Мачове през ноември - контрола срещу Парагвай (14.11) и квалификация за Евро 2020 срещу Чехия (17.11)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Мачове през ноември - контрола срещу Парагвай (14.11) и квалификация за Евро 2020 срещу Чехия (17.11)

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 ное 2019 15:01

След продукциите при Балъчето, снощи на'ще ми се сториха като солидно играещ и тактически грамотен отбор. :lol:
Не съм съгласен с твърдението, че чехите отбивали номера. Според мен си се напъваха и не искаха да приключат квалификацията със загуба, след двете поредни победи срещу ингилизите и косоварите.
Смятам даже, че заслужавахме по убедителен успех. Пропиляхме доста сносни контри.
Но поне Дерменджиев видя, че тимът има някакъв потенциал, когато тактиката е разумна и съобразена с възможностите на играчите.
Които както знаем, са доста лимитирани.

За мен лично има светлинка в тунела, че няма да се изложим в баражите.
В смисъл, не че ще бием, но поне няма да има резултати от рода на 0-5 0-6.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Warped
Контакти:

Re: Мачове през ноември - контрола срещу Парагвай (14.11) и квалификация за Евро 2020 срещу Чехия (17.11)

Мнениеот Warped » 18 ное 2019 15:07

Аз пак искам да благодаря на Ив. Попов, че прави услуга на националния отбор. Пожелавам му никога да не бъде треньор в България
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 ное 2019 15:32

С въздишка на облекчение приемам новината за напускането на Ивелин Попов. Сигурно не е лошо момче и не бих си позволил обидни лични квалификации към него, но с отсъствието му качеството на отбора може само да се вдигне леко. Наистина не съм запознат на каква точно позиция и при каква тактическа схема играе в клубния си отбор (вероятно това е и работа на националните треньори да съобразят определени играчи каква роля изпълняват в клубния отбор и да я дублират, ако се налага), но в национала просто много слабо, наистина много слабо.
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 ное 2019 15:37

THE G.A.M.E написа:След продукциите при Балъчето, снощи на'ще ми се сториха като солидно играещ и тактически грамотен отбор. :lol:
Не съм съгласен с твърдението, че чехите отбивали номера. Според мен си се напъваха и не искаха да приключат квалификацията със загуба, след двете поредни победи срещу ингилизите и косоварите.
Смятам даже, че заслужавахме по убедителен успех. Пропиляхме доста сносни контри.
Но поне Дерменджиев видя, че тимът има някакъв потенциал, когато тактиката е разумна и съобразена с възможностите на играчите.
Които както знаем, са доста лимитирани.

За мен лично има светлинка в тунела, че няма да се изложим в баражите.
В смисъл, не че ще бием, но поне няма да има резултати от рода на 0-5 0-6.

+1

Да, именно. Националите имат определен лимит, който няма как да бъде надскочен, но при Хубчев този лимит беше оползотворен на 80-90-100% в отделните мачове. При Балъков КПД-то падна до не повече от 20-30%. Просто няма как при буквално едно и също ядро играчи изведнъж да могат да са конкурентни на отбори като Норвегия, на следващия ден да падат у дома от Косово. Дерменджиев има качествата отново да ни върне на нивото при Хубчев.
[offtopic][/offtopic]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 18 ное 2019 15:46

Попето се отказа от националния отбор !!!

Отсега нататък се връщам отново на стадиона и ще подкрепям с пълно гърло нашите несретници !!! :lol:
Слава на Бога, най-свирепия некадърник в цялата ни футболна, национална история ( 3 пъти футболист на Българяи :o :o )
сложи край на една аулионово-подлезурско, нескопосана кариера.

Не ти благодаря за нищо, ПОпе !

Българи юнаци ! Калсираме се ! Сигурен съм ! Залагайте къщата,колата,жената! Без Попов имаме реален шанс :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 ное 2019 20:32

Ако не беше изпортил нарочно оная дузпа Ивелин, Любо още щеше да е тренер на националите.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 ное 2019 00:04

On the basis of the current European Qualifiers standings, the following teams would be involved in the play-offs (teams in bold confirmed):

Path A: Iceland, Bulgaria/Israel/Romania*, Wales/Slovakia/Republic of Ireland/Northern Ireland**
Path B: Bosnia and Herzegovina, Wales/Slovakia/Republic of Ireland/Northern Ireland**
Path C: Scotland, Norway, Serbia, Bulgaria/Israel/Romania*
Path D: Georgia, North Macedonia, Kosovo, Belarus

*In the current scenario, a draw would decide which of Bulgaria, Israel or Romania would fill the empty slot in Path C, and which two would go into Path A.

**In the current scenario, a draw would decide which three of Wales, Slovakia, Republic of Ireland or Northern Ireland would join Bosnia and Herzegovina in Path B, and which one would go into Path A.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 ное 2019 00:19

Да разбираме ли , че 67% ще играем(гостуваме) на Уелс или Словакия? Днешният им мач има ли отношение към въпроса ми.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 ное 2019 01:10

Не! 67% е шансът ни да попаднем в Path A, но дотам.

Най-малкото Уелс и Словакия на 100% няма да са заедно в Path A, тъй като само един от четворката Wales/Slovakia/Republic of Ireland/Northern Ireland отива към А, другите три отиват към B.

Ако ни изтеглят в А, нещата са следните - Исландия е 100% непоклатимо там. Един от двата - Israel/Romania ще ни придружи там. Само един от четирите - Wales/Slovakia/Republic of Ireland/Northern Ireland ще допълни урната.

Потенциален вариант:

Path A:

1. Исландия - на 100%
2.България - на 67% да попадне в урната.
3. Израел/Румъния - на 67% да попаднат в урната.
4. Уелс/Словакия/Северна Ирландия/Ирландия - на 25% да попаднат в урната.

Ae тея паляци Georgia, North Macedonia, Kosovo, Belarus що не ги разкарват и тях по урните. Ще ги е*а и в тарикатите. Не че ми звучат преодолими на фона на сегашното състояние на национала :lol: , ама все пак.
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 ное 2019 08:06

Мерси, не съм видял, двете ирландии са с наклонени чертички.

Върни се в “Национален отбор”