Много труден мач ще бъде. Дано почнем с победа квалификациите...
1:1 или 0:1 е моята прогноза.
ЕК 2016: Азербайджан - България - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Азербайджан-България, довечера от 19-00ч. по БНТ
http://forum.gong.bg/bulgaria/viewtopic.php?f=55&t=182923 има си цяла тема. 
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
Re: ЕК: Азербайджан - България 09.09.2014/19:00
Много труден мач ще бъде. Дано почнем с победа квалификациите...

0:3 или 1:4, какво толкова всички сте се наплашили от тия азери, бил ни осакатен състава, защото двама отсъствали и кои са те, сигурно се казват Меси и Роналдо...
Стоянов
Манолев - Александров - Бодуров - Минев
Гаджев - Дяков - Г.Илиев
Неделев - Миланов
Гълъбинов
Предполагам такъв състав ще нареди Пенев , с наситена средна линия.Аз лично бих пуснал Славчев,Мишо Александров,защо не и Страхил Попов,Илия Миланов и Венци Христов.Все пак отбора има нужда от подмладяване.Успех на нашите,вярвам че ще вземем победата!
Манолев - Александров - Бодуров - Минев
Гаджев - Дяков - Г.Илиев
Неделев - Миланов
Гълъбинов
Предполагам такъв състав ще нареди Пенев , с наситена средна линия.Аз лично бих пуснал Славчев,Мишо Александров,защо не и Страхил Попов,Илия Миланов и Венци Христов.Все пак отбора има нужда от подмладяване.Успех на нашите,вярвам че ще вземем победата!
Тоя мач е твърд под 1,5 гола според мен. 22-ма(28 ако се извършат пълния набор смени) дърводелци в безнадеждни опити да спукат топката.

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Мисля, че ще резнем азерите в един очертаващ се много труден за нас мач. Прогноза 0-1, голмайстор Георги Миланов 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
И аз мисля, че ще ги бием с 1:0. Успех на момчетата!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
- Capitan Puyol
Азербайджан са много солиден отбор начело с Берти Фогтс, който от 2008г. им е треньор, а това предполага че са обиграни. Естествено като класа на играчите отстъпват, но домакинския фактор тук ще окаже влияние имайки предвид фанатизираната им публика. И все пак гледайки другите отбори в групата си мисля, че не трябва да си правим тънки сметки като миналите квалификации и победата е почти задължителна. Чета разни мнения, че и хикса ни устройвал, но аз не мисля така, защото след това идват още по-трудни мачове... 
Аз предлагам да го караме по- кротко.Мача си е троен. 
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.