама ако можеш убеди и аверите си Боби и Наско,да си идат и те.
Само Черно море.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 16 окт 2009 09:59

megagrym написа:
tprodanov написа:Две неща ме втрещиха в тва интервю. Точно тоя наркоман да говори за мениджърски интереси е равносилно на гавра. Другото е силното ни вътрешно първенство. То е в следствие от наркотика, очевидно...

До някаде си прав ... само ще спомена че в повечето Европейски държави футболните централи не се ръководят от бивши футболисти ..... нищо чудно и че са толкова напред с матеряла де :)

Това е България все пак, ние правим всичко на обратно ;) Не пишем и не учим уроците си ;) И после пак, след 2 години, след 4, след 6, след 8, пропускаме първенство след първенство :)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 16 окт 2009 13:21

Е този коментар на Лечков вече мина всякакви граници!Човекът заради когото Българския футбол от години дълбаи дъното критикува човека които за две години все пак даде малко светлина в тунела чрез Левски с четвърт финала за Уефа и влизането в Шамп.лига!
само му вижте коментарите!
-Веднъж завинаги нека спрем мениджърското влияние в националния отбор,
Абе орунгел сливенски кои натискаше да играят твоите 'ЗВЕЗДИ" !Иван Стоянов бил голям?Къде в сливен ли?какъв футбол играе този палячо,къде го играе този футбол?Някакви успехи да има в Европа?
-- Боби не е сам, управляваме всички ние от изпълкома. Следователно носим някаква вина. Ако питате мен, вътрешното първенство не е чак толкова зле, напротив. Всички гледате мачове и виждате, че качеството става по-добро.
значи тук коментар не трябва ,какво гледа този човек/дали е нормален ?/
аз гледам всички мачове в нашето първенство и едвам издържам вече психически от "добрата игра".Имало било млади играчи добре преставящи се!Леле видяхме ги в последните два мача!

Абе с няколко думи - Лечков е вреден за футбола!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Върни се в “Национален отбор”