Мъри си подаде оставката
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трябва ли Станимир Стоилов да си отиде от националния отбор?
Що за глупав въпрос!? Колко квалификации и колко години трябва да загуби Българският футбол с този треньор 

- Torino FC 1906
- Контакти:
Re: До кога с мениджърските интереси в националния?
Докога ще пускате едни и същи глупави теми ?
Няколко години след като младежките ни формации почнат да се класират тук-там /на европейско или световно/ тогава ще очакваме успехи на националния. До тогава - каквато държавата /последна по всички показатели за държавност/, такъв /дори малко по-добър/ е футболът ни. Какво да кажат французите, гърците, румънците след снощните мачове...
Айде хубаво мениджърски интереси!! И къв е смисъла Данчев или Танев да му редят състава,като футболистите така или иначе все падат(в този смисъл играчите едва ли ще се харесат на клубни отбори,па камо ли да ги купят?) а освен това накрая Стоилов обира негативите за лошите представяния? Айде обясни?
iohan.law написа:Защо не си кажем истината, че НЯМАМЕ ФУТБОЛИСТИ ОТ КЛАСА! Това е!!! За класата трябва талант, пълно себеотдаване на терена и радост от играта. Никой от нашите не игра по този начин! Кой да пусне Стоилов? Мицански!?! Хайде стига глупави теми!!!
Така е... и тъй като нямаме футболисти от класа нека да сложим някой дето можем евентуално да го пласираме някъде... Та в тази връзка кога отново Сърмов И Хичо ще са в националния? Отговора е - по-скоро никога. Тях вече ги продадохме
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
soilwork написа:Айде хубаво мениджърски интереси!! И къв е смисъла Данчев или Танев да му редят състава,като футболистите така или иначе все падат(в този смисъл играчите едва ли ще се харесат на клубни отбори,па камо ли да ги купят?) а освен това накрая Стоилов обира негативите за лошите представяния? Айде обясни?
Смисъла е в бройката мачове за националния във визитката им, пич... Защо нали помниш защо пропадна трансфера на Попов в Англия.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- deepblue1963
Re: Трябва ли Станимир Стоилов да си отиде от националния отбор?
Sole написа:Що за глупав въпрос!? Колко квалификации и колко години трябва да загуби Българският футбол с този треньор
Да го сменим и да почнем да пИчелим така ,както го правехме преди него,нали?Я не ме разсмивай!Сменяме Стоилов и ги подкарваме!Бой,бой!!!

ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Много ми е чудно ,какво правеха снощи на терена играчи като Янков,Пеев,Рангелов,Ил.Стоянов,Ив.Иванов нали това са нови кваливикаций трябваше да се подмлади отбора каде бяха хора като Гаджев,Милиев,Н.Димитров,Иво Иванов !!!!!!!!!!!!!
Това важи за Англия!! Даже мисля че това правило отпадна! А и ти като гледаш някой футболист-играта ли ще му следиш или колко мача има в националния?ros написа:soilwork написа:Айде хубаво мениджърски интереси!! И къв е смисъла Данчев или Танев да му редят състава,като футболистите така или иначе все падат(в този смисъл играчите едва ли ще се харесат на клубни отбори,па камо ли да ги купят?) а освен това накрая Стоилов обира негативите за лошите представяния? Айде обясни?
Смисъла е в бройката мачове за националния във визитката им, пич... Защо нали помниш защо пропадна трансфера на Попов в Англия.
iohan.law написа:Защо не си кажем истината, че НЯМАМЕ ФУТБОЛИСТИ ОТ КЛАСА! Това е!!! За класата трябва талант, пълно себеотдаване на терена и радост от играта. Никой от нашите не игра по този начин! Кой да пусне Стоилов? Мицански!?! Хайде стига глупави теми!!!
А какви футболисти имат Беларус в момента? Защо трябва да имаме 11 Бербатовци за да се представим достойно срещу Англия? Имаме по-добри футболисти на постове които не се викат. Хора като Русията,Коловати,Янков,Пелето и Рангелов нямат място в националния отбор.