Световните квалификации...имаме ли шансове?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- maximalniq
- Контакти:
Re: Световните квалификации...имаме ли шансове?
Победа и в двата мача. Трябва да сме оптимисти. 
Еми ако на тези играчи им се играе на Световно от тях си зависи
-
THE G.A.M.E
Кофти отбор са черногорците.....от тях незнаем какво да очакваме....в първият мач, показаха много смешна защита.....и в следващият момент, уникална атака ! Съдейки от първият ни мач с тези.....смятам че ще има голове и в двете врати.....дано ние отбележим един повече.
Що се отнася до Италия......от тях поне знаем какво да очакваме.....бетон и антифутбол......ако ни излъжат на някоя контра.....или със статично положение......това ще е !
Ако трябва да говоря с цифри за очакванията ми за двата мача, ето-
България - Черна гора - 3:2
Италия - България- 1:1
Що се отнася до Италия......от тях поне знаем какво да очакваме.....бетон и антифутбол......ако ни излъжат на някоя контра.....или със статично положение......това ще е !
Ако трябва да говоря с цифри за очакванията ми за двата мача, ето-
България - Черна гора - 3:2
Италия - България- 1:1
Шансове ще има , за Евро 2012

ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
С`треньор`некадърник и една дузина измислени играчи ,какви шансове ?
нямаме никакви шансове..
PFC Litex написа:Linky ако вникнеш внимателно в нещата ще разбереш, защо не споменавам никой друг от всички извикани и ако следиш другата тема за предстоящите мачове там съм изказал позицията си около Николов и Кишишев.
Споменавам единствено Миланов, защото е контузен, не играе дори за Левски в момента, няма да вземе и участие срещу Черна гора и Италия заради контузията, а е в националния, защо?
По принцип не следя, така че нямаше от къде да знам - за това сори.
А Мланов , по принцип мъри го налага от ляво ,а до колкото знам е викнал само него и Минев за леви защитници, така че друг избор няма , явно , пък и аз не се сещам за качествен ляв бек освен тях двамата (Въпреки че Миланов играе предимно от дясно).
За това го оправдавам с липсата на качествен играч на неговата позиция, както викна и преди Божинов и Марто , нищо че и двмата тамън се бяха въстановили от контузий и нямаха минути зад себе си, за мен по нелогични са имено повиквателните на Иван Стоянов и т.н , айде верно че и Жиката си търси отбор (въпреки че е пределно ясно че ще играе поне до зимата в Левски , така че и това е силно казано) Иван Стоянов хем има отбор, хем имаме 10 човека на тази позиция и още куп други неща.
САМО ЛЕВСКИ!
-
pobeditela
- Контакти:
при Пламен Марков загубихме 4 точки срещу аутсайдерите грузия и ч. гора. A при Мъри не е срам да направиш 2 равни срещу прекия си конкурент за второто място. излиза че мачът срещу грузия е бил решаващ защото ирландците ги биха 2 пъти а ние не
Sword Coast Boys написа:Докъде я докарахме, да се чудим дали ще бие Черна гора. Благодаря ти, Мъри!
Разбирач,да припомням ли как при Стоичков направихме два хикса с Албания,равен с Малта
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.