Незабавно освобождаване на Михаил Мадански

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Re: Незабавно освобождаване на Михаил Мадански

Мнениеот bigfish » 19 ное 2013 17:08

child in time написа:Мадански ли е единствения проблем? И 100 треньора да се сменят с този манталитет на клубовете към младежкия национален отбор нищо няма да се промени. Като гледам по - добре въобще да се закрие тази формация да са спокойни всички ! В противен случай тези мачове ще са ежедневие !

Кой е виновен за този манталитет? Кой допусна компромисите?

Ще подскажа с една статия, която го описва перфектно: Ефектът на пеперудата

Потребителски аватар
donDiego

Re: Оставка на Михаил Мадански

Мнениеот donDiego » 19 ное 2013 17:09

PFC Litex написа:
donDiego написа:Не оставка, а дисциплинарно уволнение за системно уронване на престижа на страната :evil:

И теб да попитам, как се уволнява някой, на който е изтекъл договора?
Мадански е тотален неграмотник и две мнения няма, но нека, като водим дискусии те да бъдат с реални факти.

Аз трябва да знам ли, какво :roll: че му е изтекъл договора..въпроса е принципен. След поредна серия слаби резултати, не само доцента, а и директорът му Пламен Михов да сдава обекта :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
bach levskarina
Контакти:

Мнениеот bach levskarina » 19 ное 2013 17:10

Хубавото което направи е,че покани за България да играят футболисти като Александър Колев и Едисон Йорданов,които се вижда,че са класни,а и не се състезават в "блатото" БГ футбол.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 ное 2013 17:23

Мадански е ясно, че е пътник, но големия проблем остава, а именно, кой да го замести и като посочвате имена се обосновавайте.
Изображение

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 19 ное 2013 17:26

Имаме най-силното поколение младежи от 20 години насам. Срамно е да не сме поне в топ 8 на Европа, а ние даже не можем да се борим за класиране. Да вземат някой специалист от академиите в Холандия, дето разбира от младежи.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 ное 2013 17:29

PFC Litex написа:Мадански е ясно, че е пътник, но големия проблем остава, а именно, кой да го замести и като посочвате имена се обосновавайте.

Аз вече посочих - Методи Деянов. Обосновката ми е, че в момента се справя отлично с работата си и трябва да надгражда, млад е, човек от старата школа - не е маловажен факта, че беше един от най-добрите плеймейкъри в България.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 19 ное 2013 17:32

Херо :!: Треньорът трябва да е опитен , а досега се назначават само стажанти в болшинството клубове. Пламен Марков също е добра алтернатива на донцента :!:
ПС: Феро Спасов също е много добър вариант
Последна промяна от donDiego на 19 ное 2013 17:34, променено общо 1 път.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 19 ное 2013 17:33

PFC Litex написа:Мадански е ясно, че е пътник, но големия проблем остава, а именно, кой да го замести и като посочвате имена се обосновавайте.

Александър Димитров от U19 заради класирането му на елитния кръг с набора му, например.

Защо не Илиан Илиев? Човек, който е бил и помощник на националния, с клубни успехи с футболисти отритнати от всякъде, свободен е?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 ное 2013 17:38

Кировец написа:

Аз вече посочих - Методи Деянов. Обосновката ми е, че в момента се справя отлично с работата си и трябва да надгражда, млад е, човек от старата школа - не е маловажен факта, че беше един от най-добрите плеймейкъри в България.

Какво значи справя се отлично с работата си?
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 ное 2013 17:41

Крайно време е нещата в тази държава да почнат да се случват бе, мама му стара!
Омръзна ми от разни белокоси тарикати, дето все много знаят и могат. МИНА ВИ ВРЕМЕТО!!! Кой ял - ял, кой пил - пил, кой уреждал мачове и трансфери - уреждал!
ТРЯБВА НИ ПРОМЯНА!

Върни се в “Национален отбор”