Кипър - България 0:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Кипър - България 29 март 2011, 20:00 ч. - контрола

Мнениеот delqnski47 » 29 мар 2011 22:28

blue avalanche написа:
Jorkorazporko написа:Тия квалификации трябва да ги отпишем, сега е време да се прави подмладяване! Хората които изнесоха последните 3 квалификационни цикъла си отиват от големия футбол! Сега е идеалния момент засмяна на поколението! Вижда се, че Бандаловски (24), Стоянов (24), Ив. Иванов (22), Занев (24) са една добра защитна четворка, която с времето може да се развие много! И четиримата имат още поне 7,8 години футбол на високо ниво! Същото трябва да стане и по другите фази на играта! Аз съм оптимист, защото Матеус не робува на клубни пристрастия и вика най - добре подготвените!

"...защото Матеус не робува на клубни пристрастия и вика най - добре подготвените!"
Щото извика 6 човека от ЦСКА,нали?Ако Караджов и Галчев са от най-подготвените-тежко ни и горко!

Ти нали си много запознат с подготовката им...
Последна промяна от delqnski47 на 29 мар 2011 22:28, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Л^Геша
Контакти:

Мнениеот Л^Геша » 29 мар 2011 22:28

Jorkorazporko написа:Тия квалификации трябва да ги отпишем, сега е време да се прави подмладяване! Хората които изнесоха последните 3 квалификационни цикъла си отиват от големия футбол! Сега е идеалния момент засмяна на поколението! Вижда се, че Бандаловски (24), Стоянов (24), Ив. Иванов (22), Занев (24) са една добра защитна четворка, която с времето може да се развие много! И четиримата имат още поне 7,8 години футбол на високо ниво! Същото трябва да стане и по другите фази на играта! Аз съм оптимист, защото Матеус не робува на клубни пристрастия и вика най - добре подготвените!

оп оп оп ..за Бандата мога да се съглася въпреки ,че му трябва малко смелост в отиграванията ,но К. Стоянов...моля ти се този е абсолютен дърводелец

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Кипър - България 0:1 (FT)

Мнениеот mertezaker » 29 мар 2011 22:29

Докато не изкореним клубните пристрастия, трудно ще имаме силен национален отбор...При Матеус отборът прогресира, но това ни е максимума разберете го!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 мар 2011 22:31

delqnski47 написа:
blue avalanche написа:

"...защото Матеус не робува на клубни пристрастия и вика най - добре подготвените!"
Щото извика 6 човека от ЦСКА,нали?Ако Караджов и Галчев са от най-подготвените-тежко ни и горко!

Ти нали си много запознат с подготовката им...

Просто се зачудих,дали това са най-подготвените футболисти в България?Дори и ти,"кървавочервеният" фен,не се осмели да отговориш утвърдително.

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 29 мар 2011 22:32

Бях на мача Кипър-БЪЛГАРИЯ българската агитка бяхме в повече от кипърците.Всичко беше ок. само дето двама трима фенове на Миньор ,пияни и надрусани се опитваха с поведението си да развалят кефа на българските фенове .Единият „винкел“се правеше на скинар ,но гледката беше трагична .Скинара беше неповече от 35/40 кг.Но пък се мислеше за много велик.Абе „винкел“ ,каквото и да го правиш „винкела си е винкел“ „от Пелник :lol: .Инъче общо взето беше повече от добре,знамена,тромби,димки и песни.Здрава агитка.Жалко само че не можахме да си върнем онзи срам 4:1.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 29 мар 2011 22:32

оп оп оп ..за Бандата мога да се съглася въпреки ,че му трябва малко смелост в отиграванията ,но К. Стоянов...моля ти се този е абсолютен дърводелец

Коце Стоянов е много по-ефективен на бека и твърдя,че освен голяма борбеност, притежава добра техника и много силен шут

Потребителски аватар
Л^Геша
Контакти:

Мнениеот Л^Геша » 29 мар 2011 22:36

mertezaker написа:

Коце Стоянов е много по-ефективен на бека и твърдя,че освен голяма борбеност, притежава добра техника и много силен шут

да ..колко съм говорил ,че тои е бек също така и Павката Виданов на приятели от Цска те не и не ...според мене може много по-добре да заиграе като бек

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 29 мар 2011 22:38

dimitar59 написа:По време на мача си направих експеримент-премахнах цветовета от екрана.На черно-белия фон с играта си двата отбора ме върнаха в зората на футбола преди около век.Може би ако се досетят продуцентите на History Channel биха могли сцените от мача да използват като фон на филм за създаването на футболната игра.Ако на мача с Швейцария нашия отбор направи макар и малка крачка напред,то днес направи три назад.Бавно,безидейно,слабо и бездушно представяне.С тази игра сме заникъде.Много ще ми е интересно какво ще кажат нашите футболисти за мача и особено мнението на футболната Ани Салич-Владимир Гаджев,който владее добре и гръцки език и може да разкаже за репликите на кипърските футболисти по време на срещата.Той бе най-близкия зрител на мача,а и по структура-визирам капулестия му задник-прилича на гръцка миндер кокона.

Тццц. Гаджев бе на ниво, отбора също.
Изиграхме много добър тактически мач.
Ако не се лъжа Кипър са отправили цели ТРИ удъра към врата ни. Това е истинския показател за играта.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 29 мар 2011 22:41

Стигнахме дъното! В момента се радваме на някакви измислени победи над футболни джуджета, а преди сме се радвали на нещо ВЕЛИКО!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 мар 2011 22:42

blue avalanche написа:С тази вундербар игра,ако излезем в Подгорица...Тц,тц,тц...

Човек,ти освен тц,тц,тц,въх,въх,въх и да се заяждаш друго можеш ли?Падаш до нивото точно на тези,които иронизираш и,които бяха против Стоилов само защото беше той начело на националния(това се отнася главно за началото на престоя му),сега иронизираш и се подиграваш постоянно с националния отбор на своята страна,което е пълна и завършена простотия,само защото вече не е Стоилов.Сериозни проблеми имаш с мисленето си.За съжаление,и сред червената,и сред синята част сте никак немалко такива.Останалите фенове поне не обръщат националния на синьо-червения спор.Колкото до мача,доволен съм,че победихме,имаше през второто полувреме интересни комбинации,които обаче не се реализираха докрай.Мартин вече 12 години е в националния отбор и през повечето време е истинската водеща фигура в него.Само мога да се преклоня пред него и Стилян за това,че винаги играят на максимум за България!Иначе си личи,че без Ивелин Попов се губи връзката между опорните халфове и нападението,няма кой да поеме отговорност да премине през противник,търсеха се само крилата и най-вече Мартин,Янев определено вече не е за националния,а и все пак градим нов отбор.Трябваше Спас Делев да почне зад Цецо Генков,тази позиция му е по-силна от левия фланг,според мен.Гаджев направи нелош дебют като титуляр,постът на който играе не предполага да блести,но смятам,че той трябва да играе със Стилян занапред.А и от следващите квалификации е почти ясно,че ще сме без капитана,затова отсега трябва да се търси адекватен заместник.Не бива да пенсионираме и Станислав Ангелов,нещо,което виждам,че Матеус е на път да направи и това ще бъде грешка.Няма по-подготвен тактически и играещ с мисъл футболист от него.Незаменим е и в изнасянето на топката,което определено централните ни защитници не умеят добре.Манолев не е за крило.Бях твърдо за да се пробва на тази позиция,но изпитва сериозни трудности.Трябва да си заеме мястото на десния бек,лошото е,че дясно крило нямаме.Хичо се включи добре през втората част,но е далеч от това,което прави Мартин отляво.Вариантът Благо е крайно несериозен,за Чавдар Янков да не говорим,така че може би Ивелин може да отиде отдясно,където играе и в Газиантеп,но пък нямаме друг силен атакуващ халф.Въобще дефицитът на класни футболисти е сериозен,но с повече колективни действия,скорост и ентусиазъм на младите футболисти това може да се компенсира,до известна степен.Генков игра добре,подаде за гола,но нямаше чисто положение,на този етап явно той ще е нападателят ни.Защитата пак често е паника,но прогресът от предишния цикъл е видим.Все пак опитни футболисти като Валентин Илиев и Тунчев и млади като Бодуров и Милиев са сравнително добри опции за сърцето на отбраната.Занев ми прави доста добро впечатление на левия бек,заслужава да е титуляр.Владо Стоянов нямаше много работа,но е добра резерва на Ники Михайлов.Като цяло имаме поводи за умерен оптимизъм,но отнякъде трябва да измислим още поне един-двама класни футболисти,защото само със старите кучета Марто и Стенли,които скоро ще привключат с националния и новите лидери в отбора Ники Михайлов,Манолев и Ивелин трудно ще направим добър средно-европейски отбор,който да се класира често за големи първенства.Мачът в Подгорица ще е доста завързан,определено можем да го спечелим.
Последна промяна от acmilan на 29 мар 2011 22:58, променено общо 4 пъти.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Национален отбор”