Кой е правилният път за Националния отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: Потресаващ факт след последните квалификации за Евро 2012 !

Мнениеот Red_Pride » 12 окт 2011 12:07

ivo77 написа:Андора също нямат отбелязан гол като домакини. Сан Марино, Андора и България... :mrgreen:

само дето техните футболисти са аматьори :oops:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 окт 2011 12:08

А когато Бербатов се отказа, всички се радваха като малки деца, бил бавен и вкарвал само на слабите отбори, на ви сега на всички плюещи по единственият футболист с качества.
Равносметка: 2 години без Берба = 2 години без отбелязан гол като домакин.
Със здраве хейтъри!!!!!! :!: :!: :!:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 12 окт 2011 12:09

Red_Pride написа:
ivo77 написа:Андора също нямат отбелязан гол като домакини. Сан Марино, Андора и България... :mrgreen:

само дето техните футболисти са аматьори :oops:

Те пък наще едни професионалисти думи нямам! :) :) :)
Ако бяха аматьори поне нямаше да ни е яд!
А защо следващия път не пуснем Националния отбор на България за аматьори на квалификациите?
Ще имат по - голям успех и ще си спестим нерви
!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

urkoto

Мнениеот urkoto » 12 окт 2011 12:19

Боби "Перуката" Михайлов: Аз съм ви обиден, лумпени такива, как може да вадите такива явно манипулирани статистики! Аз и ръководството с какво сме виновни, всичко сме им поднесли на тепсия, ние като играехме вкарвахме, публиката е виновна, че не ни подкрепя, съдията снощи беше "хванат", клубовете са виновни за всичко, казвам ви! Аз ни лук съм ял, ни лук съм мирисал! Все пак имам 102 мача в националния отбор, аз като е трябвало и химна съм пял, и вратата съм пазил, НЕБЛАГОДАРНИЦИ такива!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
friday
Контакти:

Мнениеот friday » 12 окт 2011 12:21

Beck's написа:А когато Бербатов се отказа, всички се радваха като малки деца, бил бавен и вкарвал само на слабите отбори, на ви сега на всички плюещи по единственият футболист с качества.

+1

Докато той играеше поне отбори като Уелс не бяха проблем. Обаче още има умници, които не могат да проумеят, че на този етап без него в националния няма кой даже и на Малта да вкара. Замислям се вече дали имаме шанс и за предпоследното място на следващите квалификации...

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 12 окт 2011 12:43

Beck's написа:А когато Бербатов се отказа, всички се радваха като малки деца, бил бавен и вкарвал само на слабите отбори, на ви сега на всички плюещи по единственият футболист с качества.

Че да не би баба ми да го е изгонила от националния - той сам се отказа. ;) Нямаше и доблестта да каже коя е истинската причина, едва наскоро предъвквайки с недомлъвки намекна нещо за Лечков. :lol:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 12 окт 2011 12:47

pesho_1913 написа:И по-зле ще става..

+1 :) Със сигурност, след като знаем каква я свършиха вчера нашите "надежди" до 19 и 21 години. ;)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 12 окт 2011 12:58

Adrian Monk написа:
pesho_1913 написа:И по-зле ще става..

+1 :) Със сигурност, след като знаем каква я свършиха вчера нашите "надежди" до 19 и 21 години. ;)

Не дей така де - младежите вчера биха с 3-2....Люксмбург... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 12 окт 2011 13:01

Adrian Monk написа:

Че да не би баба ми да го е изгонила от националния - той сам се отказа. ;) Нямаше и доблестта да каже коя е истинската причина, едва наскоро предъвквайки с недомлъвки намекна нещо за Лечков. :lol:

Не си прав още когато се отказа си каза причините да напусне, но нямаше кой да чуе, медиите му изкривиха думите защото така им изнася и сега се правят всички на ощипани.

drizhelev1
Контакти:

Re: Потресаващ факт след последните квалификации за Евро 2012

Мнениеот drizhelev1 » 12 окт 2011 13:03

Ще видим следващите квалификации как ще сме. Италия и Дания се класираха директно, Чехия ще играе бараж, Армения също имаше шансове до последния мач за бараж. Целта в квалификациите за СП 2014р няма да е класиране, а по- вероятно да се борим за 4- то място и да сме в 4-та урна за жребия за следващото европейско. Тогава ще имаме шансове - ще играят 24 отбора, а федерациите в УЕФА са 51 или 52. Така, че шансовете за класиране са почти 50 / 50 :) .
BORN TO RUN

Върни се в “Национален отбор”