Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Иван Стоянов : Скарах се с Мъри и напуснах националния отбор

Мнениеот delqnski47 » 21 май 2010 00:00

moonlight написа:
Blue_Girl написа:
mishkar написа:Голем отворко....Иванчо.

Не е отворко.
Просто е прав.
Защо да се разкарва и да играе максимум по-5 минути?

Какво значи да се разкарва и да играе по 5 минути?! :shock: Този отбор нали има треньор. Той решава кой-колко да играе. Кой е Иван Стоянов ,че да казва дали да играе или не ?! :shock: Той по-голям ли е от националната фланелка?! Нали националния отбор е гордостта на една футболна нация... Що за поведение на новоизлюпения национал? :shock: Може да е с качествата на Меси , но това поведение е недопустимо :!:

Първото което е,че Мъри НЕ е треньор,а селекционер(за тези които не знаят...той НЕ ги тренира като ''старши треньор'',а ги събира и правят си там 2,3 обиколки!Посъветва се малко с Насето и мениджърите и избират накрая кой да е титуляр)
Второто е,че когато не разчитат на тебе,ти си тръгваш!За кво да стои на скамейката и да го пуска за 5 минути!Айде отговори ми на този въпрос ще съм ти благодарен!
И ТРЕТО и НАЙ-ВАЖНО е че време ТИ и останалите да разберете НАЙ-СЕТНЕ,че това което си написал ->> ''Нали националния отбор е гордостта на една футболна нация'' го няма от поне 15 години!Никаква гордост и никакъв национален отбор!Това е!
Последна промяна от delqnski47 на 21 май 2010 00:04, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 21 май 2010 00:03

Някой хора още не могат да преживеят, че Наско и Мъри вкараха първия БГ отбор в ШЛ :lol: :lol: :lol: Такива шебеци като роднината на престъпника Лечков са срам за България!
Нямало да играе докато Мъри е треньор... ми той въобще задава ли си въпроса дали заслужава и по 2-3 минути да играе?... ВЪН!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 май 2010 00:07

delpi написа:Някой хора още не могат да преживеят, че Наско и Мъри вкараха първия БГ отбор в ШЛ :lol: :lol: :lol: Такива шебеци като роднината на престъпника Лечков са срам за България!
Нямало да играе докато Мъри е треньор... ми той въобще задава ли си въпроса дали заслужава и по 2-3 минути да играе?... ВЪН!

Наско определно вкара първия БГ отбор в ШЛ,но за Мърито.......абе кво да ти кажа............бих поспорил малко,но не му е времето сега,а и темата е друга!Само ще ти кажа,че всичко е благодерение на Наско Сираков,както и добрите играчи,които Левски имаше!(този извод си го извадих след като разбрах каква дупка е Мъри като отиде в Литекс,а сега и в националния....)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 21 май 2010 00:09

delqnski47 написа:Първото което е,че Мъри НЕ е треньор,а селекционер(за тези които не знаят...той НЕ ги тренира като ''старши треньор'',а ги събира и правят си там 2,3 обиколки!Посъветва се малко с Насето и мениджърите и избират накрая кой да е титуляр)
Второто е,че когато не разчитат на тебе,ти си тръгваш!За кво да стои на скамейката и да го пуска за 5 минути!Айде отговори ми на този въпрос ще съм ти благодарен!
И ТРЕТО и НАЙ-ВАЖНО е че време ТИ и останалите да разберете НАЙ-СЕТНЕ,че това което си написал ->> ''Нали националния отбор е гордостта на една футболна нация'' го няма от поне 15 години!Никаква гордост и никакъв национален отбор!Това е!

Така ако за теб националния ти отбор не е гордост ,за мен е . Аз се гордея с Българския национален отбор , а не с Юнайтед, Левски, Алания или който и да е било друг :!: За въпроса дали е треньор или селекционер не ми се спори, защото ако не се лъжа статичните положения, примерно в националния отбор ги тренира Мъри, но както и да е. Какво значи като не разчитат на теб? Нали има друг мач?! Или бъркам нещо програмата на националния :shock: Пък и какво ще стане като не играе голямата звезда Иван Стоянов :shock: Верно е,че има качества ,ама това не е гаранция за титулярно място нали :shock:

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 21 май 2010 00:11

delqnski47 написа:
moonlight написа:
Blue_Girl написа:Не е отворко.
Просто е прав.
Защо да се разкарва и да играе максимум по-5 минути?

Какво значи да се разкарва и да играе по 5 минути?! :shock: Този отбор нали има треньор. Той решава кой-колко да играе. Кой е Иван Стоянов ,че да казва дали да играе или не ?! :shock: Той по-голям ли е от националната фланелка?! Нали националния отбор е гордостта на една футболна нация... Що за поведение на новоизлюпения национал? :shock: Може да е с качествата на Меси , но това поведение е недопустимо :!:

Първото което е,че Мъри НЕ е треньор,а селекционер(за тези които не знаят...той НЕ ги тренира като ''старши треньор'',а ги събира и правят си там 2,3 обиколки!Посъветва се малко с Насето и мениджърите и избират накрая кой да е титуляр)

delqnski, отговори ми само на един въпрос: Караджов и Ники Димитров също биха 5000 км и не влязоха и минутка да играят. Те как трябва да реагират? Само това ми кажи.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 21 май 2010 00:16

delqnski47 написа:...
Наско определно вкара първия БГ отбор в ШЛ,но за Мърито.......абе кво да ти кажа............бих поспорил малко,но не му е времето сега,а и темата е друга!Само ще ти кажа,че всичко е благодерение на Наско Сираков,както и добрите играчи,които Левски имаше!(този извод си го извадих след като разбрах каква дупка е Мъри като отиде в Литекс,а сега и в националния....)

Ами аз не случайно ги споменавам в комлект. Наско как го виждаш като треньор? Аз не го виждам, затова си има и треньори има си и ръководители като Наско! А иначе конкретно за Мъри, и аз не съм му голям фен, но никога не съм го отричал напълно като трньор. Според мен той е един от малкото треньори у нас, които могат да продължават да се развиват!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 май 2010 00:21

edmon_dantes , я виж добре на картата къде се намира Владикавказ и колко е разстоянието до Брюксел , двойно и тройно по-голямо от това между София и белгийската столица ;) А Караджата как да го пусне , като още беше мислено в Ориент 33 и си представяше деколтето на Преслава :lol: :lol:
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 21 май 2010 00:22, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 май 2010 00:21

edmon_dantes
Ще ти отговоря с 2 въпроса:
На колко години са Караджов и Димитров и на колко е Стоянов и мислиш ли,че на тях им е време,и че са заслужили да вземат такава отговорност, да защитават цветовете на България пред целия свят?

Цялата работа за мен са мениджърски интереси(това го написвам вече за 9-ти път)!Има толкова други футболисти,които ще могат да играят много по-добре от разни Зетьовци,Янквоци и Пеевци!Нищо лично към Пеев,но за мен Иван Стоянов е много по добър от него!Но щом като Мъри е предпочел да пуска Пеев окей...няма проблем!
Последна промяна от delqnski47 на 21 май 2010 00:35, променено общо 1 път.
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 май 2010 00:27

delpi написа:
delqnski47 написа:...

Ами аз не случайно ги споменавам в комлект. Наско как го виждаш като треньор? Аз не го виждам, затова си има и треньори има си и ръководители като Наско! А иначе конкретно за Мъри, и аз не съм му голям фен, но никога не съм го отричал напълно като трньор. Според мен той е един от малкото треньори у нас, които могат да продължават да се развиват!

Абе да ти кажа в българските отбори изобщо не се знае кой е треньор,кой е мениджър,кой реди състава и т.н.!
Sofia.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 21 май 2010 00:27

delqnski47 написа:...Нищо лично към Пеев,но за мен Иван Стоянов е много по добър от него!Но щом като Мъри е предпочел да пуска Пеев окей...няма проблем!

Да ти кажа Пеев го гледах внимателно снощи, гледам го и в руското първенство... доста е напреднал. Личи си, че играе в класно първенство.

Върни се в “Национален отбор”