Сираков - оставка
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Директорът на нац. отбор
Е това наистина е безочие на макс
Е,по-голяма наглост и по-голямо безобразие НЯМА.И какви ще ги дърви Обецата,като шеф на Матеус?
От цялата работа,махнаха една мижитурка която се водеше селекционер и назначиха Матеус,когото БФС и Наско,ще опитомят бързо-бързо. 
Само Черно море.
А най-ужасното е, че все още има хора, които го искат обратно в Левски...
Ужас. Нагъл тип си е 
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
DidoManUtd написа:и отново единствения журналист които беше в час и задаваше "неправилните" въпроси беше Сашо.
Къде сте Гонгаджии, когато става въпрос за Наско просто млъквате, почвате да ми приличате на Борето Касабов.
Те не само започват да приличат на Б.Касабов - ТЕ НАПРАВО СА СИ ЛИКА-ПРИЛИКА!!!
- milen.hristov
- Контакти:
Както един колега от форума беше написал преди време Сираков в типичният си стил пак развали празникът на феновете на един червен отбор.
п.с.Се си мисля,че е било по важно да се избере селекционер на отбора днес отколкото да ли да бъде приета оставка на Сираков.
п.с.Се си мисля,че е било по важно да се избере селекционер на отбора днес отколкото да ли да бъде приета оставка на Сираков.
Сираков пак е на път да направи някоя глупост. Въпреки, че съм му фен защото направи много за Левски, мисля, че сега мястото му не там. Да се оправят онези които искаха чужд треньор. Но няма да се изненадам, ако се окаже, че Наско няма достойнство. Няма да е нито първият, нито последният.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Искам някой да ми обясни какво точно върши директорът на нац.отбор?Започва да ми мирише на едно време когато в предприятията създаваха измислени постове само и само да "лапат"
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
-
lothar_matthaus
Er verlаsst. Ich weib nicht wie der Rauch von Zigarren
lisynger написа:Искам някой да ми обясни какво точно върши директорът на нац.отбор?Започва да ми мирише на едно време когато в предприятията създаваха измислени постове само и само да "лапат"
Е как какво, очевидно НИЩО. А спонсорите нека си му се радват, как им харчи париците за пури