ЕК 2016: Норвегия - България - 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЕК 2016:Норвегия-България
Миналия мач пускаме Гълъбинов...днеска дискотечния вратар. И тази година ли ще обиграваме състав от кол и въже?
"Champions don't show up to get everything they want. They show up to give everything they have."

parazit написа:Любо Пенев е крайно време да спре да обслужва мениджърски интереси.И Александър Александров и Георги Терзиев са по-добри от Бодуров и А.Попов.
Ники СиНо нз какво прави на терена честно, а Апата е трагичен

Балкански Орел написа:АРЕ СТИГА СТЕ СРАЛИ БЕ МАЙКАВИ СМОТАНА, ОТИДЕТЕ И ВИЕ ИГРАЙТЕ ! КАК ДА ВИ СЕ ОБЯСНИ, ЧЕ ТОВА НИ Е НИВОТО ?
Пич виж атакуваме с Бодуров,а Манолев за 6-ти пореден път се блъска в играч по фланка.Другите 5 бяха от мача с Хърватия.На мен ми е смешно по-скоро.
Re: Норвегия-България 13.10.2014 21:45
bubka написа:snakebite написа:Ето ви го Перуканчо, нали го искахте![]()
Апостол и той...
На Владко половината голове, дето пусна в националният, средностатистически вратар от Б група, щеше да ги отрази. За Лудогорец играе много добре, но в национала е дупка.
Хубаво не сме ли на принципа на по-малкото зло ?
виждам че Никито няма никакъв усет към играта в момента, добрите му игри са далеч-далеч зад него
Време е Емо Михайлов да пробваме ..от Марек

Kрайно време е този отбор да бъде разформирован и официално закрит чрез Държавен вестник и с указ на президента.
Re: Норвегия-България 13.10.2014 21:45
Убеден съм, че решението за пускането на Михайлов е спуснато на Пенев отгоре! Докато съставът продължава да се реди от мениджърски лобита, смислен футбол и резултати не очаквайте...
Teo написа:parazit написа:Любо Пенев е крайно време да спре да обслужва мениджърски интереси.И Александър Александров и Георги Терзиев са по-добри от Бодуров и А.Попов.
Ники СиНо нз какво прави на терена честно, а Апата е трагичен
Апата не беше ли класа.Така твърдяхте цесекари!

Балкански Орел написа:АРЕ СТИГА СТЕ СРАЛИ БЕ МАЙКАВИ СМОТАНА, ОТИДЕТЕ И ВИЕ ИГРАЙТЕ ! КАК ДА ВИ СЕ ОБЯСНИ, ЧЕ ТОВА НИ Е НИВОТО ?
И дай да пляскаме,че падаме от Норвегия, дето трябва да отиват на разлика...
Публиката иска гол.Любо Пенев да хвърля дрехите и да влиза. 

- Балкански Орел
- Контакти:
parazit написа:Балкански Орел написа:АРЕ СТИГА СТЕ СРАЛИ БЕ МАЙКАВИ СМОТАНА, ОТИДЕТЕ И ВИЕ ИГРАЙТЕ ! КАК ДА ВИ СЕ ОБЯСНИ, ЧЕ ТОВА НИ Е НИВОТО ?
Пич виж атакуваме с Бодуров,а Манолев за 6-ти пореден път се блъска в играч по фланка.Другите 5 бяха от мача с Хърватия.На мен ми е смешно по-скоро.
Ама слаби са бе човеко, аз не казвам друго.Те нямат и грам фантазия към тази игра, мислят 1000 часа кво да предприемат като са с топка в крака, ама дайте по-добри от къде ?
[center]Levski & Lazio[/center]