Остров Корсика - България 1:0!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Остров Корсика - България 1:0!

Мнениеот crap » 01 юни 2011 00:25

Стига сте ревали, мача не е официален. Онова 1:4 от Кипър беше къде по-срамно.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 01 юни 2011 00:25

PFC Litex написа:
blue avalanche написа:Ей,добре,че взехме Маркиньос,че да "върже" играта.Като си спомня как ореваха орталъка за паспорта,се чудя да не е Марио Кемпес?Ама,той,пък,беше бял...

Какво викаш за Маркиньос http://football.sportal.bg/news.php?news=307540 ?

Е от спортал какво точно очакваш? Аз се учудвам, че не са написали за златния му член и колко невероятно приятен характер има :lol:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 01 юни 2011 00:26

Viktor4o_Rs написа:Какви туземци и аборигени, имена като Жюли, Скилачи, Модесто са познати на всеки, който се интересува от футбол; другите им са от Аячо, Бастия, Истр и други френски отбори, айде не ги изкарвайте тия аматьори чак ;) Не казвам, че не е срамно да паднем, но аз ще изсипя критики след евентуален провал с Черна гора, сега и да се правите на интересни, полза голяма няма да има, да не говорим, че ако бием в събота, ще викате "Българи юнаци" и не знам си какво :lol: :lol:

Жюли и Модесто са приключили с футбола отдавна,другите са абсолютно неизвестни за широката аудитория ;) А ние понеже имаме играчи на ТВенте,Астън Вила,Болтъл,ПСВ Айндховен и да не забравяме сина на вятър,който е оценяван на космическите 15 милиона паунда...все си мисля,че с такива "звезди" трябваше да избутаме един хикс ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 01 юни 2011 00:26

blue avalanche написа:Нападатели: Рьоми Кабела /Арл-Авиньон/, Людовик Жюли /Пари Сен Жермен/, Жан-Жак Мандриши /Гренобъл/
Страшна сила ти казвам!!!А-у-у-у...

Тоя повече да не съм чул да го спрягат за Левски, щом не е могъл да се разпише срещу наЩе! Едва ли си струва високата заплата, да си го взимат в Литекс ;)

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 01 юни 2011 00:27

Корсиканците посвещавали победата на французите. Те поне успяли да ни бият за разлика от тях. :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 юни 2011 00:27

McLovin написа:
PFC Litex написа:
blue avalanche написа:Ей,добре,че взехме Маркиньос,че да "върже" играта.Като си спомня как ореваха орталъка за паспорта,се чудя да не е Марио Кемпес?Ама,той,пък,беше бял...

Какво викаш за Маркиньос http://football.sportal.bg/news.php?news=307540 ?

Е от спортал какво точно очакваш? Аз се учудвам, че не са написали за златния му член и колко невероятно приятен характер има :lol:

И как в свободното си време играе с децата в махалата,а всяка неделя прави барбекю за съседите. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 юни 2011 00:29

И кво се оказа...че Маркиньос ни е проблема така ли???
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 юни 2011 00:29

Айде лека нощ,че в 4ч. Маями-Далас!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 юни 2011 00:30

Абе какво им обръщате внимание на сините индивиди бе!Те ако не плуят по Литкс, ще плуят по ЦСКА!За всичко в българският футбол са виновни литекс и ЦСКА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 01 юни 2011 00:33

POPCORN написа:Абе какво им обръщате внимание на сините индивиди бе!Те ако не плуят по Литкс, ще плуят по ЦСКА!За всичко в българският футбол са виновни литекс и ЦСКА!

Ти сигурно,когато сме паднали от Кипър си пинкял 1 месец против Мъри и ти е излизала пяна....айде ако обичаш ;)
Всички фенове са еднакви(ЛЕВСКИ,ЦСКА,ЛИТЕКС и т.н),ако обичаш не ми прави квалификации....
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “Национален отбор”