delqnski47 написа:...
Абе да ти кажа в българските отбори изобщо не се знае кой е треньор,кой е мениджър,кой реди състава и т.н.!
За това си прав

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:...
Абе да ти кажа в българските отбори изобщо не се знае кой е треньор,кой е мениджър,кой реди състава и т.н.!
delpi написа:delqnski47 написа:...Нищо лично към Пеев,но за мен Иван Стоянов е много по добър от него!Но щом като Мъри е предпочел да пуска Пеев окей...няма проблем!
Да ти кажа Пеев го гледах внимателно снощи, гледам го и в руското първенство... доста е напреднал. Личи си, че играе в класно първенство.
Viktor4o_Rs написа:edmon_dantes , я виж добре на картата къде се намира Владикавказ и колко е разстоянието до Брюксел , двойно и тройно по-голямо от това между София и белгийската столицаА Караджата как да го пусне , като още беше мислено в Ориент 33 и си представяше деколтето на Преслава
![]()
edmon_dantes написа:Viktor4o_Rs написа:edmon_dantes , я виж добре на картата къде се намира Владикавказ и колко е разстоянието до Брюксел , двойно и тройно по-голямо от това между София и белгийската столицаА Караджата как да го пусне , като още беше мислено в Ориент 33 и си представяше деколтето на Преслава
![]()
Значи според теб излиза, че който пътува най-много, той да играе. Стига моля ти се, дай по-сериозно. Голям довод, няма що. А за Караджов - не знам дали си е мислил за циците на Преслава или която и да е там фолкаджийка (Преслава ми е любимка между другото), но ако се наложеше да влиза, влиза и това е. Дори според мен Караджов има много по-основателна причина да негодува, че не е играл, защото да те измъкнат от прегръдките на Преслава и да не те пуснат, ами за ядосване си е. Но в другия мач с ЮАР и Караджов, и Ники Димитров ще играят, убеден съм.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта