Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 мар 2013 12:53
Beck's написа:Avanti_Ragazzi написа:Стига сте се правили на Архимед

Нека си играят момчетата и каквото сабя покаже, никой не трябва да иска класиране на бараж задължително, пък да не говорим за световното! Основаната цел трябва да си остане обиграване на отбора за Евро квалификациите при положение, че там ще има цели 23 свободни квоти там съвсем спокойно ще можем да се класираме при добра група!!! А за момента нека си играят и квото направят, все пак има и не малък шанс именно 2рият отбор от нашата група да не играе дори бараж! Важното да играят добре, другото е без значение за мен в този момент!
Това за втория отбор не ме притеснява, при положение, че най вероято втория от нашата група ще е около 19-21 точки, няма да е най-слабия втори 100%
19-21 ама само дето точките с последният не се броят и ще са реално 13-16, което е притеснително вече!
Според мен който и да е втори дали ние или Дания, този отбор ще е събрал между 11 и 13 точки (без да броим мачовете с последният) което си е притеснително от всякъде! Ние до момента имаме 7 а Дания 6 точки (те не са играли още с Малта)! А лично мен много ме съмнява някой да бие Италия! Така, че изобщо не е сигурен тоя бараж за вторият, напротив именно нашата група е един от основните конкуренти за изпускане на бараж!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]