Wales U21 ? - ? Bulgaria U21
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Wales U21 ? - ? Bulgaria U21
Пълно е с некадърни треньори. В школите, в националния......как да излезе качествен футболист ? С този сухия нищо добро не ни чака. На какво ще ги научи този "треньор" ?
Eminem написа:Пълно е с некадърни треньори. В школите, в националния......как да излезе качествен футболист ? С този сухия нищо добро не ни чака. На какво ще ги научи този "треньор" ?
Е, как, ще им вика постоянно:" Аре, бе, играйте, давайте, центрирай я тая топка". Нищо, на което да не сме били свидетели, докато беше треньор в Левски.
Тоя, Сухия, където и да го сложат провал след провал. Не разбраха ли, че нищо не става от него. Да спират да го мъчат за треньор и да ходи да си гледа жената и децата. Баси срамът! 25-та минута и падаме от ботушарите с 3-0....
Интериорни врати - Врати хармоника
След втория мач очаквам оставката му!
Казах ви че ще ни облеят, ама жълтите ми скачат, че имало от техния отбор
Е, айде радвайте им се сега 

Последна промяна от drughi на 31 мар 2015 21:51, променено общо 1 път.

- amstel_beer
- Контакти:
bobo_13 написа:Тоя, Сухия, където и да го сложат провал след провал. Не разбраха ли, че нищо не става от него. Да спират да го мъчат за треньор и да ходи да си гледа жената и децата. Баси срамът! 25-та минута и падаме от ботушарите с 3-0....
Ботушарите играят в Суонси, Кардиф и останалите в английски клубове

3 : 0 за 25 мин.!

tevez написа:Eminem написа:Пълно е с некадърни треньори. В школите, в националния......как да излезе качествен футболист ? С този сухия нищо добро не ни чака. На какво ще ги научи този "треньор" ?
Е, как, ще им вика постоянно:" Аре, бе, играйте, давайте, центрирай я тая топка". Нищо, на което да не сме били свидетели, докато беше треньор в Левски.
Да, това му беше гениалната тактика.
Нека сега феновете на Левски, ЦСКА, Ботев, Локо да кажат, че пак искат с юношите си да играят......няма такава излагация.
НАшите треньори "учат" в школат ана БФС< където и магаре да вкараш ще я завърши. А голяма част от тях не знаят да си напишат името. А очакваме от тях да четат, да гледат мачове, да ходят на стаж, да се учат отнякъде, да се развиват. Няма как да стане. КАто гледма юношите им хвърлят една топка и айде тренирайте....смях. Имам чувстовот, че методиката не се е променила от комунизма още.
Трябва да с евкарат някакви испанци, италианци в школите или да не направи някакъв младежки национален отбор, който да се обограва в Б група без да участва в класирането. И без това тия хора(повечето) не помирисват мачове на мъжките отбори.
НАшите треньори "учат" в школат ана БФС< където и магаре да вкараш ще я завърши. А голяма част от тях не знаят да си напишат името. А очакваме от тях да четат, да гледат мачове, да ходят на стаж, да се учат отнякъде, да се развиват. Няма как да стане. КАто гледма юношите им хвърлят една топка и айде тренирайте....смях. Имам чувстовот, че методиката не се е променила от комунизма още.
Трябва да с евкарат някакви испанци, италианци в школите или да не направи някакъв младежки национален отбор, който да се обограва в Б група без да участва в класирането. И без това тия хора(повечето) не помирисват мачове на мъжките отбори.
Интериорни врати - Врати хармоника
Сухия е парашутист точно като Петев. Отдавна го повтаряме това че наще треньори са си гьончета, уж ходят на някви стажове по Европа
ама какво точно правят че нищо не научават не знам.
ама какво точно правят че нищо не научават не знам.