България - Норвегия - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: България- Норвегия 09.9.2018 19:00

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2018 22:26

Dust написа:
blue avalanche написа:
Dust написа:
blue avalanche написа:Да не говорим колко смешен е целият турнир!

Кое му е смешното на турнира?

А кое не му е смешното? Отборите ще играят безброй мачове и накрая САМО ПЪРВИЯТ от НАШАТА лига ще се класира за Евро-то.
Другите, сред които и ние, ще участват за здраве. :mrgreen:
Нали не си мислиш, че ние ще се класираме?

Явно си пропуснал, че ще има квалификации за европейското, а този турнир просто замества безсмислените приятлески мачове и се явява бонус за класиране на европейско.

Явно не съм пропуснал. Нито оттук ще се класираме, нито от квалификациите.
Явява се бонус само за ПЪРВИЯ! ;) За останалите какво се явява?

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 09 сеп 2018 22:26

blue avalanche написа:
Dust написа:

А кое не му е смешното? Отборите ще играят безброй мачове и накрая САМО ПЪРВИЯТ от НАШАТА лига ще се класира за Евро-то.

Ако не си разбрал досега, турнирът се провежда на мястото на неофициалните контролни срещи, където по презумпция, освен за здраве, се предполага, че се играе за да се обиграват състави и да се сработват футболисти, за да са боеспособни отборите за по-важните мачове. Бонус - за разлика от контролите, тук има някакъв шанс за класиране на голямо първенство.
Иначе, аз си предпочитам противници като Словения и Норвегия пред Замбия и Бахрейн, но тук вече е въпрос на предпочитания ;)
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Dust
Контакти:

Re: България - Норвегия - 1:0 FT

Мнениеот Dust » 09 сеп 2018 22:27

:arrow: :arrow: Ти въобще наясно ли си с регламента на въпросният турнир?
Последна промяна от Dust на 09 сеп 2018 22:28, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 сеп 2018 22:27

veni__85 написа:
NOMER14 написа:Турнирът не е смешен. Той си е направен за букмейкерите.

А контролите в които бихме Португалия за кой бяха направени?

Не говоря само за нашите мачове, а за всички световни такива. Всяко прекъсване на националните първенства води до нарушен ритъм на водещите клубни отбори със завърнали се изтощени национали от такива безсмислени мачове . От това повече печелят букмейкерите - нелогични резултати след подновяване на първенствата. ШЛ и ЛЕ не влияят чак толкова, дори сплотяват клубните отбори.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2018 22:30

Dust написа::arrow: :arrow: Ти въобще наясно ли си с регламента на въпросният турнир?

Наясно съм. Само първият в нашия поток се класира за европейското. Или греша? :mrgreen:

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 09 сеп 2018 22:30

blue avalanche написа:
veni__85 написа:
blue avalanche написа:
Dust написа:

А по-добре ли е да играем безмислени контроли срещу Япония или победи срещу Португалия без никакъв смисъл. И да аз мисля, че може и да класираме , при положение , че по- класните отбори в нашата лига ще се класират през клалификациите.

Настоящите мачове с Норвегия, Словения и Кипър са също толкова ѝбезсмислени", колкото и контролите с Япония и Португалия.
Значи по-класните отбори в нашата лига ще ни легнат, защото ще се класират през квалификациите. Правилно ли разбрах? :mrgreen:

Не, ако се класират през клалификациите , въобще няма да играят срещу нас. През ноември завършват мачовете в групите в този турнир. Победителите в групите ще играят след края на клалификациите през март 2020, ако някой се е класирал от клалификациите независимо , че е спечелил групата си тук няма да играе защото се класирал вече.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 09 сеп 2018 22:31

Турнирът си е ОК, особено за отбор, като нашия, който няма кой знае колко официални мачове.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 09 сеп 2018 22:32

blue avalanche написа:
Dust написа::arrow: :arrow: Ти въобще наясно ли си с регламента на въпросният турнир?

Наясно съм. Само първият в нашия поток се класира за европейското. Или греша? :mrgreen:

А първият ако се е класирал вече през квалификационният цикъл, какво се случва?
Казах ти, че изобщо не си наясно с регламентите.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2018 22:32

gzagorov написа:Ако не си разбрал досега, турнирът се провежда на мястото на неофициалните контролни срещи, където по презумпция, освен за здраве, се предполага, че се играе за да се обиграват състави и да се сработват футболисти, за да са боеспособни отборите за по-важните мачове. Бонус - за разлика от контролите, тук има някакъв шанс за класиране на голямо първенство.
Иначе, аз си предпочитам противници като Словения и Норвегия пред Замбия и Бахрейн, но тук вече е въпрос на предпочитания ;)

Много добре знам на мястото на какво се провежда този турнир.
Пак казвам - бонусът е за ПЪРВИЯ. За останалите - все едно контролки. Или бъркам?
Не си спомням да сме играли контроли със Замбия и Бахрейн, но може и да греша. :mrgreen: Ако имаш някакво инфо - моля сподели. За да си попълня "белите петна". :twisted:

reddevil80
Контакти:

Мнениеот reddevil80 » 09 сеп 2018 22:33

W84me написа:Аз съм един от хейтърите, хейтвам и Хубчев. Фактите обаче са, че толкова слаб национален отбор, като отделни футболисти, не сме имали за цялата си история. Хубчев обаче извлича максимума засега.

чакай да помисля кои класни футболисти ти липсват от предните квалификации:
Николай Михайлов - най-големият талант според медиите, но аз не помня и един мач (от ... 55 мача! за националният отбор), след който да кажа, че е пазил прилично камо ли на нивото на Пламен Илиев през тези два мача. Нито в клубен отбор съм го гледал да пази добре, нито за националният.
Станислав Манолев - липсва ти грубата му игра и споровете му с главният съдия?
Георги Миланов - също не му помня мач в който да се е отличил, но играеше редовно, защото има договор с руски отбор и чат пат играе за него
Други които са били в групата от предният мач с Норвегия, който загубихме с 0:1 през 2015 година - Александър Тонев, Михаил Александров, Илиян Мицански, братя Миневи, Дяков, Терзиев, И.Иванов, Александър Александров и т.н. кои от тях са по-голяма класа от сегашните избранници на Хубчев, че толкова много ти липсват?
от 30 години гледам БГ футбол, но така и не съм видял титла на отбор на Гриша Ганчев, спечелена по честен път с убедителна игра, без приятелски отборчета, с блокиращи футболистчета, без хванати съдиии всичко онова, което да ни убеди.

Върни се в “Национален отбор”