W84me написа:Аз съм един от хейтърите, хейтвам и Хубчев. Фактите обаче са, че толкова слаб национален отбор, като отделни футболисти, не сме имали за цялата си история. Хубчев обаче извлича максимума засега.
чакай да помисля кои класни футболисти ти липсват от предните квалификации:
Николай Михайлов - най-големият талант според медиите, но аз не помня и един мач (от ... 55 мача! за националният отбор), след който да кажа, че е пазил прилично камо ли на нивото на Пламен Илиев през тези два мача. Нито в клубен отбор съм го гледал да пази добре, нито за националният.
Станислав Манолев - липсва ти грубата му игра и споровете му с главният съдия?
Георги Миланов - също не му помня мач в който да се е отличил, но играеше редовно, защото има договор с руски отбор и чат пат играе за него
Други които са били в групата от предният мач с Норвегия, който загубихме с 0:1 през 2015 година -
Александър Тонев, Михаил Александров, Илиян Мицански, братя Миневи, Дяков, Терзиев, И.Иванов, Александър Александров и т.н. кои от тях са по-голяма класа от сегашните избранници на Хубчев, че толкова много ти липсват?
от 30 години гледам БГ футбол, но така и не съм видял титла на отбор на Гриша Ганчев, спечелена по честен път с убедителна игра, без приятелски отборчета, с блокиращи футболистчета, без хванати съдиии всичко онова, което да ни убеди.