Сираков - оставка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Директорът Сираков все пак си тръгва от националния

Мнениеот vaskonti » 23 сеп 2010 09:05

deepblue1963 написа:"
Бившият селекционер на държавния тим Димитър Пенев от вчера е координатор за всички национални отбори - длъжност, която се дублира с тази на изпълнителния директор на БФС Иван Вуцов.
Май не само за Сираков са създавани длъжности?Освен ако не ме "осветлиш" за неоценимия принос на КООРДИНАТОРИТЕ на нац.отбори Вуцов и Пенев!

Тоест да не би да ми казваш, че длъжността директор на отборите дублира длъжността изпълнителен директор на БФС? Я пак си попрегледай домашното!
Освен това може би ми казваш, че координатор е синоним на директор? Много добре си прегледай домашното, че и двойка не можеш да вържеш!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 23 сеп 2010 09:25

Няма място Обецата в нац.тим.А длъжността ''директор на нац.отбор'' е толкова измислена и изумена по принцип,че нямам думи.Едно време Херо като бе селекционер,направиха Стоичков директор на нац.отбор.Закриха я после тази длъжност.Ама незнайно защо,като назначиха Ицо след ЕП 2004,направиха Херо директор на националния. :o :o
Само Черно море.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 сеп 2010 13:38

vaskonti написа:
Бившият селекционер на държавния тим Димитър Пенев от вчера е координатор за всички национални отбори - длъжност, която се дублира с тази на изпълнителния директор на БФС Иван Вуцов.
Май не само за Сираков са създавани длъжности?Освен ако не ме "осветлиш" за неоценимия принос на КООРДИНАТОРИТЕ на нац.отбори Вуцов и Пенев!

Тоест да не би да ми казваш, че длъжността директор на отборите дублира длъжността изпълнителен директор на БФС? Я пак си попрегледай домашното!
Освен това може би ми казваш, че координатор е синоним на директор? Много добре си прегледай домашното, че и двойка не можеш да вържеш!

Да,"написал съм си домашното"!То беше на тема:"Измислени длъжности в БФС".Очаквах да ме разгромиш с доводи:"Що е то координатор на националните отбори и имали почва той у нас?"Измислени длъжности е имало и преди Сираков(Левски)!Къде беше ти "поборнико",когато "жестокият" Д.Пенев(ЦСКА) беше назначен за координатор?Защо не възропта с мощния си глас срещу въпиющата неправда?Или "нашите" не ги бараме,а?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 сеп 2010 13:48

deepblue1963 написа:
vaskonti написа:

Да,"написал съм си домашното"!То беше на тема:"Измислени длъжности в БФС".Очаквах да ме разгромиш с доводи:"Що е то координатор на националните отбори и имали почва той у нас?"Измислени длъжности е имало и преди Сираков(Левски)!Къде беше ти "поборнико",когато "жестокият" Д.Пенев(ЦСКА) беше назначен за координатор?Защо не възропта с мощния си глас срещу въпиющата неправда?Или "нашите" не ги бараме,а?

Темата си беше и е ДИРЕКТОР на националните отбори. Директорът е шеф на дирекция и взима най-много пари от всички(то не че в тая дирекция има повече от един човек, ама въпроса е по принцип). Да не говорим, че е въпросната дирекция е създадена специално за да има и съответният шеф. Координаторът е просто служител в БФС, най-много началник на някакъв отдел. Димитър Пенев отговаряше почти изцяло за юношите и младежите, а пък за заплатата му от 650лв въобще няма да отварям дума, че ако я сравним с хилядите евро на Сираков съвсем ще си оплетеш домашното.
[/center]

redman
Контакти:

Защо Сираков не си е подал оставката?

Мнениеот redman » 23 сеп 2010 19:37

Защо след резила с Ч. гора Сирака каза че и той си подава оставката, а онзи ден Перукан каза, че не е имало подадена оставка и затова Сирака си остава директор на нац. отбор? На никой ли не му прави впечатление недостойното му поведение. Поне Мъри си удържа на думата.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Re: Защо Сираков не си е подал оставката?

Мнениеот RobiVanPersie » 23 сеп 2010 19:40

redman написа:Защо след резила с Ч. гора Сирака каза че и той си подава оставката, а онзи ден Перукан каза, че не е имало подадена оставка и затова Сирака си остава директор на нац. отбор? На никой ли не му прави впечатление недостойното му поведение. Поне Мъри си удържа на думата.

Пълен смешник!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 23 сеп 2010 19:43

Кое пък му беше достойното на Мъри? Поне да беше изкарал квалификациите, да ударим истинското дъно, да видим що е то "правилен футбол" и кое място ни гарантира.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 сеп 2010 19:43

Само можем да гадаем защо....

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 сеп 2010 19:45

Колко пъти тая тема? Вчера, онзи ден, по онзи ден...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 сеп 2010 19:45

Защото е решил, че си върши добре работата. Каквато и да е тя. Дано поне той знае какви са му задълженията.
[/center]

Върни се в “Национален отбор”