04.06.2013 Приятелска среща - Казахстан - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 04.06.2013 Приятелска среща - Казахстан - България
0-2 за нашите
- Captain Stottlemeyer
Дано срещата да е наистина приятелска и да няма контузии. Резултатът е без особено значение. Иначе ако снимката на стадиона е от взета от вестник "Труд", журналята там да вземат да се гръмнат. Мачът ще се играе в столицата Астана, на новия национален стадион "Астана Арена", откъдето неотдавна предаваха по ТВ мача - квалификация за СП Казахстан - Германия. Това е малко информация за стадиона:
http://en.wikipedia.org/wiki/Astana_Arena
http://en.wikipedia.org/wiki/Astana_Arena
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
PFK_Levski
- Контакти:
Повечето хора като прочетат Казахстан .... веднага си мислят - това е нещо като Малта или Сан Марино , но нещата не са точно така !
Погледнах им резултатите от квалификациите за световното и вътре имат нелоши мачове като падат 1:2 от Ейре , 0:0 с Австрия , в контрола си бият Молдова 1:3 .
Абе реално погледнато сме по-добри , но все пак играят вътре ( Не че това ни спря в Япония
, че ако искате и в Дания и Чехия ) . Мисля ,че ще бием с 1:2 или 0:2 .... дано да е второто
. И все пак резултата наистина не е важен , но защо пък да не бием . И между другото отново ще играем на много хубав стадион , абе всички си строят стадиони , само ние не го правим ...... ние не ги и пълним , а колкото по пълен е един стадион , толкова е по хубав !
Погледнах им резултатите от квалификациите за световното и вътре имат нелоши мачове като падат 1:2 от Ейре , 0:0 с Австрия , в контрола си бият Молдова 1:3 .
Абе реално погледнато сме по-добри , но все пак играят вътре ( Не че това ни спря в Япония
PFK_Levski написа:Повечето хора като прочетат Казахстан .... веднага си мислят - това е нещо като Малта или Сан Марино , но нещата не са точно така !![]()
Абе реално погледнато сме по-добри , но все пак играят вътре ( Не че това ни спря в Япония, че ако искате и в Дания и Чехия ) . Мисля ,че ще бием с 1:2 или 0:2 .... дано да е второто
. И все пак резултата наистина не е важен , но защо пък да не бием .
Kато им видим и новия стадион и като знаем средствата ,които се влагат в местния футбол,много скоро мачовете ни с тях ще са много "тежки".За сега обаче очаквам победа за нашите.
Поправете ме ако бъркам, но мисля, че всеки резултат, независимо дали е в контрола или не, оказва влияние върху ранглистата, така че победата е без алтернатива!
Последна промяна от siniq_fen на 03 юни 2013 00:40, променено общо 1 път.
Само Левски!
- Captain Stottlemeyer
siniq_fen написа:Поправете ме ако бъркам, но мисля, че всеки резултат, независимо дали е в контрола или не оказва влияние върху ранглистата, така че победата е без алтернатива!
Така е. Понастоящем сме на 52-а позиция в ранглистата на ФИФА. Следващото класиране ще бъде на 6 юни, т.г.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Udoji90
- Контакти:
Отново 0-2 според мен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
0:4
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!
- we are the champions
- Контакти:
0:1 ако не се напъваме
ако решим да играем 0:3-4
ако решим да играем 0:3-4