Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор

Мнениеот delpi » 21 май 2010 00:28

delqnski47 написа:...
Абе да ти кажа в българските отбори изобщо не се знае кой е треньор,кой е мениджър,кой реди състава и т.н.!

За това си прав :lol:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

joro bad

Мнениеот joro bad » 21 май 2010 00:28

Предварително се извинявам, че несъм чел предишните мнения, но Стоянов е прав с оглед на поредната безумно слаба игра на Янков и вина за головете и слабата игра в средата на терена като цяло. Другата абсалютна дупка и пълно недоразумение е Джиката Миланов. Пълен виновник и за двата гола, плюс дузпата, развитен изцяло и 99% от отигравянията му бяха брак. Защо не игра Минев и Стоянов като титуляри :?: :?: :idea: Стига с тая шуробаджанащина и мениджърски игри и интереси, аман. :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 май 2010 00:31

delpi написа:
delqnski47 написа:...Нищо лично към Пеев,но за мен Иван Стоянов е много по добър от него!Но щом като Мъри е предпочел да пуска Пеев окей...няма проблем!

Да ти кажа Пеев го гледах внимателно снощи, гледам го и в руското първенство... доста е напреднал. Личи си, че играе в класно първенство.

С времето ще покаже дали ще успее да се наложи в националния!Аз бих си предпочел Иван Стоянов,но ако трябва да бъда безпристрастен,честно казано,не мога да преценя кой от двамата е по-добър,защото Пеев не съм гледал толкова много!
[offtopic]Добре аз изчезвам!Айде лека ви нощ от мен ;)[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 21 май 2010 00:33

Viktor4o_Rs написа:edmon_dantes , я виж добре на картата къде се намира Владикавказ и колко е разстоянието до Брюксел , двойно и тройно по-голямо от това между София и белгийската столица ;) А Караджата как да го пусне , като още беше мислено в Ориент 33 и си представяше деколтето на Преслава :lol: :lol:

Значи според теб излиза, че който пътува най-много, той да играе. Стига моля ти се, дай по-сериозно. Голям довод, няма що. А за Караджов - не знам дали си е мислил за циците на Преслава или която и да е там фолкаджийка (Преслава ми е любимка между другото :mrgreen: ), но ако се наложеше да влиза, влиза и това е. Дори според мен Караджов има много по-основателна причина да негодува, че не е играл, защото да те измъкнат от прегръдките на Преслава и да не те пуснат, ами за ядосване си е. Но в другия мач с ЮАР и Караджов, и Ники Димитров ще играят, убеден съм.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 май 2010 00:45

edmon_dantes написа:
Viktor4o_Rs написа:edmon_dantes , я виж добре на картата къде се намира Владикавказ и колко е разстоянието до Брюксел , двойно и тройно по-голямо от това между София и белгийската столица ;) А Караджата как да го пусне , като още беше мислено в Ориент 33 и си представяше деколтето на Преслава :lol: :lol:

Значи според теб излиза, че който пътува най-много, той да играе. Стига моля ти се, дай по-сериозно. Голям довод, няма що. А за Караджов - не знам дали си е мислил за циците на Преслава или която и да е там фолкаджийка (Преслава ми е любимка между другото :mrgreen: ), но ако се наложеше да влиза, влиза и това е. Дори според мен Караджов има много по-основателна причина да негодува, че не е играл, защото да те измъкнат от прегръдките на Преслава и да не те пуснат, ами за ядосване си е. Но в другия мач с ЮАР и Караджов, и Ники Димитров ще играят, убеден съм.

Не съм казал , че който пътува най-много , той да играе , ти написа , че и Караджата и Хичо са изминали 5000 километра , което е неточно , впрочем и на мен ми е любимка Преслава :mrgreen: Пак казвам , че трябва да се погледне тенденцията и явните проблеми вътре в отбора , а не да се ориентираме към единичния случай , Мъри и Наско тотално изпускат нещата извън контрол и климата в тима явно е ужасен , за което намекна и Бербатов . Скандалите тепърва предстоят за съжаление , Мъри не става и това е , жалкото е , че и тези квалификации ще бъдат пропилени ...
[offtopic]Коя е мацката от аватара ти , не мога да се сетя името :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 21 май 2010 00:55

Добре бе пичове, хайде кажете ми, защо го пусна в 92м. след като Белгия ни поведе с 2-1. Да обръща мача ли, или да пази резултата? Аз мисля , че го направи точно за да си измие ръцете пред Лечков. Все пак това е 6 повиквателна за И.Стоянов и във всичките или си оставаше на пейката или влизаше в последните 2,3-5 мин. Защо изобщо го взима, някой може ли да каже?

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 21 май 2010 01:07

Към тия дето плачат за В. Минев - гледахте ли изявите му в мача ни с Полша ... Пълен кавал и некадърник. Поредния мениджърски избор за националния. Брат му е поне една класа над него , и който не го вижда не разбира от футбол ... Коста Стоянов също е далеч по - класен футболист за левия бек , ама нали това е Подуене ІІ. Боклуци , експериментират с националния отбор все едно им е бащиния ...

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 май 2010 01:10

Тоя Мъри май никой не го бръсне за слива в националн.отбор,всеки си напуска когато си иска,вземат се други на пожар-Пурата обичайно се бърка във всичко,разни мениджърчета се навъртат постоянно,Перуката пък е толкова трогателен с неговите "оптимистични" интервюта за прогрес и развитие на бълг.футбол....вече си мисля за разгромна загуба на Уембли през септември-пък дано всички вкупом се сетят да си подадат оставките

urkoto

Мнениеот urkoto » 21 май 2010 02:45

Стига с тия антифутболисти на левия бек бе пичове - Ж. Миланов, братята Миневи, К. Стоянов. Кой от кой по-големи и ДОКАЗАНИ некадърници. Има и други момчета и трябва да се погледне по-смело към тях, някои от тях даже станаха шампиони и бяха част от защитата с най-малко голове в "А" група.

Иначе някой каза по-горе, че от 15 години националния ни отбор не е повод за гордост, че сега имало менажерски интереси при избирането на състава (с което съм по-скоро съгласен). Хубаво, ама като се класирахме 2004 на европейското нямахме ли повод за гордост? Нямахме ли повод за радост? Вярно, че се орезилихме там, обаче причината беше една - че преди европейското имахме един футболист на име К. Балъков, който си беше национално богатство, а за самото европейско той се отказа. И въпреки резила, бяхме на европейско. Ядосвал съм се по цели нощи за играта ни там, обаче бяхме там, бяхме под прожекторите, бяхме сред най-добрите. Това не беше ли гордост?

За тоя сърдитко какво мога да кажа. Това мъжка постъпка ли е? Много повече и много по-добри футболисти от него са били резерви дълго време и в националните си и в клубните си отбори и са го приемали като мъже. Вместо това да го амбицира още повече, нашата звезда от световно известния гранд на европейския футбол Алания Владикавказ се разпищял като ощипана ученичка. Че беше резерва на яловия Ч. Янков, беше. Е к'во от това? Че сигурно Занев и Венков трябва да си прережат вените, че на тяхно място играе едно откровено футболно недорузомение, а?
Никога не съм бил привърженик на Мъри, обаче в случая той е шефа и той носи отговорност. А за менажерските интереси не съм съгласен дотолкова, че по тая логика точно въпросния И. Стоянов трябва всеки мач да е титуляр и да трупа точки за трансфер в ЦСКА Москва, а както се вижда не е точно така. Нищо чудно и от там да идва цялата дандания, щото и на малките деца е ясно що за нищожество е личността Данчо Лечков
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 май 2010 04:22

Добре де, Мъри за какво, все пак, го беше викнал Иван Стоянов, да играят карти в хотела ли? Като викнеш нов играч да го видиш, го пускаш да играе, ако ще гледа Пеев, да не вика Стоянов. Човекът има две седмици отпуска от Алания за полусезона, вместо да си почине от футбол, Мъри го вика, разкарва го по света и накрая излиза, че не се интересува от него.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Национален отбор”