Япония - България контрола 13:20ч./30.05
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Япония - България контрола 13:20ч./30.05
ЕЕЕ доживяхме!!!! 

blue_loudog написа:Beck's написа:blue_loudog написа:Beck's написа:Какво правил Делев на терена, ми тича и пресира най-много от всички, като топката е в половината на Японците ама вие сте баш селекционери.............. Смешна работа .....
Е посмей ни се бе, Бекаме! То само с пресиране не става- треа и топката да се пипа поне по веднъж на полувреме!
Бекс е бира приятел, ама толкова разбираш ! Не ставало само с пресиране, че той Спас ги гони абсолютно на всякъде и грешат, след което има контра атака или и тези ти детайли от футболната терминология са ти непонятни. Не става само с ХЕЙТ брато, малко и подкрепа трябва! НЕ съм седнал да търся сметка, защо играе Гаджев, Г.Илиев и тн, просто гледам и вярвам на Пената!
Не хейтвам бе брат, ама не съм съгласен, че Спас Делев изобщо трябва да получава повиквателна! Квото и да си говорим и Гаджев И Г.Илиев играят прилично, за разлика от Спаско!
Отварям темата и половината от мненията, които чета са твои и все Спаско ти в устата, дали не хейтваш, треньоре?!

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Няма смисъл да коментирам Делев с тебе повече, не бил хейтвал, а само "мразел" ...... Момчето е решило , че ще се взима в ръце и това Пенев го вижда, пред малко и хубав удар отправи , като на Манолев срещу Италия !
-
- Контакти:
Споко бе, Бубка! Обсъждаме тука, кво толко? Нали затова е контрола! А Спаско че го мразя- факт, но се опитвам да съм обективен в момента и не съм убеден, че не съм прав!
Стефан Велев ... молим без автоголове... че беройци извън Стара Загора това най-обичат

[center]

[/center]

- Red Warrior
- Контакти:
Вие дори Везалов ще предпочетете в националния, само да не играе футболист на ЦСКА. Плюхте и по Сашо Тонев, но сега той е трансферната цел номер 1. Дори не е прехваления Георги Миланов, а ЮНОШАТА на ЦСКА - Тонев. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- shotgun blues
- Контакти:
АБОНАТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Японския Везалов
Японския Везалов

Последна промяна от shotgun blues на 30 май 2013 14:52, променено общо 1 път.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
MaRTo1233 написа:Стефан Велев ... молим без автоголове... че беройци извън Стара Загора това най-обичат![]()
Те ти автогол

- we are the champions
- Контакти:
blue_loudog написа:MaRTo1233 написа:Стефан Велев ... молим без автоголове... че беройци извън Стара Загора това най-обичат![]()
Те ти автогол!

[center]

[/center]