WCQ : България - Холандия - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: WCQ : България - Холандия 25.03 21:45
Дани Блинд не е и сънувал такъв тотален футбол! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
- Черният козел
- Контакти:
Какво става бе момци
Хендикапи-мендикапи,ебати разбирачите сте,ха-ха-ха.Санди май е вашият вожд 
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Браво на нашите!Приятно съм изненадан от играта им! Великолепна игра от нашите, дано задържат преднината си до края на мача и се поздравим с победа! С тази игра, следващия мач ще съм на "Васил Левски "!
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
Играем добре и ще е срамота ако изтървем толкова слаба Холандия. Дано само Хубенов не ги върне от зад през второто полувреме.
Обидно малко публика.
Обидно малко публика.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
levski4ever86 написа:Без играчи от каузата май е по-добре.
Абсолютно! Нек`ви негра да се мърдосват по терена, дето им искат 10 млн. евро, а те не струват и една трета от тези пари, не са ни необходими!
Коментатора пак кърти: Петър хубчев изнася футболна лекция на Дани Блинд
)
Аз пък се надявам холандците да не влизат въобще духом в мача. Виждам ги, че разхождат фланелките, ма на нашите убавци Люкслембург им създаде повече ядове.
Радвайте се момчета (за първото полувреме), но не си мислете, че България води с 2:0 с/у Холандия, по-скоро Холандия губи с 0:2 от Спас Делев
Аз пък се надявам холандците да не влизат въобще духом в мача. Виждам ги, че разхождат фланелките, ма на нашите убавци Люкслембург им създаде повече ядове.
Радвайте се момчета (за първото полувреме), но не си мислете, че България води с 2:0 с/у Холандия, по-скоро Холандия губи с 0:2 от Спас Делев
Почти от 20 години нямаме победа срещу европейски или световен шампион в официален мач(ако Русия се брои за наследник на СССР). Иначе трябва да се върнем към 1995 г., когато бихме Германия.
Интересно дали критиците на Петър Хубчев ще се извинят след това първо полувреме - Особено тия които се чудеха защо е повикал Спас Делев .
NOMER14 написа:Почти от 20 години нямаме победа срещу европейски или световен шампион в официален мач(ако Русия се брои за наследник на СССР). Иначе трябва да се върнем към 1995 г., когато бихме Германия.
Да му се не навиди човек и сега през 2017 с малката Перука и Васил Божиков мачкаме лалетата
- Черният козел
- Контакти:
bsz1916 написа:Интересно дали критиците на Петър Хубчев ще се извинят след това първо полувреме - Особено тия които се чудеха защо е повикал Спас Делев .
Ти луд ли си
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.