Дискусии: България - Черна Гора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Дискусии: България - Черна Гора
абе днес да не е димитровден 
dindan написа:абе днес да не е димитровден
БЕРБАТОВ ДЕН
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:acmilan написа:ros написа:Телкийски скоро време ще изравни Гонзо по голове за националния. Вече има 3. Още един два и готово
Батка,дай да се радваме за головете и да се надяваме да бием,вместо да изпадаме в котерийно-клубни спорове
Просто погледнах статистиката... Радвам се естествено. Днес не съм в София и за първи път от мноооого време не съм и на стадиона. И реших да видя кво е да гледаш пред компа. Дано бием. Анализите след мача
Аз се бъзиках,колега
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
ros написа:dindan написа:абе днес да не е димитровден
БЕРБАТОВ ДЕН
ами димитър иванков ни извади,димитър бербатов асистира и преди малко му отмениха редовен гол а димитър телкииски вкара,значи е димитров ден
Май май нямаше засада при гола на Бербатов, но това да е кусура! Мечо се включи доста добре обаче! Дано Кипър не паднат от Ейре!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
АСМ1899 написа:Май май нямаше засада при гола на Бербатов, но това да е кусура! Мечо се включи доста добре обаче! Дано Кипър не паднат от Ейре!
0-1
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !

И на мен ми се видя,че няма засада при гола на Берба,вие какво мислите? 
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:И на мен ми се видя,че няма засада при гола на Берба,вие какво мислите?
имаше с малко
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !

САМО ЦСКА !

aloha^guy написа:АСМ1899 написа:Май май нямаше засада при гола на Бербатов, но това да е кусура! Мечо се включи доста добре обаче! Дано Кипър не паднат от Ейре!
0-1
Знам резултата, но мача не е свършил! Лошо, че и Италия не бие засега! Дотук нищо не се развива както ние искаме!
Май сега обаче почва ходенето по мъките!
Последна промяна от АСМ1899 на 05 сеп 2009 22:00, променено общо 1 път.
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!