Бербатов се връща в националния?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Re: Бербатов ще играе срещу Италия!

Мнениеот аби » 31 авг 2012 12:14

russia написа:Сър Алекс Фъргюсън за Бербатов: "Той е единственият футболист, вкарал хеттрик на Ливърпул с екипа на Юнайтед. Където и да отиде той ще се справи добре."

На Ливърпул да, но на Левски не е вкарал и един и за това го харесвам понякога! :)

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 31 авг 2012 12:19

аби написа:
russia написа:Сър Алекс Фъргюсън за Бербатов: "Той е единственият футболист, вкарал хеттрик на Ливърпул с екипа на Юнайтед. Където и да отиде той ще се справи добре."

На Ливърпул да, но на Левски не е вкарал и един и за това го харесвам понякога! :)

Разбира се! Нямаше как играч като него да остане 10г. в ЦСКА, само за да търси голове срещу Левски! Тези голове се помнят само в България!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 31 авг 2012 12:25

Абе какво прави попето пак в националния отбор ?
Нали му намериха тимче у Краснодар, за какво пак ще проваля отбора ? Няма толкова вреден футболист :x
И защо не викат Генков, който прави много приличен сезон с Висла ?

По темата : Барби едва ли ще се върне.Вижда се "народната" обич.На мене лично ми е безразличен, но все пак би трябвало да е в А отбора при всички положения ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 31 авг 2012 12:29

Дано това е истина, защото в момента сме в много лошо положение и ще ни трябва повече класа от сегашните нападатели :!: :idea:

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 31 авг 2012 12:36

Не мисля,че само левскари плюят Бербатов. Аз съм "син" по убеждения, но съм един от най-големите защитници на Бербатов и много ще се радвам ако се върне в националния тим!

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 31 авг 2012 12:38

russia написа:
аби написа:

Разбира се! Нямаше как играч като него да остане 10г. в ЦСКА, само за да търси голове срещу Левски! Тези голове се помнят само в България!

Aз съм си българче,не съм хвърлял националния флаг, не съм се отказвал от нищо българско и помня тази истина ! ;)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 авг 2012 12:51

kreedz написа:Не мога да повярвам,че има хора,които плюят Бербатов............. :x

a аз, че има такива които го защитават............:x
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 31 авг 2012 12:52

Бербо е единствения играч на ЦСКА , който уважавам . Ни кюрди , ни мюрди .. т'ва е ..

Успех и дано да се съгласи да се върне след всичката помия ,която се излива срещу него
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 31 авг 2012 12:59

Барбилиньо вече е пенсионер. Той сам направи своя избор . Дори и шотландеца Ферги му се подигра отново. И не четете само италианската преса, четете световната преса, където навсякъде го наричат страхливец. А тези илюзионисти, които смятат че този футболист още е способен на нещо ,не само са пълни комплексари и наивници, но стават смешни ..... Най-голямата вреда за националния ще бъде тази кукла на парцали, която не изпълни нито едно от своите обещания, и не защото не иска, а защото вече не може, да се върне. Очакваме нова бг. звезда, и тя няма да бъда мека баница, като тази манекенка ...

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 31 авг 2012 13:05

mihael написа:Барбилиньо вече е пенсионер. Той сам направи своя избор . Дори и шотландеца Ферги му се подигра отново. И не четете само италианската преса, четете световната преса, където навсякъде го наричат страхливец. А тези илюзионисти, които смятат че този футболист още е способен на нещо ,не само са пълни комплексари и наивници, но стават смешни ..... Най-голямата вреда за националния ще бъде тази кукла на парцали, която не изпълни нито едно от своите обещания, и не защото не иска, а защото вече не може, да се върне. Очакваме нова бг. звезда, и тя няма да бъда мека баница, като тази манекенка ...

Пич, ако 31 годишен човек е пенсионер, то баща ти сигурно е пра дядо вече! Айде малко по стегнато към най успелия български футболист за новото хилядолетие . В Англия го признават, тука се правите на мишки и мразите за да живеете ! Един БЕРБАТ за всички хейтърчета ........

Върни се в “Национален отбор”