R.I.P. България - Уелс 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Много странен състав за бг национален отбор

Мнениеот LaRgO » 11 окт 2011 16:49

С досегашните сигурно мачкахме ?

nemak_3333
Контакти:

Мнениеот nemak_3333 » 11 окт 2011 16:53

Въпросите за състава да се отнесат към Изпълкома ! Лечков, Мечков , Боби, Моби........

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 11 окт 2011 16:57

За тва да слагат Любо Пенев и тва е. Той поне е непукист и не му пука от никой и няма да се влияе от мениджъри и т.н. Любо е човекът, казвал съм го и преди и пак го казвам.

Абе момче, ти в кой свят живееш. Как няма да му се бъркат в работата бе, нали са едно бре. Непокист бил, грънци. Стига ми го хвалехте толко. Хубаво е, че има такова уважение сред феновете, но ако иска да го запази, по-добре да не се занимава с национала, че после всичките ще го плюете. Запомни едно, никога няма да назначат треньор, на който не могат да му нареждат. Ако искаха истински треноьр, можеха да вземат Кранчар, вместо Матеус, ама при ония няма да им минават номерата. Така че...Те сега сигурно ще назначат Любо Пенев, но ще видиш как, още през следващия Октомври, уважението към него ще е отишло по дяволите, където отдавна е отишъл и отбора. Недей да бъдеш наивен момче, НЯМА БЪЛГАРСКИ ТРЕНЬОР, НА КОЙТО ДА НЕ МУ СЕ БЪРКАТ В РАБОТАТА, но имаше само един чужденец, на който можеха да му редят състава и те точно него взеха!!!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 окт 2011 17:02

Извинявайте, ама защитници като Валентин Илиев, Тунчев, Караславов, Живко Желев, дори Бодуров, всички те са 10 класи над това недоразумение Милиев, помнете ми думата че точно той ще сгафи довечера и ще загубим за пореден път. Мадански е пълен мишок, дано се маха колкото се може по-бързо.
За недоразумения като Терзиев и резервата Домо дори не мисля че е нужно да се коментира.
Изображение

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Бойкотът е факт! Продадоха само 23 билета за България - Уелс

Мнениеот milan199440barca » 11 окт 2011 17:05

Labros написа:Тогава пък една сюрия тъпи и ограничени хора ще излязат на пазара на труда.

Добро ;)
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 11 окт 2011 17:06

Име от ранга на Топмьолер,Магат,Анри Мишел и др.Специалист от ранга на тия имена би имал успех начело на България.Матеус беше компромис и Боби Михайлов много добре го знаеше.Иначе е странно ако са здрави Тунчев,В.Илиев и Делев да не са в състава.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 11 окт 2011 17:06

Странен? Странен БГ ще е всеки отбор който успее да победи някого в Европа! Този е просто поредния опит да ни смачкат самочувствието !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 окт 2011 17:10

Спрете се малко, де!!
Егати мрънкащото племе дето сме. Егати държавата - да ни завижда цял свят. Сигурно само тук имаме 7 милиона национални селекционери. Мине се не мине някой час и хоп - нова тема на някой национален треньор, който тръгва да прави рецензии и да дава акъл.
Аман!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 11 окт 2011 17:11

Добре бе, Ото Рехагел отказа ли се от треньорската професия. Именно някакакъв като него ни трябваше, но с това БФС няма как дса стане. Дейба и Перуката дейба глупава. Още като назначиха Матеус и се бях побъркал, защото знаех на 100 процента кво ще стане. З авсичко е виновен ттоя малоумник Боби Михайлов. Всеки вика, че той не е виновен и т.н., тея под него били. Не е точно така. Той е най-отгоре, той си ги избра, ТОЙ Е НАЙ-ВИНОВЕН Да го махат. Това е най-голямото зло за бг футбол. ВЪН
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 окт 2011 17:11

amoros написа:Име от ранга на Топмьолер,Магат,Анри Мишел и др.Специалист от ранга на тия имена би имал успех начело на България.Матеус беше компромис и Боби Михайлов много добре го знаеше.Иначе е странно ако са здрави Тунчев,В.Илиев и Делев да не са в състава.

То пък щото някой сериозен специалист ще се нагърби да ги води тия мърди. А и ако по някаква случайност се навие, на втория месец си е тръгнал-тези хора не са свикнали да им се казва кой да пускат, да събират "избранниците" си от кръчмите и от леглата на златките в 4 сутринта и подобни глупости.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Национален отбор”