Унгария - България|Сряда, 29 Февруари|19:00ч|
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Унгария - България|Сряда, 29 Февруари|19:00ч|
Ако този отбор на България , с днешната подредба на състава , играе в "А" група , то ще завърши на 10-то място.
Гъргоров 1.60-.... все е вкарал. Любчо..Любчо...
-
THE G.A.M.E
Тонев влезе ...
Сега поне ще наваксаме от към удари ...
Вярно, вероятно ще са на по- 5-10 метра в страни или над вратата, ама карай ... Момчето има желание да стреля и от тъч линията.
Сега поне ще наваксаме от към удари ...
Вярно, вероятно ще са на по- 5-10 метра в страни или над вратата, ама карай ... Момчето има желание да стреля и от тъч линията.
Re: Унгария – България Пряко по film+
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Съгласен съм с теб Бодуров на този етап няма място в националния трябва Вальо Илиев да играе иначе относно цялостната игра на лиините нямаме нападател следователно няма как да вкараме гол по този начин и за първи път от много време насам халфовата линия работи!
Че халфовата ни линия играе стабилно спор няма,но малко с креативноста не сме добре.
Трудно правиме чисти положения.Един Миланов мисля,че може да промени нещата
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
Пфф ... тея като видят , че става опасно пред вратата на Унгария и винаги дигат засада
Никаква засада нямаше тука.
- фифи перото
WARrior написа:фифи перото написа:arni написа:Бодуров е наи голямата дупка,да влиза илиев
Кой?
Пълен смЕЕЕх е тоя отбор.
И треньора.
Следващият трябва да е гонзо
Мислиш ли,че в предишните мачове сме се справяли по-добре?????
Айде по-леко с критиките...45 мин. са изиграли ти веднага-тоя не става тоя не знам какво си![]()
Гледай малко по-така на нещата.
Ами да!
Помня един мач пледи 10 години ,се справихме по-добре
Гледам "по-така" и за това прогнозата ми е-гонзо треньор на национала,пенев отива в испания.
п.п.Никой ли не обясни на чичовото,че Джуджак не е от свитата на Снежанка,та той да пуска джуджета?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
-
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
- Контакти:
WARrior написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Съгласен съм с теб Бодуров на този етап няма място в националния трябва Вальо Илиев да играе иначе относно цялостната игра на лиините нямаме нападател следователно няма как да вкараме гол по този начин и за първи път от много време насам халфовата линия работи!
Че халфовата ни линия играе стабилно спор няма,но малко с креативноста не сме добре.
Трудно правиме чисти положения.Един Миланов мисля,че може да промени нещата
Хубаво може,но проблема е,че нямаме централен нападател тази тактика няма да доведе до нищо хубаво така и все пак не съм капацитет,но това ми е мнението мисля,че Илиян Мицански ще свърши добра работа да не кажа перфектна той е под наем в 2-ра Бундеслига твърд титуляр от няколко мача насам има 3-4 гола така,че дано Любо го викне ще е от полза!
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
При тая засада,страничния съдия дори не дигна флага ! Не знам как само главня видя,че има ? 

Stanislav_Ivanov написа:При тая засада,страничния съдия дори не дигна флага ! Не знам как само главня видя,че има ?
Така или иначе не падна гол...
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64