Бербатов се връща в националния?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Re: Бербатов ще играе срещу Италия!
А дано.Сега го няма дъртия педал да му забранява да играе за националния,и всичко ще си дойде на мястото.Вече спокойно можем да се борим за 2 то място в групата 

След като избра манчестър пред България , да си гледа работата , а и какво го викат като няма мач от 100 години .
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
- florentin_petre
- Контакти:
Дано не е само слух. Вероятността Бербатов да обедини и надъха останалите в отбора е голяма. А до хората с изкривеното и извратено мислене мога да кажа: когато нещо ви дразни не го четете, не го мислете и без това ви е през оная ви работа, оставете хората да си коментират за това форума е свободен, дракането няма да доведе до по добро.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
Абе не разбирате ли, че ВСЕКИ РЕШАВА ЗА СЕБЕ СИ!!! Бербатов отдавна е показал, какво мисли и прави - прави това, което сам си реши и което е добро за него и семейството му. И така трябва да бъде, защото ми писна от марионетки без мнение в тази държава
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
хахахаха сега почва едно коментиране , преди две седмици 24 часа написа , че ще се излъчва 2 кръг по телевизията и започнаха яко коментари. Не разбрахте ли , че тези вестници в България могат да послужат на човек само когато му е свършила хартията. "БФС крие" ,хахахахах.
kreedz написа:Не мога да повярвам,че има хора,които плюят Бербатов.............
Не мога да повярвам , че все още има хора които вярват на вестниците. За Бербатов не мога да кажа лошо , много футболисти са се отказвали от националния и след това са се връщали (Петров , Стоичков и др.)Но съм 99,9% сигурен , че тази новина е поредната измислица на бг преса.
flo написа: Един победител, който обича професията си/спорта си винаги би избрал отбор с амбиции, с дух, с публика, който се бори винаги за най-доброто.
Ясно! Значи Дрогба за това е избрал Китай!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- 1914Списаревски
- Контакти:
avon18 написа:вън само ще ми се разхожда с кипър и турция не се забеляза , дори ине му чух името смятай колко е слаб тоя.
По колко продаваш яйцата
1914Списаревски написа:avon18 написа:вън само ще ми се разхожда с кипър и турция не се забеляза , дори ине му чух името смятай колко е слаб тоя.
По колко продаваш яйцата
ами от къде си ? ама по принцип сега не носят , към октомври очаквам да почнат , по 20 стинки мисля че е нормално пиши ми на скайп

мерси на GOLEADOR за помоща и песента която ми подари 

1914Списаревски написа:ros написа:Абе не разбирате ли, че ВСЕКИ РЕШАВА ЗА СЕБЕ СИ!!! Бербатов отдавна е показал, какво мисли и прави - прави това, което сам си реши и което е добро за него и семейството му. И така трябва да бъде, защото ми писна от марионетки, които без мнение в тази държава
А на мен ми писна от п'тки , дето забравят кой ги е ч'кал вчера и му се дупят пак
Значи ти си същия полов орган с дълбока амнезия! Честито!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.