България - Норвегия - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

reddevil80
Контакти:

Re: България - Норвегия - 1:0 FT

Мнениеот reddevil80 » 09 сеп 2018 21:40

veni__85 написа:Сега като си пия бирата и гледам волейбола ми хрумна нещо.
Защо Норвегия вкара два гола на Кипър?
Защото Кипър си нямат Пламен Илиев.

Пък сега Кипър като ударят Словения и ще се сетиш, че си бил прав! :)
от 30 години гледам БГ футбол, но така и не съм видял титла на отбор на Гриша Ганчев, спечелена по честен път с убедителна игра, без приятелски отборчета, с блокиращи футболистчета, без хванати съдиии всичко онова, което да ни убеди.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 09 сеп 2018 21:46

Победихме!
Браво на момчетата! 8-)
Левски завинаги в моето сърце![

THE G.A.M.E

Re: България- Норвегия 09.9.2018 19:00

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 сеп 2018 21:46

matador1 написа:
gzagorov написа:
blue avalanche написа:Да не говорим колко смешен е целият турнир!

Другата алтернатива е на едната дата за контроли да играем срещу Ботсуана, а на другата да си джиткаме по компютрите вкъщи на FIFA-та, докато гледаме как националите на другите страни се обиграват. Хубав - лош, според мен е рано да се дават крайни оценки за този турнир.

Според мен пък турнирът е страхотна идея и придава смисъл на контролите. Освен това ги прави интересни за зрителите и дава шанс на слабаците като нас.
Факт е, че този Турнир дава малко по различно усещане.
Ако това беше традиционна контрола, щеше да има 1 000 - 2 000 човека.
А днес към 10 000... Ами явно хората усещат разликата. А и двата тима се хвърлиха... Като цяло, нищо общо с приятелските срещи.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 09 сеп 2018 21:48

blue avalanche написа:Да не говорим колко смешен е целият турнир!

Кое му е смешното на турнира?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

reddevil80
Контакти:

Мнениеот reddevil80 » 09 сеп 2018 21:49

blue avalanche написа:
reddevil80 написа:
blue avalanche написа:Победата е факт, но играта е катастрофална!! :oops:
Ако това е "новият облик" на национала...ЛЕЛЕ-МАЛЕ!!!

значи първото полувреме онези имаха много шансове, нашите играха стъписано и неможеха да си направят два паса
второто полувреме заиграхме със самочувствие, ...

Къде го видя това самочувствие???
20 мин. , че и повече, опълчение и ритане на топката където им скимне! Дори с човек повече!
Да не говорим колко смешен е целият турнир!

ми да ти кажа, второто полувреме видях поне половин дузина ситуации в които нашите след като им хвърлят топката от нашата половина към централната част на игрището и си правиха по няколко безгрешни паса, които не идваха след нервно изритване към съотборник ами със задържане, оглеждане, понякога и преминаване през двама противника преди да се подаде! На мен това не ми се струва, че е липса на самочувствие. Дори ако съдията небеше подминал ударът на норвежеца, мисля който изгониха, в слънчевият сплит на Десподов, когато сам се озоваваше срещу вратаря нахлувайки отляво, когато нашите протестираха за паднал играч, ако се сещаш.
За сега не виждам някой от отборите да играе симулативно, така че не виждам нищо смешно в турнира. По-добре е че го има, щото нашите пестяха и за контроли. Помня как всички играеха контроли, а Лечков излезе и каза, че нямало смисъл да канят някой за контрола, щото пък нашите никой не ги канел. Та били скъпи контролите у дома и 300 000лв не били предвидени като разход за БФС, което звучеше дебилно, щото Македония по същото време беше поканил някой от пете големи отбори в Европа, не помня с кой играха, но явно тяхната федерация има повече пари от нашата. Та въпреки дебилноста на директора на националният отбор, тези резултати са си супер и незнам защо не се радвате на тях.
от 30 години гледам БГ футбол, но така и не съм видял титла на отбор на Гриша Ганчев, спечелена по честен път с убедителна игра, без приятелски отборчета, с блокиращи футболистчета, без хванати съдиии всичко онова, което да ни убеди.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 09 сеп 2018 21:52

Минавам да кажа, че беше яко на стадиона. Ама щеше да е по-яко ако имаше и повечко хора. Извиненията с цените на билетите не вървят, защото този път имаше вариант и за 6 лв. Дано "феновете", които гледат само по телевизора се посъбудят след двете победи.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 09 сеп 2018 21:53

Стига сте ревали ..... да бяхте дошли днес да подкрепим момчетата. Това да си форумен критик, без нито един мач на националите е жалка работа. Браво на момчетата, показаха дух и характер. Тв фенчетата, да си запазят мнението за себе си ! Само мрънкалници в тая държава, а не могат да отделят 15 лева....

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 09 сеп 2018 21:55

vratar4eto написа:Минавам да кажа, че беше яко на стадиона. Ама щеше да е по-яко ако имаше и повечко хора. Извиненията с цените на билетите не вървят, защото този път имаше вариант и за 6 лв. Дано "феновете", които гледат само по телевизора се посъбудят след двете победи.

За какво са ти някакви глорихънтърчета, пускат се на мач на националите само ако сме добри, това не са фенове!

Потребителски аватар
shoma
Контакти:

Мнениеот shoma » 09 сеп 2018 21:55

Мрън, дрън. И аз си попсувах днес, повайках се, ама после в 59-тата минута стадиона избухна яко. А хейтърчетата зад мониторите... надявам се да може да спите тази вечер.

Да, селска ни беше играта, да Хубчев може да е страхлив за много от вас, но с него бихме Холандия и Швеция, а с предходните треньори отлепяхме разни ютии и други подобни домакниски уреди. Аз знам, че този треньор без звезди спечели Купата с Берое и ни направи 3-ти. С толкова слаб материал няма друг Български треньор, който може да докара някакви резултати. Всички искат резултати, ама искат и красива игра... моля звъннете на Испания и Франия, ако може да ни направят сборен отбор и да ни го пратят. Но съм сигурен, че и на тях ще намерим ксусури.

А и с къф кеф си гушнах един стотак от тоя мач... :mrgreen:

Хайде, наздраве и дано сме все такива големи калитари...!

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 09 сеп 2018 21:59

Неприятна вечер за хейтърите, но кво да праиш...живота е радост и тъга.Сутринта си пожелах да ги излъжем и се получи.Браво на момчетата.
Като чета творенията на някои хора започвам да се чудя в България ли живея или в Хърватия, където бъка от млади таланти та селекционерът им се чуди кого да викне и кого да пусне.Нали искаме подмладяване? Как да стане, дали се казва Лясков, Горанов или някой друг носи националната фланелка.Да някои решения на Хубчев предизвикват големи въпросителни, но нямам впечатление да е загърбил някакви неземни таланти.Това е положението, както каза един колега, квото сме изработили в школите това ще гледаме.И ще подкрепяме.

Върни се в “Национален отбор”