bono написа:Предполагам вече на всички разбиращи от играта футбол им стана ясно, че тези квалификации ги загубихме заради ... българските съдии. Именно тези дето всеки мач спестяват червен картон на рендето Дяков, през мач пестят такива на другото ренде Бодуров, а доскоро третото ренде Бандаловски се кичеше с безумните си шпагати всеки мач в А група, докато не дойде мача с Дания и не му показаха "правия" път. Любо се усети и го изхвърли от националния, не знам защо му убегняха тези детайли при Дяков и Бодуров?! Ще се радвам да споделите дали сте съгласни.
Koлега това го бях написал след мача с Дания още , и голяма част от феновете на ЦСКА започнаха да ме обиждат.
Някой забеляза ли как реагира Дяков вчера при показването му на първия жълт картон , започна да вика по съдията и не спираше да му маха с ръце , даже тогава си помислих , че ще му извади втори жълт заради реакцията му , но явно съдията е помислил да го изгони при следващо негово нарушение , и все си мисля , че ако не беше почнал да обижда съдията при първия картон , нямаше да му покажат втори.
А и неуспорим факт , е , че съдията имаше двоен критерии при картоните. Сега остава да се надяваме на много , много голям късмет , и преди 20 години всички сме очаквали Франция да победи Израел и в последствие да изиграем един протоколен мач на Парк де пренс , но нещата се развиха по друг начин.........