АНКЕТА. Ще посетите ли България - Малта?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ще посетите ли България - Малта?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: АНКЕТА. Ще посетители България - Малта?

Мнениеот child in time » 10 ное 2014 21:01

BadBoy написа:Футболният климат се определя от ръководните органи на федерации и клубове, след това от футболисти и треньори и чак тогава идва наред феновете.
Защо трябва да ми дреме за някакъв мач след като на самите футболисти не има дреме?
Н. Михайлов и Бодура снощи са се направили на маймуни от пиене в студентски град, а уж се водят, че в лагерен режим преди европейска квалификация.

Ицо и компания също не лъжеха от към пиене НО като излезнат знаеха за какво са там! Знам ще кажеш че са архаизми НО това ни остана! 40 лева я стига глупости!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 10 ное 2014 21:05

Стига с тези митове, те също пиеха.
Пиеха щото знаеха кога да го правят, а не всеки ден.
Отделно в настоящите ни футболисти няма толкова класа.
На този мач дори вход безплатен да е, отново ще са толкова колкото и сега ще има.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 10 ное 2014 21:29

Наистина не мога да ви разбера как може да спорите за тези карикатури и абсолютно доказани бездарници събрани в националният ни отбор. :?: :shock:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 ное 2014 21:34

Скандално БФС, скандални цени ! Тия малоумници не разбират ли от пазарна икономика ? Как ще сложиш 20 лв. билет за Сектор В, след като интереса не е и за 5 лв. ? Ако има повече от 100 човека в тоя сектор, това ще бъде чудо.
Реалните цени, трябва да бъдат следните :
В сектор - 10 лв.
Б/Г сектор - 5 лв.
А сектор - Там си има всякакви изгъзици, вип сектори и т.н. не мога да определя.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 10 ное 2014 21:40

На стадиона съм,
НО на 22.11

На стадиона съм,
НО на Българска армия

п.с
да напълним Армията

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 10 ное 2014 22:27

Забравят ме за каузата. Докато не видя тези, които правиха побойща в сектор Б по клетки и арести, няма да им стъпна. Като се замиля, че няколко пъти мислех да взимам детето си и ми иде да се запсувам. Иначе ако всичко е наред по стадиона и има интрига и 80 и 100 лв. ще дам, но в момента нито футболистите заслужават с играта си, нито съоръжението си заслужава, нито охраната заслужава, нито законите се прилагат, като някакви комплексари правят простотии. До тогава да играят на полупразен стадион. От мен имат НЕ!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: АНКЕТА. Ще посетите ли България - Малта?

Мнениеот 0007 » 10 ное 2014 23:09

Младите българи се интересуват от футбол,но в голямата си част не от български.Нормално е като гледаш качествена продукция всеки уикенд по ТВ-то,нашите ритнитопковци да те отегчават до смърт.
Иначе говорите как и едно време са пиели,само дето футболът за 25 години се промени и физическата подготовка е на съвсем различно ниво.Ако сега беше онзи 1/4-финал с дойчовците,просто щяха да ни убият от тичане и преса.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 10 ное 2014 23:45

0007 написа:Младите българи се интересуват от футбол,но в голямата си част не от български.Нормално е като гледаш качествена продукция всеки уикенд по ТВ-то,нашите ритнитопковци да те отегчават до смърт.
Иначе говорите как и едно време са пиели,само дето футболът за 25 години се промени и физическата подготовка е на съвсем различно ниво.Ако сега беше онзи 1/4-финал с дойчовците,просто щяха да ни убият от тичане и преса.

Не вярвам цялата вина да е в качеството. (Пример от немските регионални лиги, където има повече зрители от някои мачове в А група и вярвайте ми качеството не е най- доброто) ;)

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 10 ное 2014 23:59

Не. Не са заслужили. Ще си гледам Чехия - Исландия сигурно. Мисля, че играеха на същия ден. ;)

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 11 ное 2014 00:37

Xa ти майтапиш ли се,тия татуирани чалга манекени и с Германия да играят пак няма да ида да ги гледам.

Върни се в “Национален отбор”