До кога ще се гаврят с Националния отбор?!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Re: До кога ще се гаврят с Националния отбор?!?

Мнениеот football.total » 25 май 2010 01:15

[quote="viroglav]
Е , добре де ... Кажи си мнението все пак. Кой от Станислав Ангелов и Вальо Илиев ( който не се е отказал от националния отбор засега ) , кой от двамата според теб е по - добър за поста централен защитник ? И друго , след като си гледал мача - хареса ли ти представянето на Веселин Минев ? И продължение на това за В . Минев - в кой мач ти е харесал как играе ?[/quote]

За мен Пелето е по полезен в центъра отколкото в отбрана. Вальо Илиев би бил по подходящ избор в случая просто защото трябва халф до Стенли. Чак е ужасно слаб. Минев днес се представи на средно ниво. Той е алтернативата обаче на Миланов. И има и едно момче от Литекс също играе добре на фланга (сега ми изкочи името му от главата, но ако следиш футбол знаеш кой е). Но пак ти казвам за мен Мъри е треньор, той решава. Аз си подкрепям националния отбор и това е. Хубав лош - толкова! Ама постоянно плюнки и негативизъм - ей с това не съм съгласен!

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 25 май 2010 01:19

viroglav написа:football.total , и още нещо - сещаш ли се за някой треньор , който някога , някъде , без значение къде и кога е правил смени в приятелски мач на национален отбор в 91 ва и 92 ра минута емигранте ... ;)

Еми хайде размърдай сивото вещество (май има наченки на такова като оставиш злобата и завистта на страна) и сам ще си отговориш. На Мъри му трябваше равен или победа на всяка цена в този мач. И то не за друго ами заради разните "разбирачи" в България като автора на темата дето не гледат футбол а само четат резултата и мрънкат че пак сме паднали. Контролите са за това, но уви 90% от хората в БГ все реват че сме слаб отбор. И точно затова Мъри предпочете да запази резултата. За мен лично при загубата в Белгия играхме по добре от днес, но нали ги знаеш "разбирачите" - Белгия ни би, отбора не става за нищо, треньора вън! Ходи им обяснявай после кое е контрола и кое не.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 май 2010 01:28

football.total написа:За мен Пелето е по полезен в центъра отколкото в отбрана. Вальо Илиев би бил по подходящ избор в случая просто защото трябва халф до Стенли. Чак е ужасно слаб. Минев днес се представи на средно ниво. Той е алтернативата обаче на Миланов. И има и едно момче от Литекс също играе добре на фланга (сега ми изкочи името му от главата, но ако следиш футбол знаеш кой е). Но пак ти казвам за мен Мъри е треньор, той решава. Аз си подкрепям националния отбор и това е. Хубав лош - толкова! Ама постоянно плюнки и негативизъм - ей с това не съм съгласен!

А на теб харесва ли ти , когато някой , който и да е той , е треньор на България и вместо политика за надграждане и увеличаване на силата и мощта на отбора , провежда мениджърска и клубна такава ? Не знам в коя чуждоземска държава си , но ако там започне нещо такова , то как биха реагирали хората по форумите ... Щяха да ръкопляскат и да редят позитивни мнения ли ? Съмнявам се , че това щеше да бъде прието с такъв положителен патос ... Опровергай ме , ако не съм прав ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 май 2010 01:32

football.total написа:
acmilan написа:Контузията на Тунчев,за съжаление,ще ни засилва проблемите втори пореден цикъл.Според мен той ни е най-добрият централен защитник.Колкото до Иван Иванов-истина е,че игра в Лига Европа,но лично на мен не ми направи добро впечатление в нито един мач.Иначе Иво Иванов също ще се сблъска с реалността в Европа след 2 месеца,грешки неминуемо ще има,но в действителност тогава ще си проличи реалната му класа.Гледам го вече няколко години всеки мач и определено има качества-стабилен в защита,умее да изнася топката,вкарва голове,подвижен е.Моите любимци от Милан и без това нямат стабилен човек до Тиаго в защита,може Иво да е решението на проблема 8-) :mrgreen:

Нивото в България просто е много ниско. Адски ниско е. Единствения играч от българското първенство който директно става за национала е Попето. Другите са се с въпросителни. Жиката Зетя и той милия издъхва. Но просто пак ти казвам нивото в БГ е ужасно лошо. Това че вкарваш на Миньор и Своге ОК. Звезда си в родния си отбор. Ама за Европа... Там вече е друга история. Те някой футболисти не могат да прескочат пропастта между слаб български отбор и "гранд" (справки колкото щеш - Саидходжа, Георги Христов итн.) та какво остава от средняшки български отбор като Берое до национален тим. Просто забрави. Футбола ни е много много слаб на национално ниво. И дано сам лош пророк но в Европа ще претърпите фиаско тази година. Дано поне се паднете със Юве или Ливърпул поне да гледат хората някой отбор по сносен. А не да ви бие Тимишоара примерно...

Виж,относно Берое аз нямам илюзии,че ще влезем в групите или нещо такова,просто искам да си направим шоуто,да покрепяме отбора в Европа,пък било то и само в два мача.А за нашето първенство-прав си,единствено Попето е напълно готов за националния,какъвто преди да отиде в ПСВ беше Манолев.Истината е,че имаме 5-6 стабилни титуляра,а останалите са с въпросителна относно представянето си.Интересно е и с Мартин какво ще стане,защото без него отляво сме доста беззъби.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 25 май 2010 01:43

viroglav написа:
football.total написа:За мен Пелето е по полезен в центъра отколкото в отбрана. Вальо Илиев би бил по подходящ избор в случая просто защото трябва халф до Стенли. Чак е ужасно слаб. Минев днес се представи на средно ниво. Той е алтернативата обаче на Миланов. И има и едно момче от Литекс също играе добре на фланга (сега ми изкочи името му от главата, но ако следиш футбол знаеш кой е). Но пак ти казвам за мен Мъри е треньор, той решава. Аз си подкрепям националния отбор и това е. Хубав лош - толкова! Ама постоянно плюнки и негативизъм - ей с това не съм съгласен!

А на теб харесва ли ти , когато някой , който и да е той , е треньор на България и вместо политика за надграждане и увеличаване на силата и мощта на отбора , провежда мениджърска и клубна такава ? Не знам в коя чуждоземска държава си , но ако там започне нещо такова , то как биха реагирали хората по форумите ... Щяха да ръкопляскат и да редят позитивни мнения ли ? Съмнявам се , че това щеше да бъде прието с такъв положителен патос ... Опровергай ме , ако не съм прав ;)

Е добре де момчета, тея приказки за менажерските интерси ги дъвчем 10 годни вече. Всеки треньор на националния, ама абсолютно всеки все менажерите в България му редят състава. То не беше Херо, Мъри, Пламен Марков, Пенев. Все менажерски интереси. То и Сър Алекс да дойде пак ще е така сигурно. А в крайна сметка в България има всичко на всичко ДВАМА менажери - Лъчо Танев и Емил Данчев. Другото е плява. Еми хайде по сериозно вече стига с тия тъпотии за менажерски интереси и други ала бали. Измислете някоя нова песен че тази омръзна...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 май 2010 01:45

football.total , мача ни с Белгия и днешния бяха като сиамски близнаци ... С изключение на факта , че днес противника ни поведе , а в другия мач ние го сторихме първи. Но като игра беше абсолютно едно и също ... Левия бек го нямаше и в първия мач , нямаше го и днес. Нито на Живко Миланов му е работата на този пост да играе , нито пък Веско Минев има каквото и да е било място въобще в националния отбор ... Нещата са много прости за жалост. Ако Станислав Ангелов си играе на поста в центъра на терена , то ще изгори някой друг от повиканите и налагани връзкарчета. Ако Живко Миланов играе на десния бек , където си играе по принцип , пак ще изгори някой - ти се сещай кой ще е той ... А като се правят трансфери и се подписват договори , то в тези договори пише , че ще има бонуси при определени мачове изиграни в националния отбор. Ето там е проблема на футбола ни въобще ... Никой не го е еня дали ще побеждаваме. Важното е тези пари да бъдат взети от мениджърите и футболистите , а те не са никак малко. Срещу ЮАР първия ни удар към вратата беше в 24 минута и една секунда и то от 40 - 50 метра на Ивелин Попов , ако се не лъжа ... Прави сметка , като излезем срещу някой наистина малко по - класен отбор като Черна гора или Швейцария например , защото те и двата отбора са горе долу с едно ниво по - високо , както от Белгия , с които играхме , така и от ЮАР ... тогава ще берем ядовете. За мачовете ни срещу Англия въобще не ми се говори ... там отиваме на резултат. Е , това ли да подкрепям ... Няма да го бъде , поне не и с мен ...
Последна промяна от viroglav на 25 май 2010 02:31, променено общо 1 път.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 май 2010 01:49

А защо си мислиш , че Лъчо Танев и Емо Данчев са малко , като количество мениджъри ? Около тях се облизват и клубни президенти и хора от управлението на БФС ... Не си мисли , че и те деца не хранят ... ;) :lol:
Последна промяна от viroglav на 25 май 2010 02:35, променено общо 1 път.

rikk
Контакти:

Мнениеот rikk » 25 май 2010 01:53

viroglav написа:А защо с мислиш , че Лъчо Танев и Емо Данчев са малко , като количество мениджъри ? Около тях се облизват и клубни президенти и хора от управлението на БФС ... Не си мисли , че и те деца не хранят ... ;) :lol:

Така е .

rikk
Контакти:

Мнениеот rikk » 25 май 2010 01:54

rikk написа:
viroglav написа:А защо с мислиш , че Лъчо Танев и Емо Данчев са малко , като количество мениджъри ? Около тях се облизват и клубни президенти и хора от управлението на БФС ... Не си мисли , че и те деца не хранят ... ;) :lol:

Така е .

Абе кой ли беше партия с Лъчо в неговата агенция ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 май 2010 02:06

rikk написа:
rikk написа:

Така е .

Абе кой ли беше партия с Лъчо в неговата агенция ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Друже , Лъчо и Сираков са партия и до ден днешен в тази мениджърска агенция ... Сираков излезе от нея проформа , за да има възможноста да бъде спортен шеф в ПФК Левски или пък член на Изпълкома , или шеф на националните отбори ... Все длъжности , при които щеше да има конфликт на интереси с мениджърския му пост. Неговото обаче не се губи в така наречената агенция и е все тая дали ще се казва "Танев , Сираков и ко" или пък само "Танев и ко". Това "и ко" обаче също душа носи ... И то трябва да се храни. А колко души са това "и ко" е отделен , но не и маловажен въпрос ... :lol:

п.п. Просто в момента Сираков захранва с материал за търговия тази агенция , а след сделките се прави делчо ... Също така не е случаен и факта , че Лъчо Танев няма нито един футболист за клиент в ЦСКА. Или поне до скоро беше така ...

Върни се в “Национален отбор”