Сметки: ако Дания бие Италия, нищо не можем да направим

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Сметки: ако Дания бие Италия, нищо не можем да направим

Мнениеот mistreated » 27 мар 2013 12:52

powerful написа:А и да вземем 3 победи ще сме най-слабият 2-ри..Сами сме си виновни за изтърваните мачове..

И това как го изчисли? Гледал ли си другите втори отбори какви резултати имат и каква програма до края, та да го твърдиш? В момента Израел, Албания, Австрия и Англия имат по-малко точки от нас. А и техните програми хич не са леки до края.
Ние ако искаме изобщо да играем бараж трябва да вземем 6 точки от мачовете с Чехия и Армения. Това значи да имаме 13 точки поне. Поне 3 отбора от вторите няма да могат да събера толкова.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 мар 2013 12:53

Beck's написа:
Avanti_Ragazzi написа:Стига сте се правили на Архимед :lol: Нека си играят момчетата и каквото сабя покаже, никой не трябва да иска класиране на бараж задължително, пък да не говорим за световното! Основаната цел трябва да си остане обиграване на отбора за Евро квалификациите при положение, че там ще има цели 23 свободни квоти там съвсем спокойно ще можем да се класираме при добра група!!! А за момента нека си играят и квото направят, все пак има и не малък шанс именно 2рият отбор от нашата група да не играе дори бараж! Важното да играят добре, другото е без значение за мен в този момент!

Това за втория отбор не ме притеснява, при положение, че най вероято втория от нашата група ще е около 19-21 точки, няма да е най-слабия втори 100%

19-21 ама само дето точките с последният не се броят и ще са реално 13-16, което е притеснително вече!

Според мен който и да е втори дали ние или Дания, този отбор ще е събрал между 11 и 13 точки (без да броим мачовете с последният) което си е притеснително от всякъде! Ние до момента имаме 7 а Дания 6 точки (те не са играли още с Малта)! А лично мен много ме съмнява някой да бие Италия! Така, че изобщо не е сигурен тоя бараж за вторият, напротив именно нашата група е един от основните конкуренти за изпускане на бараж!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 27 мар 2013 12:56

С 13 точки няма как от нашата група да е най-слабият отбор. Има поне 3 групи, където положението е по-напечено, отколкото в нашата и там вторите ще завършат с по-малко от 13 точки.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 27 мар 2013 12:57

Дания по никакъв начин не ни интересува. Трябва да си гледаме нашата игра и да не забравяме къде бяхме преди година по същото време. Това, което показва отбора е повече от впечатляващо и дори да не се класираме пак ще сме изпълнили на над 200% плана за тия квалификации, а той бе - сработване на нов отбор и показване на що годе читава игра. Не мисля, че има човек в България, пък и не само, който е очаквал подобни подвизи от младите лъвчета, които след снощното меле мога да нарека дори и лъвове. Мисля, че ако играем така срещу Чехия и Италия ще имаме много голям шанс да продължим напред.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 27 мар 2013 12:59

Хубаво и радващо е,че правим сметки.И сте прави минава през 3-те победи над Малта Армения и Чехия,а Дания да не спечели срещу Италия.Но най-радващото е играта на отбора,така че каквото и да се случи можем да се гордеем с нашите,за последно такава трьпка имахме в квалификациите за Евро 2004.Евала на Супата от нищо отбор без звезди направи колектив с момчета които си вярват срещу големите.А помните ли преди няколко години сьвсем наскоро като играехме с голям отбор например Англия,какво казваха играчи и рьководство?

Потребителски аватар
bufera80
Контакти:

Мнениеот bufera80 » 27 мар 2013 13:00

Защо всички обсъждаме Дания,която е на 4 точки след нас и мач по-малко а не гледаме Чехия ,която е на 2 след нас и мач по -малко. ;) Според мен Дания няма Шанс за Бараж.Убеден съм,че единият мач с Армения няма да победят!Да не говорим за мача с Италия.
Последна промяна от bufera80 на 27 мар 2013 13:02, променено общо 1 път.
[center]ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 27 мар 2013 13:01

Момчета не искам да бъда лош пророк обаче си мисля ,че Арменците ще ни спънат.....даже по вазможно е да бием Италия отколкото Армения ....

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 мар 2013 13:07

Avanti_Ragazzi написа:Стига сте се правили на Архимед :lol: Нека си играят момчетата и каквото сабя покаже, никой не трябва да иска класиране на бараж задължително, пък да не говорим за световното! Основаната цел трябва да си остане обиграване на отбора за Евро квалификациите при положение, че там ще има цели 23 свободни квоти там съвсем спокойно ще можем да се класираме при добра група!!! А за момента нека си играят и квото направят, все пак има и не малък шанс именно 2рият отбор от нашата група да не играе дори бараж! Важното да играят добре, другото е без значение за мен в този момент!

+1 :) Напълно съм съгласен с това мнение. Най-важното е, че Любо Пенев и момчетата отлепиха ютията от дъното. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 27 мар 2013 13:13

powerful написа:Италия ще ги бият стабилно , да се надяваме, че помням още 2004 година и какво направиха датчаните ;) А и да вземем 3 победи ще сме най-слабият 2-ри..Сами сме си виновни за изтърваните мачове..

Някой май не е гледал класирането в другите групи .
1. Германия 22:7 16 т.

2. Австрия 13:7 8 т.

3. Швеция 8:5 8 т.

4. Ирландия 9:10 8 т.

5. Казахстан 2:15 1 т.

6. Фарьорски острови 2:15 0 т.
1. Италия 12:4 13 т.

2. България 11:4 10 т.

3. Чехия 6:4 8 т.

4. Дания 6:5 6 т.

5. Армения 2:7 3 т.

6. Малта 1:14 0 т.

1. Швейцария 7:1 11 т.

2. Албания 6:5 9 т.

3. Исландия 6:5 9 т.

4. Норвегия 6:6 7 т.

5. Кипър 4:8 4 т.

6. Словения 4:8 3 т.
Последна промяна от we are the champions на 27 мар 2013 13:17, променено общо 1 път.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 27 мар 2013 13:14

Аз мисля, че България , Дания и Чехия имат равни шансове да достигнат до бараж! Особено ако не загубим от Италия , италианците ще се хвърлят здраво на Дания и Чехия, което си е в наш плюс и то огромен! Бием после Малта , Армения и Чехия и се класираме на бараж! Пък не да й си боже да вземем 12 точки до края, може и първи да излезем! Не се знае нищо! Всичко може да стане в тази група! Армения може и да препъне като нищо Дания и накрая мача България-Чехия да се окаже решаващ за класирането ни!Всичко е възможно и тази група е най-интересната от всички!

Върни се в “Национален отбор”