Големият Бербо!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Големият Бербо!!!
Колкото и да ми се иска не вярвам да бием италянците,не че сега са нещо особено,просто едва ли ще си повярваме.Все пак ако имаме късмет може да спечелим,не трябва да излизаме кат ообречени.
bor-don написа:цял мач се правеше на балерина, вкара от дузпа и сега ще обере хвалбите.

- goalkeeper
- Контакти:
С/у Черна Гора е лисно да покаже класата си. Не случайно е номер 9 в Манчестер Юнайтед. Важното е с/у силните отбори да показва, че е добър. Примерно сега с/у Италия е най-удобния момент.

А ето и моето мнение за мача, което едва ли много се различава от всички останали.
Първото полувреме искам да не го бях гледал - срам, резил и позор. Но дойде второто, а с него и победата. Най-добрите бяхя: Берба, Иванков, Пелето и Стенли. Много добро включване за Телкийски. Илиян Стоянов игра така, както си може. А Котев май не знаеше къде е, защо е и кой е. Мърко без малко да провали мача с тази схема и с тези играчи. Но за малко - добре, че Наско му дава навреме акъл, иначе... Срещу Италия имаме шанс. Но сега вече наистина гоним дивото. То ние ние всеки път си задаваме един и същи въпрос: "Оти ручахме жабетата?"
Първото полувреме искам да не го бях гледал - срам, резил и позор. Но дойде второто, а с него и победата. Най-добрите бяхя: Берба, Иванков, Пелето и Стенли. Много добро включване за Телкийски. Илиян Стоянов игра така, както си може. А Котев май не знаеше къде е, защо е и кой е. Мърко без малко да провали мача с тази схема и с тези играчи. Но за малко - добре, че Наско му дава навреме акъл, иначе... Срещу Италия имаме шанс. Но сега вече наистина гоним дивото. То ние ние всеки път си задаваме един и същи въпрос: "Оти ручахме жабетата?"
cska_90 написа:bor-don написа:цял мач се правеше на балерина, вкара от дузпа и сега ще обере хвалбите.
Големите винаги ги плюят, само че отдолу нагоре! Тази "балерина" вкара дузпа, която сам си изработи, а между другото и ТРИ асистеции направи. К`во толково е направил, че до го хвалят!? Виж другите (без Иванков, Пелето и Стенли) бяха на световно ниво...
пичове,да не се заблуждаваме... колкото и да е голям бербо сме смешни ! с тоя отбор и тая игра по-добре да не ходим да се излагаме по света....

-
Сега.....ако трябва да постъпя като някои от "червените" фенове, ще кажа това:
ще призная Бербатов, ако вкара два на италианците ! Нали някои от тези фенчета казват, че ще признаят Стоилов за треньор, ако победи Италия ? Та и аз така......Бербо го признавам ако отбележи два на Италия.....
Извън "правенето" на червен фен, ще кажа.......Бербатов най после игра така, както трябва да го прави във всички мачове ! Но има един факт......помогнаха му !
ще призная Бербатов, ако вкара два на италианците ! Нали някои от тези фенчета казват, че ще признаят Стоилов за треньор, ако победи Италия ? Та и аз така......Бербо го признавам ако отбележи два на Италия.....

Извън "правенето" на червен фен, ще кажа.......Бербатов най после игра така, както трябва да го прави във всички мачове ! Но има един факт......помогнаха му !
Сега гледам класирането..Всичко минава през победа срещу Италия(Равен почти сигурно ни изхвърля).
Италия са само 1т пред Ирландия,което означзва че ще се хвърлят срещу нас(имат още 3 мача и нищо не им е сигурно,а не както някой казваха че няма да си дават зор).
Много е вероятно при една победа в Торино да излъжем и 2та отбора и да завършим 1ви.(Нищо чудно имат мач по между си в Ирландия).
Така че следващият мач се оказва решаващ..
Италия са само 1т пред Ирландия,което означзва че ще се хвърлят срещу нас(имат още 3 мача и нищо не им е сигурно,а не както някой казваха че няма да си дават зор).
Много е вероятно при една победа в Торино да излъжем и 2та отбора и да завършим 1ви.(Нищо чудно имат мач по между си в Ирландия).
Така че следващият мач се оказва решаващ..
vikpopov написа:пичове,да не се заблуждаваме... колкото и да е голям бербо сме смешни ! с тоя отбор и тая игра по-добре да не ходим да се излагаме по света....![]()
Няма да ни е за първи път. Но няма и да сме единствените. Мъри, какъвто и да е, трябва да го оставят да работи. Все пак и Наско е там, а именно той е мозъка. Стига сме сменяли нац.треньори, само защото не са от нашите или вашите. Играчи има - каквито-такива.
THE G.A.M.E написа:Сега.....ако трябва да постъпя като някои от "червените" фенове, ще кажа това:
ще призная Бербатов, ако вкара два на италианците ! Нали някои от тези фенчета казват, че ще признаят Стоилов за треньор, ако победи Италия ? Та и аз така......Бербо го признавам ако отбележи два на Италия.....![]()
Ти си гений!!! Не знаех, че на един футболист му трябва помощ... Но нали няма да вкара два на Италия, така че пак ще си остане без твоето признание. Но има и друг сценарий - Бербо вкарва два и падаме с 3:2. Пак той ще е виновен, че не е вкарал още 2. Параграф 22!