Левскар съм и като цяло харесвах работата на Мъри , вървеше му в Левски , в Литекс нямаше късмет и за това отпаднаха от Бате инече ги надиграха по всички показатели, бях оптимист за кариерата му в националния и го защитавах , но вече просто не мога - МЪРИ Е ЕДИН ГЪЗОЛИЗАЧ.
1. Трябва да се махне Перуката от главата на българския футбол , защото просто това е пародия , а той я пародира.
2. След това чак да се махне Мъри, който за мен не е лош треньор, но просто няма право да държи Янев цял мач(КОЙТО ВОБЩЕ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВИКАН ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР) , да сменя най-добрия ни играч на терена (Попов) с дърво като Пеев (който също не трябва даже да фигурира в списъка с футболисти) , да пуска Божниов като си личи,че той не е във форма и да държи на резервната скамейка футболисти във форма като Домовчийски и Мициански , който не знам колко гола вече трябва да вкара за да го пуснат срещу Черна Гора за повече от 15 минути!Също така няма право да залага на някакви китайци и иванушки в защитния вал - това е пълна пародия , аз направо се изумявам на избора му на централни защитници , мога да направа 50 комбинаций на този пост , но тази никога не би попаднала там (даже и да свормирах най-лоша 2ка защитници , пак нямаше да ги сложа) , просто се изисква голямо въображение за да сътвориш такава 2ка защитници.На вратата естествено малакта перука , която просто не можеш да кажеш 100000% виновна е за головете защото прсото и защитата ни е урана нива.
Ясно е че 1 треньор не може да пуска всички играчи , които ти лично искаш да играят и не претендирам за това , но просто в нормалните отбори има 1 ,максимум 2 поста , за които човек не е съглсен с треньора и то е заради лични пристрастия в повечето случай , тук не е така - просто на черното бяло не може да се каже , Мъри налага група некадърници и хора, които не са във форма и оставя на скамейката такива ,които бележат всеки мач едва ли не и не вика други , които са в готов тандем (Иво Иванов и Миливе примерно)......в националния трябва да играе този, който в момента е във форма и играе добре , а не да се робува на имена и на интереси!
Мъри си подаде оставката
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трябва ли Станимир Стоилов да си отиде от националния отбор?
За първи път ще го кажа-Станимир Стоилов трябва да напусне поста национален селекционер.Продължавам да твърдя,че той е качествен треньор,има ясно изградена концепция за футбола,която успя да наложи в Левски,млад е,постигнал е най-много в съвременния български футбол.Само че няма как да не бъде забелязан тоталният регрес в резултатите,а и в решенията му от домакинския мач с Ейре насам.Да,нямаше да победим Англия,ако вместо Русия и Коловати играеха други защитници или ако Гошо Пеев играеше на мястото на Чавдар,само че наистина се натрупаха твърде много грешки вече,и най-лошото-очевадни.Работата на национален селекционер се различава коренно от тази на клубен.Стоилов сам е казвал неведнъж,че обича да работи всекидневно с клубен отбор,там просто може да наложи своето виждане за играта,да изгради желания профил футболисти.В национален отбор се иска да извикаш и да пуснеш най-качествените футболисти на точните постове,да избереш нужната тактика,да контролираш конкретния мач,който в повечето случаи е решаващ,защото нямаш право на поправителен,да мотивираш футболистите и който каквото ще да казва-да разполагаш с големи играчи,защото други няма как да привлечеш и да имаш сериозен късмет.Очевидно тези характеристики на работата му,не се реализират от Мъри.Нямам представа какво би станало,ако друг българин или чужденец води отбора.Но ако не спечелим срещу Черна гора и Швейцария,промяната ще бъде наложителна.Както беше наложителна и след трите хикса на Пламен Марков и след безкрайните резили при Стоичков.За евентуален заместник българин-Илиан Илиев е единственият вариант за мен,а за чужденец ми е адски трудно да преценя,голямо име е трудно да си представя как ще дойде тук.Все пак се надявам неящата да се обърнат и да спечелим следващите мачове.Ако това не стане обаче,успех на Станимир Стоилов в следващите му начинания.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Изходът - чужденец за националите
6:0 , 5:0 , 2 пъти по 3:0 , 6:1 , 4:1 , 4:0 - това са резултатите ни в последните 3-4 квалификационни цикъла . Снощи и Англия не пропусна да ни нанесе разгромна загуба . Според мен българските треньори са некадърници и не стават , затова е крайно време да се пробва нещо ново - на мястото на Мъри да се назначи чужденец . И давам веднага предложение , което ми идва наум - европейският шампион с Гърция Ото Рехагел , който в момента е без работа . Ако не той , добре ще бъде сравнително известно име с достатъчно опит , по възможност немец , холандец или италианец . Защо смятам , че чужденец е удачен вариант :
1.Пристига и започва на чисто , гледа най-различни играчи и вика тези , които наистина са във форма , а не само тези от грандовете
2.Не е обвързан с Левски , ЦСКА , Славия , Литекс или който и да е български отбор
3.Не се влияе от мениджърски интереси и не вика само играчите на Лъчо Танев , няма да има запазено място за Сина и Зетя
4.Разкарва недоразумения тип Янков , Камбуров , Хичо, Сърмов , Коловати , Веско Минев , Пламен Николов и т.н , поне докато не покажат , че наистина заслужават мястото си
5.Ще се върнат в отбора Бербатов и Иван Стоянов , защо не и Иванков евентуално , които до един се отказаха заради далаверите на Наско , Мъри и Лъчо (ако някой не е разбрал
) . Друг е въпросът как ще бъдат приети при завръщане тези играчи , но това е отделна тема
6.Дава се по-голям шанс и на ниизгвернати от Мъри хора като Владо Стоянов, Петър Занев , Михаил Венков, Валентин Илиев , Иво Иванов , Асен Караславов, Владо Гаджев, Мицански , Макриев и други , които показават добри игри , но са пренебрегвани от сегашния селекционер за сметка на много по-слаби от тях
Могат да бъдат изброени и още причини , както и негативи естествено - например непознаването на балканските нрави и това , че ще има силен натиск върху чужденеца при първия лош резултат . Според мен обаче това е правилното решение - известно име с успехи и авторитет , на когото няма да се бъркат и няма да може да бъде командван . Точно това е и причината , поради която в БФС се правят на луди и излизат с това , че чужденците били скъпи - някой вярва ли на това
Истинската причина е , че иностранника е много по-неудобен и труден за контрол и шантаж , отколкото който и да е БГ наставник
Безброй са примерите за чужди треньори - Капело на Англия ; Хидинк на Турция ; Райкович на Гана ; Рехагел , станал шампион с Гърция ; ако щете Пранди на волейболистите . Как смятате , не трябва ли да се пробва и нещо ново , или твърдо държите българин да е наставник ? От българските наставници виждам надежда само в Балъков и Илиан Илиев , но ми се струва , че им е малко рано да бъдат национални селекционери ...
1.Пристига и започва на чисто , гледа най-различни играчи и вика тези , които наистина са във форма , а не само тези от грандовете
2.Не е обвързан с Левски , ЦСКА , Славия , Литекс или който и да е български отбор
3.Не се влияе от мениджърски интереси и не вика само играчите на Лъчо Танев , няма да има запазено място за Сина и Зетя
4.Разкарва недоразумения тип Янков , Камбуров , Хичо, Сърмов , Коловати , Веско Минев , Пламен Николов и т.н , поне докато не покажат , че наистина заслужават мястото си
5.Ще се върнат в отбора Бербатов и Иван Стоянов , защо не и Иванков евентуално , които до един се отказаха заради далаверите на Наско , Мъри и Лъчо (ако някой не е разбрал

6.Дава се по-голям шанс и на ниизгвернати от Мъри хора като Владо Стоянов, Петър Занев , Михаил Венков, Валентин Илиев , Иво Иванов , Асен Караславов, Владо Гаджев, Мицански , Макриев и други , които показават добри игри , но са пренебрегвани от сегашния селекционер за сметка на много по-слаби от тях
Могат да бъдат изброени и още причини , както и негативи естествено - например непознаването на балканските нрави и това , че ще има силен натиск върху чужденеца при първия лош резултат . Според мен обаче това е правилното решение - известно име с успехи и авторитет , на когото няма да се бъркат и няма да може да бъде командван . Точно това е и причината , поради която в БФС се правят на луди и излизат с това , че чужденците били скъпи - някой вярва ли на това

Безброй са примерите за чужди треньори - Капело на Англия ; Хидинк на Турция ; Райкович на Гана ; Рехагел , станал шампион с Гърция ; ако щете Пранди на волейболистите . Как смятате , не трябва ли да се пробва и нещо ново , или твърдо държите българин да е наставник ? От българските наставници виждам надежда само в Балъков и Илиан Илиев , но ми се струва , че им е малко рано да бъдат национални селекционери ...

Re: Изходът - чужденец за националите
Добре де , те ни убиха , ние не можем да си спрем топката , не можем да си подадем точно , не можем да вкараме от 3 метра ... това се учи в школите , а не в националния отбор ... Който ида дойде , ще вмъкне само тактика , уменията се трупат мнго преди да дйдат в националния !!! След Мартин , Стилиян и Бербатов , ме е срам да си представя какво ще се случи ... Ще заприличаме на Малта , Сан Марино и Андора ! Сигурен съм !!!
- just one is eric
- Контакти:
Re: Станимир Стоилов-вън от националния отбор
Marvel-x написа:Защо да не нападаме Мъри?! Нали той е "Треньор", той реди футболистите. Как може да ми пуска най-слабия играч в Бундеслигата Рангелов. Всеки мач това момче има по едно 100%-процентово положение и се осира. С/у Италия още при 0-0 помня сам с/у вратаря избоци в аут. След това с/у Русия очи в очи с Акинфеев би в него и днес пак трагиченТой не играе футбол от началото на 2010. Единствените мачове, в които играе са тези за националния, което е жалко. Същото важи и за Ст. Ангелов, Миланов, Янков. Това е недопустимо!! Нали чета статиите на Гонг, в които казват как са се представили легионерите... не са и помирисвали терен
Жалка работа , БФС и Мъри си правят далавери на гърба на хората !
Re: Изходът - чужденец за националите
хора, лутаме се само в едно, както е казал човека и преди мен, трябва ни чужденец ама за юношите старша не за мъжете
-
- Контакти:
ааа
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."
Време е да си ходи. Трябва ни чужденец - не за да вдигне нивото на националния (защото той просто няма с какво да работи), а за да работи на спокойствие. Този чужденец трябва да е напълно непознат за българския футбол - сърбите и македонците, подвизавали се из "А група" не стават.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"
-
- Контакти:
Рейтинга на Стоилов
Здравейте фенове, труден мач за нас снощи, предполагам и за вас. Играхме правилно, загубихме лошо. Резултата не отговаря на показаното на терена.Трябва бързо да забравим за този мач и да подходим правилно за следващия, да извлечем нужните поуки, както аз, така и моите футболисти. И понеже аз се уча от по-добрите тренери (т.е. има мнооого да уча), взимам пример от моя колега г-н Капело и ще си позволя да дам персонални оценки на футболистите взели участие в тази среща:
1. Ники Михайлов - Х - без оценка щото няма смисъл - очевиден номер едно на този пост (незнам да имаме друг вратар син на президента на БФС);
2.Живко Миланов - 7 - разминаваха го ,но пък влизаше остро;
3.Иван Иванов - 8 - много съм доволен - изключително близо до Дефоу и при 3те гола;
4.Илян Стоянов - 7 - истински стълб в отбраната. За съжеление нямаше късмета топката да го удари за да спаси някое друго опасно положение в наказателното ни поле;
5.Станислав Манолев- 5 - не спази тактическите ми указания;
6.Чавдар Янков - 7 - не лош мач, може да не го харесвате ама мен си ми харесва и в следващия мач пак е титуляр;
7.Стилян Петров- 8 - капитана игра много добре, спазваше тактическа дисциплина и игра правилно с топката;
8.Станислаш Ангелов- 7 - незнам дали като защитник нямаше да ми свърши по-добра работа, но той играе на всеки пост даже и удар отправи ... е незнам може би срещу Черна Гора би било правилно да го изпратя по напред;
9.Мартин Петров- Х - имам респект от него и ме е страх да не го разсърдия с персонална оценка (вижте тука колко ловко пипам нещата - като голям мениджър);
10.Ивелин Попов- 7 - нещо беше прегорял за този мач, може би трансфера му в силното турско първенство му е повлиял;
нещо май забравих.. ааа...
11.Валери Божинов- 6 -нищо не игра, но ми хареса тактическата му мисъл при втория гол на англичаните ... видяхте ли го как полегна в центъра на терена с намерението да прекъсне играта по време на контрата - умно, аз като тактик веднага прозрях гения в тази ситуация, за съжеление не се получи , явно англичаните не са все пак такива джентълмени за каквито се представят;
На резервите не пиша оценки - малко играха и да не ги разсърдия (хитро а ?)
Дано да бием в София в сряда ,да дигна малко оценките на отбора..а и ще ви помоля ако почнем да падаме до 0:3 да не усвирквате момчетата, защото може да им повлияете негативно и да не обърнат мача.
Много поздрави от слънчева Англия , ще се видим в София.
1. Ники Михайлов - Х - без оценка щото няма смисъл - очевиден номер едно на този пост (незнам да имаме друг вратар син на президента на БФС);
2.Живко Миланов - 7 - разминаваха го ,но пък влизаше остро;
3.Иван Иванов - 8 - много съм доволен - изключително близо до Дефоу и при 3те гола;
4.Илян Стоянов - 7 - истински стълб в отбраната. За съжеление нямаше късмета топката да го удари за да спаси някое друго опасно положение в наказателното ни поле;
5.Станислав Манолев- 5 - не спази тактическите ми указания;
6.Чавдар Янков - 7 - не лош мач, може да не го харесвате ама мен си ми харесва и в следващия мач пак е титуляр;
7.Стилян Петров- 8 - капитана игра много добре, спазваше тактическа дисциплина и игра правилно с топката;
8.Станислаш Ангелов- 7 - незнам дали като защитник нямаше да ми свърши по-добра работа, но той играе на всеки пост даже и удар отправи ... е незнам може би срещу Черна Гора би било правилно да го изпратя по напред;
9.Мартин Петров- Х - имам респект от него и ме е страх да не го разсърдия с персонална оценка (вижте тука колко ловко пипам нещата - като голям мениджър);
10.Ивелин Попов- 7 - нещо беше прегорял за този мач, може би трансфера му в силното турско първенство му е повлиял;
нещо май забравих.. ааа...
11.Валери Божинов- 6 -нищо не игра, но ми хареса тактическата му мисъл при втория гол на англичаните ... видяхте ли го как полегна в центъра на терена с намерението да прекъсне играта по време на контрата - умно, аз като тактик веднага прозрях гения в тази ситуация, за съжеление не се получи , явно англичаните не са все пак такива джентълмени за каквито се представят;
На резервите не пиша оценки - малко играха и да не ги разсърдия (хитро а ?)
Дано да бием в София в сряда ,да дигна малко оценките на отбора..а и ще ви помоля ако почнем да падаме до 0:3 да не усвирквате момчетата, защото може да им повлияете негативно и да не обърнат мача.
Много поздрави от слънчева Англия , ще се видим в София.
Re: Рейтинга на Стоилов
Автора защо се правиш на луд.Мислиш ли ,че някой ще ти повярва ,че ти си истинският Мъри?