България - Унгария - 1:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: България - Унгария, 21:45
miro_rz написа:Ако бием след това домакини ли сме на Румъния/Исландия?
Да.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:miro_rz написа:Ако бием след това домакини ли сме на Румъния/Исландия?
Да.
Птичето е кацнало на рамото ни!
А после на европейското в такава група трябва да се молим да няма резултати като снощния Франция - Украйна 7:1 или да натурализираме африканците от Лудогорец и Цска-София барем паднем с 3-4 гола
За кво е тоя зор да се класират тези ливади, те 2004 ни биха на тупан с играчи като Бербатов, Мартин, Стилиян, Пеев, Мариан Христов и т.н 
danon написа:А после на европейското в такава група трябва да се молим да няма резултати като снощния Франция - Украйна 7:1 или да натурализираме африканците от Лудогорец и Цска-София барем паднем с 3-4 голаЗа кво е тоя зор да се класират тези ливади, те 2004 ни биха на тупан с играчи като Бербатов, Мартин, Стилиян, Пеев, Мариан Христов и т.н
Аз предпочитам да не се класираме. На българския футбол му трябва тотален рестарт, а не безпредметно участие по разни турнири, където да ни бият с по 7,8 гола разлика.
Крайно време е да се направи цялостна система за изграждане на млади футболисти. Това минава през смяна на цялото БФС и всички парашутисти около него.
И аз не разбирам какво е това желание за класиране на европейско, след като там ни чака само срам и позор. Много мазохисти има.
Успех на момчетата! Не очаквам извънземна игра, но в случая всяка победа дори да е измъчена или калитковска, ще е по-добра от красива загуба!
[offtopic]С интерес очаквам да видя Десподов в каква форма е.
[/offtopic]
[offtopic]С интерес очаквам да видя Десподов в каква форма е.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
-
CSKArforever
- Контакти:
Мен ме е срам от този отбор от негодни и безхарактерни жалкари, Косово ги прави смешни, за кво европейско говориме? Повече ме вълнува кога ще се отървем от пиявиците във футболният съюз? Те сега са нетърпими, представете си колко нагли ще станат ако футболните ентусиасти с национални фланелки се класират случайно
По-слаби сме и от Унгария, и от Исландия, и от Румъния, и от Франция, и от Германия, и от Португалия. Домакинският фактор рядко е влияел във важни мачове. С материала и чичо Гошо трудно ще помогне. Не виждам обаче причина защо да не стискаме палци на отбора, да не се настроим позитивно към него, да не му дадем цялата си подкрепа и да не желаем победите и да се класираме за европейското. Просто ще е кеф. Стъпването на 11 българи в храма на футболна Европа Алианц арена догодина ще е подарък за целия български народ.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
-
botevplovdiveoe
- Контакти:
Състава на чичо Гошо е тежка дискотека.Господ трябва да е българин тази вечер.
КАУЗА КОЛЕЖА!