ne sam evroidiot написа:хах това верно ли е?
По-точно кое??Ако е за Ливърпул,да искаха да го орисват за 3-ти вратар!!!Като имам впредвид трансферната политика на Рафа отново е сгрешил,но поне детския отбор 95/96 ще си има вратар!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ne sam evroidiot написа:хах това верно ли е?
 [/center]
[/center]
kriso_12 написа:имаме много по-добри вратари от него - Марио Кирев(Ювентус),Мишо Александров(Сиена) и други по чужбина,а също имаме и от България,но все пак това е детенцето на Боби Михайлов!!!

ВЪН БОБИ МИХАЙЛОВ ОТ БФС

Мишо Александров е съвсем друг,играе в Борусия Дортмунд!
Cesc Fabregas написа:kriso_12 написа:имаме много по-добри вратари от него - Марио Кирев(Ювентус),Мишо Александров(Сиена) и други по чужбина,а също имаме и от България,но все пак това е детенцето на Боби Михайлов!!!

ВЪН БОБИ МИХАЙЛОВ ОТ БФС

Мишо е,но не Александров,а Иванов!

[/center]
[/center]Ticha написа:Опитват се да му уредят работна виза за Острова, а затова му трябват записани участия с националната фанелка. Не ви ли стана ясно толкова години как се процедира

stg333 написа:Ticha, спокойно може да викне 3 ма вратати като на световното ако това е проблема

Converse написа:Cesc Fabregas написа:kriso_12 написа:имаме много по-добри вратари от него - Марио Кирев(Ювентус),Мишо Александров(Сиена) и други по чужбина,а също имаме и от България,но все пак това е детенцето на Боби Михайлов!!!

ВЪН БОБИ МИХАЙЛОВ ОТ БФС
Мишо е,но не Александров,а Иванов!

Най-добрия избор е Лилчо Арсов!А пък Мишо Александров беше "краля на дрибъла",ако не се лъжа!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта