veni__85 написа:Сега като си пия бирата и гледам волейбола ми хрумна нещо.
Защо Норвегия вкара два гола на Кипър?
Защото Кипър си нямат Пламен Илиев.
Пък сега Кипър като ударят Словения и ще се сетиш, че си бил прав!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
veni__85 написа:Сега като си пия бирата и гледам волейбола ми хрумна нещо.
Защо Норвегия вкара два гола на Кипър?
Защото Кипър си нямат Пламен Илиев.
Факт е, че този Турнир дава малко по различно усещане.matador1 написа:gzagorov написа:blue avalanche написа:Да не говорим колко смешен е целият турнир!
Другата алтернатива е на едната дата за контроли да играем срещу Ботсуана, а на другата да си джиткаме по компютрите вкъщи на FIFA-та, докато гледаме как националите на другите страни се обиграват. Хубав - лош, според мен е рано да се дават крайни оценки за този турнир.
Според мен пък турнирът е страхотна идея и придава смисъл на контролите. Освен това ги прави интересни за зрителите и дава шанс на слабаците като нас.
blue avalanche написа:Да не говорим колко смешен е целият турнир!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
blue avalanche написа:reddevil80 написа:blue avalanche написа:Победата е факт, но играта е катастрофална!!![]()
Ако това е "новият облик" на национала...ЛЕЛЕ-МАЛЕ!!!
значи първото полувреме онези имаха много шансове, нашите играха стъписано и неможеха да си направят два паса
второто полувреме заиграхме със самочувствие, ...
Къде го видя това самочувствие???
20 мин. , че и повече, опълчение и ритане на топката където им скимне! Дори с човек повече!
Да не говорим колко смешен е целият турнир!
vratar4eto написа:Минавам да кажа, че беше яко на стадиона. Ама щеше да е по-яко ако имаше и повечко хора. Извиненията с цените на билетите не вървят, защото този път имаше вариант и за 6 лв. Дано "феновете", които гледат само по телевизора се посъбудят след двете победи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта