Холандия - България /03.09/ 19:00 / FT 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Холандия - България /03.09/ 19:00 / FT 3:1

Мнениеот sandi74 » 03 сеп 2017 22:15

NOMER14 написа:Този мач за пореден път доказа, че добре че Хубчев не сме го пробвали на Герена.

От много проби виж до къде я докарахте.И за едното пусто трето място наехте този италиански пенсионер.

Tony
Контакти:

Мнениеот Tony » 03 сеп 2017 22:18

Абе навремето като имахме играчи играеещи в класни отбори. Бербо-Манчестър Юнайтед,Марто Петров-Манчестър Сити,Стенли-Астън Вила. Бих казал е и?Даже Бербо по едно време беше и голмайстор на Манчестър е и?Бербо се направи на велик по едно време и отказа да играе за националния,точно когато националния имаше най-голяма нужда от него.Точно защото се беше помислил за голяма звезда,и къде завърши в Индия.Ицето го е правил същото ама той поне наистина си беше звезда.Аз се радвам че в момента се дава шанс на млади момчета без значение кой къде играе,важното е когато облечеш фланелката на България да тичаш 90-минути със всички сили без значение нападател ли си или защитник,а не като Берболин който се разхождаше като манекенка и чакаше пред вратата на готово само да я чукне в мрежата.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 сеп 2017 22:20

Връщам лентата назад три дни и какво чета супер Хубчев,голям отбор ,ще смачкаме Холандия и т.н.,днес некадърник Хубчев ,страхливи футболисти и т.н.За мен победата срещу Швеция бе голяма изненада,особено като видях стартовия състав, реално играхме без нападател, а вкарахме три гола ,явно има дни когато нещата се получават.Реално Хубчев си изгради тактика срещу Швеция и тя успя,срещу Холандия поради умора ,здравословни причини реши да заложи на една идея по дефанзивна тактика от тази на срещата с Швеция,това вече си беше самоубийство,с двама дебютанти,единият от които е в дупка от две години,а другият поставен на необичаен пост и то срещу Холандия на тяхна земя ,не мога да си го обясня.Може би ако беше сработило щях да кажа добри думи за Хубчев ,но това че до почивката смени и двамата показва че е допуснал грешка ,може би по-добрия вариант беше да си играем с централен нападател,с типични крила и каквото стане,реално този мач за България беше без значение.Чувам тук и критики към Стахил Попов,да от неговото крило станаха головете,но те бяха след подавания на левия бек на холандците Блинд,а за него отговарят или лявото крило или левия халф,така че Попов често играеше срещу двама холандци.Сега най-лесно е да оплюем Хубчев и футболистите,но едва ли е правилно,още след жребия беше ясно че първите три места са ангажирани,такива са реалностите,мисля че за момента Хубчев е добър вариант и ще си вземе поука от тези квалификации.Гледам че броите големите първенства които сте гледали с българско участие и за съжаление разбирам че съм доайен в тази област защото гледам големи първенства от 1966г.,Световното в Англия когато бях на 8 години и България играеше с Бразилия на Пеле, Гаринча и Тостао,Португалия с Еузебио,Торес,Унгария с Алберт,Бене и Фаркас,футболът тогава беше много различен от сега,но за съжаление ние пак бяхме аутсайдери,вярно на Световно и Европейско,а не още в квалификациите.В темата решиха да се правят на оригинални двама които с чисто сърце мога да нарека келеши,игнорирайте ги те са вредни за всички,те са аутсайдери и тука избиват комплекси,лека вечер на всички.
Последна промяна от peliforewer на 03 сеп 2017 22:37, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 сеп 2017 22:22

Сандю, играчите от Черно Море са най-малкия проблем на този национален отбор след като и за 3-те гола вината беше на десния бек и централните защитници....А относно Жоро Илиев - ако имаше поне един играч дето да може да задържи топката малко като него, да има мисъл като него (футболна) щяхме да сме с една идея по-добре. Не, че нещо щяхме да направим, ама поне да поиграем малко футбол. И не мисля, че Цветков е играл по-зле от Славчев, който не знаеше къде се намира от както влезе, или Зехиров е бил по-зле от Манолев или Занев?! За Страхил Попов няма да говоря, но когато и 3-те гола са след центрирания през твоята зона няма как да не си виновен, също и Терзиев, но пак ще кажа - Хубчев, вашия кадър, вашия треньор излезе с 11 защитника и освен загуба не виждам какво можеше да се случи друго. Противно на мнозина аз мисля, че Хубчев не е никакъв треньор. Всеки мач се нареждаме отзад, НО НЯМАМЕ нито ФИЗИЧЕСКАТА подготовка за катеначо (защото като не владееш топката трябва много ама много да бягаш), нито физиката да мачкаме съперниците в единоборствата. Просто страхлив и посредствен треньор, на Сандю героя сигурно
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
1982

Re: Холандия - България /03.09/ 19:00 /Световна квалификация/

Мнениеот 1982 » 03 сеп 2017 22:23

miro_rz написа:Опитаха се момчетата , Холандия си е Холандия !

Не, тази Холандия не е Холандия, това е посмешище, гледам футбол от края на 80-те и по-жалка Холандия не съм виждал.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 сеп 2017 22:25

им
1982 написа:

Не, тази Холандия не е Холандия, това е посмешище, гледам футбол от края на 80-те и по-жалка Холандия не съм виждал.

Холандия не ги мисли до 2/3 години отново ще са в играта . Да прав си слаби са .
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 сеп 2017 22:29

miro_rz написа:
    им
1982 написа:

А това ли е България от края на 80те ?

Не искам да коментирам чалгарите, отдавна съм написал, че ме е гнус от тях, най-вече като хора, ако може тези да бъдат наричани хора, просто те коригирам за становището, че това е Холандия ...... ми, не, не е ..... тази велика футболна нация може само да се срамува от тези бездарници, които в последните години позорят оранжевата фланелка.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 сеп 2017 22:31

1982 написа:

Абсолютен факт и добре че тази жалка Холандия ни пожали и не извади нож на умряло куче :!: :idea: Иначе точно този смешен отбор на лалетата всеки средно европейски отбор с лекота го качва на разлика :!: :idea:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 сеп 2017 22:33

Прави си! Даже и да се изпокарат помежду си не стават, баси мишоците :lol: . Махайки Робен другите нямат много общо с класата на Холандия.....а и с духа на Кройф :twisted: . Затова и негрите от Франция ги разпраха. Аз лично очаквах да ги бием, след като имат 2 играча, единия от които Снайдер е почти тотален пенсионер и приключил с футбола.....но страхливия ни тренер започна с 11 защитника пред собствения пеналт, а каквито и смешници да е събрал Адвокаат поне могат да бягат бързо, даже легитимирахме и този посредственяк Дейли Блинд дето досега само срамеше великия си баща Дани Блинд....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Tony
Контакти:

Мнениеот Tony » 03 сеп 2017 22:46

Да това определено е най-некадърния отбор който е имала някога Холандия.Те са бъзливи и бързо се сдухват по природа и ако бяхме още от начало заиграли нападателно 2 гола щяхме да имаме до 45 минутата после другите 45 мача щеше си да бъде наш.Тоя тъпунгер хубчев се подигра с надеждите на много хора.Нито като футболист беше нещо нито като треньор.

Върни се в “Национален отбор”