Хората се обединяват около кауза.Още преди 2 години заявих,че съм против Перуките в БФС,техните маши и политика...и против техния Национален отбор.Да,техния,не нашия.За какви глупости ми говорят някакви момченца,подкрепа до дупка заслепени от английския фенски манталитет примерно?Вие разбирате ли,че ние може да работим като англичаните от трибуните,но нямаме английски ръководители.Те си остават същите долни цървули.Зад какво да се обединим?Зад една корумпирана власт на една Перука,на един плешив крадлив кмет дето едва успя да покрие далаверите си благодарение на това,че е подлога на ГЕРБ?Зад власт,която използва мачовете на Националите като поводи за "безплатни" екскурзии на своите любовници и авери по чашка,да правим делегации като на визитите на Барак Обама по 150-200 човека и да правим разпивки,гуляи и оргии в самолети и хотели?Да качват в самолетите "послушни" журналисти-лизачи?Това ли да ни обедини,зад тази кауза ли да застанем?Аз мисля,че много фенове имат моето мнение по въпроса - да се обединим,но да се обединим,за да изхвърлим Перуките от БФС и да спасим нашия футбол.Защото футбол в БГ е имало още преди Перуката да му присадят коса и преди Кметчето да оплешевее,но футбол няма да има утре с тези утайки.Онзи ден младежите пак яли бой от Казахстан,юношите до 19,до 17 - ами тях редовно си ги думкат Малта,Таджикистан,Армения и т.н.....тези Коси съсипаха футбола,те и антуража им от мутри,лакеи,лизачи и всякаква друга сган.Но зад тези плазмодии аз никога няма да застана,в техния ъгъл няма да стоя....просто защото обичам българския футбол и България и не искам да ставам съучастник в разсипването му от шайката самозабравили се гуляйджии.
Още от управлението на Перуките..........
1.Къде е Ботев Пд?
2.Къде е Дунав?
3.Къде е Спартак Пл?
4.Къде е Спартак Вн?
5.Къде е Нефтохимик?
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
6.На колко първенства се класира България?Какво е нивото на България под 21г,под 19г,под 17 г?Те на колко първенства отидаха?
Още цял том успехи на Перуките мога да напиша,но мисля,че няма смисъл,всички виждате какво става и накъде отиваме към нищото.
Кой е правилният път за Националния отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- The Sailor Man
Re: Нека феновете се обединим
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Re: Докога ще се делим?
Prizrachen написа:Всички имат вина, дори и ние феновете... НО НАЙ - ГОЛЯМА ВИНА ИМАТ САМИТЕ ФУТБОЛИСТИ, КОЙТО ВМЕСТО ДА СЕ НАДЪХАТ ОТ ЗАГУБАТА ОТ АНГЛИЯ И ДА СМАЧКАТ ТИЯ ЧЕРНОГОРЦИ, А ТЕ НИ НАПРАВИХА ЗА СМЯХ ! И АЗ СЪМ НА МНЕНИЕТО, ЧЕ ДОРИ И МАУРИНЬО ДА ДОЙДЕ НЯМА ДА НА ОПРАВИ, АМИ ЩЕ ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ БЕРБАТОВ, ТОЙ ОБЕЩА ЧЕ ЩЯЛ ДА НИ "ОПРАВИ ФУТБОЛА"
Смееш се на Бербатов, но опитът, който има от всички тия години в чужбина под ръководствата на най-големите треньори може да се окаже точно това, което ни е липсвало последните години. В момента той учи за треньор, така че със сигурност ще се занимава с това след края на кариерата си и защо не, след 5-10 години да го видим на кормилото на националния отбор.
- deepblue1963
The Sailor Man написа:Хората се обединяват около кауза.Още преди 2 години заявих,че съм против Перуките в БФС,техните маши и политика...и против техния Национален отбор.Да,техния,не нашия.За какви глупости ми говорят някакви момченца,подкрепа до дупка заслепени от английския фенски манталитет примерно?Вие разбирате ли,че ние може да работим като англичаните от трибуните,но нямаме английски ръководители.Те си остават същите долни цървули.Зад какво да се обединим?Зад една корумпирана власт на една Перука,на един плешив крадлив кмет дето едва успя да покрие далаверите си благодарение на това,че е подлога на ГЕРБ?Зад власт,която използва мачовете на Националите като поводи за "безплатни" екскурзии на своите любовници и авери по чашка,да правим делегации като на визитите на Барак Обама по 150-200 човека и да правим разпивки,гуляи и оргии в самолети и хотели?Да качват в самолетите "послушни" журналисти-лизачи?Това ли да ни обедини,зад тази кауза ли да застанем?Аз мисля,че много фенове имат моето мнение по въпроса - да се обединим,но да се обединим,за да изхвърлим Перуките от БФС и да спасим нашия футбол.Защото футбол в БГ е имало още преди Перуката да му присадят коса и преди Кметчето да оплешевее,но футбол няма да има утре с тези утайки.Онзи ден младежите пак яли бой от Казахстан,юношите до 19,до 17 - ами тях редовно си ги думкат Малта,Таджикистан,Армения и т.н.....тези Коси съсипаха футбола,те и антуража им от мутри,лакеи,лизачи и всякаква друга сган.Но зад тези плазмодии аз никога няма да застана,в техния ъгъл няма да стоя....просто защото обичам българския футбол и България и не искам да ставам съучастник в разсипването му от шайката самозабравили се гуляйджии.
Още от управлението на Перуките..........
1.Къде е Ботев Пд?
2.Къде е Дунав?
3.Къде е Спартак Пл?
4.Къде е Спартак Вн?
5.Къде е Нефтохимик?
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
6.На колко първенства се класира България?Какво е нивото на България под 21г,под 19г,под 17 г?Те на колко първенства отидаха?
Още цял том успехи на Перуките мога да напиша,но мисля,че няма смисъл,всички виждате какво става и накъде отиваме към нищото.
И аз да ти задам някой и друг въпрос за времето "преди Михайлов":
1.На колко първенства се класираха младежите по 21,под 19,под 17 "ПРЕДИ Михайлов"?
2.Нефтохимик някаква легенда на българския футбол ли е?На която трябва да е гарантирано вечно пребиваване в А група?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- The Sailor Man
Е,не падаха от Казахстан и Индия.А за нефтохимик ти отговарям-този клуб бе затрит изкувствено с цел да се угоди на олигарха-Събев,човек от новата власт.Берое ги изгониха от А група,за да се угоди на приятеля кумец от ловната дружинка....затова говоря,за липсата на принципи и наличието на див социализъм,онзи от времето на Батето.....Искаш титла?Дай ми 100 000 леваааааа,ето ти тила...нали така се изказа пияндето един път,по-точно изцепи,не изказа
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
- deepblue1963
The Sailor Man написа:Е,не падаха от Казахстан и Индия.А за нефтохимик ти отговарям-този клуб бе затрит изкувствено с цел да се угоди на олигарха-Събев,човек от новата власт.Берое ги изгониха от А група,за да се угоди на приятеля кумец от ловната дружинка....затова говоря,за липсата на принципи и наличието на див социализъм,онзи от времето на Батето.....Искаш титла?Дай ми 100 000 леваааааа,ето ти тила...нали така се изказа пияндето един път,по-точно изцепи,не изказа
Уж Михайлов какво направил,пък после-Батето какво казал...Последно?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Нефтохимик както се появи така си и отиде.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: Докога ще се делим?
TPAKTOP написа:sslevski написа:И Пената да е и Троичо и Мекерето Марков,щяха ли да се справят по добре питам аз????
Отговора е много прост НЕ.И с по голями футболисти не са успявали. А за да ви светна и с чуждестранен треньор няма да успеем.Защото всичко е тук в главата на футболистите.Е все пак си мисля "а дано"ама.......ще видим.
Точно пък тия дето ги изреди са класирали Нац. ни отбор на първенства а вашия велик г-н Мъри си го вземете и си го гледайте в ПодуянеМахни си сините очила и ги хвърли под колата!
Къде ни е класиравал Тройчо ????
С никой не се обединявам! Синята измет съсипа националният отбор, а сега ми разправяте да се обединявам с хората които бяха "за" умишленото разрушаване на отбора? Луди ли сте или полудявате?
YA GUNNERS YA
- blue avalanche
- Контакти:
crap написа:С никой не се обединявам! Синята измет съсипа националният отбор, а сега ми разправяте да се обединявам с хората които бяха "за" умишленото разрушаване на отбора? Луди ли сте или полудявате?
Сакън!Направо ми се разплетоха чорапите!Дай да се обединим

Ей аваланчо, би трябвало да постъпиш като другарят си по агитка "играта" и да се скриеш в дън земя!!!! България се срамува от синята школа!!!!
YA GUNNERS YA