Николай Михайлов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ronnie
Контакти:

Re: Ники Михайлов се завръща в националния

Мнениеот ronnie » 24 сеп 2014 11:10

Lyubaka01 написа:
terata написа:
ticha i vladislav написа:
terata написа:
rebel написа:Има поне 2-3 вратари от А група , много по-добри от Никото :lol:

Например?

Георги Китанов от Черно море.Ако играеше в отборите ,където Пенев е бил тренъор и можеше да вземе някой лев от бъдещ трансфер на това талантливо момче,сто пъти да го извикал.

Китанов :) Тоя ли дето е толкова "добър" че се избиваха Наполи, ПСВ и кой ли не за него, а все си седи в Черно море? Тоя дето не може да хване ръка дори при младежите? Тоя ли Китанов? Ма хайде, да приемем, че Китанов е по-добър :) от татин Ники, ама къде са другите 2-3 по-добри от А група?

Лека подсказка-един вратар, дето даже съвсем наскоро беше викан в разширения състав на националния отбор...

Онзи дето лазеше в краката на Маркиньос онзи ден :lol:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 24 сеп 2014 11:21

Не мислиш ли, че причина за това беше защитата? Ама ако държиш, кажи някой вратар дето е 100% безгрешен... не можеш, нали? Дали е по-добре да се вика Никито, дето няма цял мач изигран от сигурно 6 месеца... Или е по- добре да се викне някой, който играе редовно и(повярвай ми) е в доста добра форма...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 сеп 2014 13:14

Аз съм цесекар и предпочитам Сина да играе :!: Владо "Мога да го хвана тоя удар от 35 метра, бе" Стоянов за мен е персона нон грата в националния отбор :!: Божо е горе-долу добре :roll: Китанов не е кадър да ритне свестно топката 2 пъти поред, благодаря, но хандбални вратари не ни трябват :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 24 сеп 2014 13:20

Явно на момчетата им се е допраскала някоя руса кучка, та са казали на Супата да викне Татковото с Алисийката, пък нека се радва, че пак са го викнали. 8-)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 24 сеп 2014 13:21

boabbb написа:Аз съм цесекар и предпочитам Сина да играе :!: Владо "Мога да го хвана тоя удар от 35 метра, бе" Стоянов за мен е персона нон грата в националния отбор :!: Божо е горе-долу добре :roll: Китанов не е кадър да ритне свестно топката 2 пъти поред, благодаря, но хандбални вратари не ни трябват :!:

:) Щом и ти предпочиташ синковеца. Ама просто няма кой, колкото и да си пробутват някои недоразуменията. От водещите отбори на ЦСКА, Ботев (колко е водещ отбор е друг въпрос, ама айде :mrgreen: ) и Литекс вратарите са чужденци. На Левски са некадърни, а единствения ставащ за нещо Пламен Илиев се върна след продължителна контузия и трябва да натрупа игрово време. Берое още не могат да решат кой да им е титуляр Макенджиев или Караджов, ама общо взето хвани единия удари другия. И то кво остана, да търси вратар от борещите се спасение.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 сеп 2014 13:23

Сина е перфектен 8-) До сега не съм го виждал да пуска много баламски гол в национала, не се панира като трябва да ритне топката с крак, на центрирания е горе-долу добре ... Опитен е. Какво му е :roll:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 24 сеп 2014 13:25

terata написа:
boabbb написа:Аз съм цесекар и предпочитам Сина да играе :!: Владо "Мога да го хвана тоя удар от 35 метра, бе" Стоянов за мен е персона нон грата в националния отбор :!: Божо е горе-долу добре :roll: Китанов не е кадър да ритне свестно топката 2 пъти поред, благодаря, но хандбални вратари не ни трябват :!:

:) Щом и ти предпочиташ синковеца. Ама просто няма кой, колкото и да си пробутват някои недоразуменията. От водещите отбори на ЦСКА, Ботев (колко е водещ отбор е друг въпрос, ама айде :mrgreen: ) и Литекс вратарите са чужденци. На Левски са некадърни, а единствения ставащ за нещо Пламен Илиев се върна след продължителна контузия и трябва да натрупа игрово време. Берое още не могат да решат кой да им е титуляр Макенджиев или Караджов, ама общо взето хвани единия удари другия. И то кво остана, да търси вратар от борещите се спасение.

Да играеш в Мерсин не е недоразумение, или за теб Спасчо Дебелев стана звИзда там? :? :lol:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 24 сеп 2014 13:26

boabbb написа:Сина е перфектен 8-) До сега не съм го виждал да пуска много баламски гол в национала, не се панира като трябва да ритне топката с крак, на центрирания е горе-долу добре ... Опитен е. Какво му е :roll:

Ми реално не е играл отдавна, ама то и викания досега Чворович кога е играл? Ама за него нито дума, нали все пак е от "националната кауза". :mrgreen: То и оня тотнъмския Неделев и той не е помирисвал топка от миналата година, ама ей го е него тук. Ама така шЪ е, като няма кой друг.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 сеп 2014 13:26

diplomat написа:
terata написа:

Да играеш в Мерсин не е недоразумение, или за теб Спасчо Дебелев стана звИзда там? :? :lol:

Пак си неразбрал, мама му дееба :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 сеп 2014 13:28

terata написа:
boabbb написа:Сина е перфектен 8-) До сега не съм го виждал да пуска много баламски гол в национала, не се панира като трябва да ритне топката с крак, на центрирания е горе-долу добре ... Опитен е. Какво му е :roll:

Ми реално не е играл отдавна, ама то и викания досега Чворович кога е играл? Ама за него нито дума, нали все пак е от "националната кауза". :mrgreen: То и оня тотнъмския Неделев и той не е помирисвал топка от миналата година, ама ей го е него тук. Ама така шЪ е, като няма кой друг.

Той Неделев, доколкото знам, не помирисва топка, щото бил много тъп :lol: :lol: Това сериозно, за година и нещо - бъкел немски :mrgreen: :mrgreen: Те му говорят, той ги гледа като бебе лампа :lol: Вчера нещо е вкарал за втория отбор ... Няма да го бъде според мене, те Майнц взеха някакъв от Испания на неговия пост ...

Върни се в “Национален отбор”