Хърватска - България - 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Неутрален
Контакти:

Re: Хърватска - България - 3:0

Мнениеот Неутрален » 11 окт 2015 00:07

Aз мисля да внеса едно рпедложение в МС, от утре нататък всички пари които се дават за националните дървета, 50 % от тази сума да се даде на волейболистите. Убеден съм , че резултата няма да е по лош от сегашния. Като за начало, трябва да се спре газарията с 5 * хотели. Има достатъчно хостели, защо не пък и каучсърфинг да не ползват?! Превоз, задължително автобус ако дистанцията е до 1000-1500 км. Самолети да се ползват само лоукост фирми. До тук им спестих поне 1 милион за едни квалификации. Дано някой умник като Каменчо турчето Костадинов да ми звънне, да му дам някой съвет, както административен така и футболен, а може и чисто спортно технически да му обясня някои неща. Интересно ми е кога ще съблекат Петев отново ?! Човека не е виновен че са му дали пънове, ама никой не го е карал на сила да се хваща на хорото. Аз единствено се надявам да започнат да залагат на Чочев, Миланов и ко, та белким имаме някакъв шанс след една или две квалификации. Има една хубава реплика от уестърните "не стреляйте по пианиста, той толкова си може". Гледайте волейбол и се наслаждавайте, така се играе за чест и за родината. Дано има някой с малко мозък в БФС и им пусне мача от днес на волейболистите, може и да понаучат някои неща.

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 11 окт 2015 00:07

Това е моментното състояние на националния ни отбор и затова са виновни най-вече клубните ръководства, които толерират измислените чужденци, за сметка на нашите момчета. Лично аз бих пуснал Венци Василев и Иво Иванов като двойка централни защитници, защото са титуляри в Берое, играят на високо ниво и имат синхрон помежду си. Изключително жалки за мен се оказаха коментаторите от т. нар. "БНТ", които с изказванията си "незнаят на кой свят се намират", "събрани от кол и от въже" и др. подобни доказаха, че БНТ не е нито Българска, нито национална, нито телевизия.

angel156
Контакти:

Мнениеот angel156 » 11 окт 2015 00:10

Човек те са буквално прави коментаторите няма какво да им се сърдим! Буквално не знаеха на кой свят се намират! Държаха се все едно за пръв път топка виждат!

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 11 окт 2015 00:12

Тия смешни националчета с готините причесчици и татуси са си научили една-две фразички за след мача и постоянно си я повтарят :
''Нямахме самочувствие и на това се дължи''
'' Гледаме напред''

Като нямате самочувствие за какво сте там бе да ви ебем майката .

angel156
Контакти:

Мнениеот angel156 » 11 окт 2015 00:14

Ето нашите пак дрънкат глупости от сорта на "Надявам се да победим срещу Азербайджан"....абе думи нямам! "Гледаме напред" - КЛИШЕТО КОЕТО СМЕ ЧУВАЛИ ТРИЛИОНИ ПЪТИ!

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 11 окт 2015 00:16

Нещата, за да тръгнат нагоре, трябват промени от корените, а именно президента на "БФС". Бъдете сигурни, че при смяна на перуката резултатите и играта, както на националния, така и клубните отбори, ще дойдат. Ще започна от това, че един свестен президент няма да допусне марионетка и мишок като Петев да е треньор. А един свестен треньор не би пускал играчи от дубъла на Лудогорец (Б група) и играчи, които нямат записани минути този сезон. След това един свестен президент със сигурност би работил със свестни колеги в бфс, които заедно да вземат правилните решения за развитието на футбола ни. Откакто този тъпанар е президент, аз едно позитивно нещо не съм видял.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 11 окт 2015 00:17

3 пак е добре. Аз очаквах поне 5. Какво има да говорим за националния отбор , той е проекция на А група. Посредствена до немай къде. Плюс твърдите резерви от чужбина и ето ти ниво на Люксембург , Лихтенщайн , Андора и тн. И по - лошо ще става няма какво да се лъжем.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

angel156
Контакти:

Мнениеот angel156 » 11 окт 2015 00:19

soad написа:Нещата, за да тръгнат нагоре, трябват промени от корените, а именно президента на "БФС". Бъдете сигурни, че при смяна на перуката резултатите и играта, както на националния, така и клубните отбори, ще дойдат. Ще започна от това, че един свестен президент няма да допусне марионетка и мишок като Петев да е треньор. А един свестен треньор не би пускал играчи от дубъла на Лудогорец (Б група) и играчи, които нямат записани минути този сезон. След това един свестен президент със сигурност би работил със свестни колеги в бфс, които заедно да вземат правилните решения за развитието на футбола ни. Откакто този тъпанар е президент, аз едно позитивно нещо не съм видял.

И кой е човека който ще ГАРАНТИРА за добрите резултати на нашия национален отбор и който ще замести Михайлов,според теб? Аз читави хора които да го заместят не виждам,а ти ми говориш да го заместят! (Само моля те не казвай,че начело на БФС трябва да дойде Йордан Лечков,щото Лечков е последната дупка на кавала!)
Последна промяна от angel156 на 11 окт 2015 00:22, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 11 окт 2015 00:21

Абе как да няма значение треньора, вие добре ли сте?Селекционерът е най- важната фигура в един национален отбор. Какъв авторитет има тоя, това не е отбор а някаква сбирщина, никаква идея, никаква мисъл.И ми обяснява после - това е бъдещето.Да го махат тоя селяк
Последна промяна от openminded на 11 окт 2015 00:23, променено общо 1 път.

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 11 окт 2015 00:21

Какви ли не държави се добираха до Европейско и Световно само ние береме срам от 10-15 години всеки Квалификационен цикъл , ама всеки ! И защо защото Перучко и фамилия се държат здраво по местата си ,а не ги изринат от там

Върни се в “Национален отбор”