Идеалната 11ка и идеалния треньор ?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MagicMoments
- Контакти:
Re: Идеалната 11ка и идеалния треньор ?!
Е не може в отбора ти да има 10 халфа и трима нападателя.Да не сме през 60-те.Като Мадански и Матеус ми се правят на треньори и ми играят със един единствен нападател в двубои срещу Кипър и о-в Корсика няма да видим нищо добро.Поне трябва да има 4-5 нападателя.Никой отбор не играе със схема само с 1 нападател в домакинските си мачове.Ето затова нямаме гол на Васил Левски и сме вкарали общо 3 гола......

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
---------------------Караджата---------------------------
Милиев---------БГ Роналдо-----Русия-------------Зетя
Мечо------------Клечо--------Кривия------------Кмета
------------------Николери------Жоро Метъла---------
Треньор:Ратко Достанич
Милиев---------БГ Роналдо-----Русия-------------Зетя
Мечо------------Клечо--------Кривия------------Кмета
------------------Николери------Жоро Метъла---------
Треньор:Ратко Достанич
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
1. Борислав Михайлов 2. Емил Кременлиев 3. Трифон Иванов 4. Цанко Цветанов 5. Петър Хубчев 6.Златко Янков 7.Емил Костадинов 8. Христо Стоичков 9 .Любослав Пенев 20. Красимир Балъков 11. Йордан Лечков
Резерви:Пламен Николов Наско Сираков Даниел Боримиров Илиян Киряков Бончо Генчев Ивайло Йорданов
ТОВА СА ИДЕАЛНИТЕ 11.............
Резерви:Пламен Николов Наско Сираков Даниел Боримиров Илиян Киряков Бончо Генчев Ивайло Йорданов
ТОВА СА ИДЕАЛНИТЕ 11.............
Идеална 11ка и идеалния треньор ?!?
То няма читави, ти за идеални питаш !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
NO MERCY написа:[center]П.ИЛИЕВ[/center]
[center]Г.ТЕРЗИЕВ------------------А.ТУНЧЕВ-----------------В.ИЛИЕВ--------------С.МАНОЛЕВ[/center]
[center]С.ПЕТРОВ[/center]
[center]Г.МИЛАНОВ------------------------А.ЦВЕТКОВ[/center]
[center]А.ТОНЕВ------------------- И.ПОПОВ------------------С.РАЙКОВ[/center]
Старши треньор: Илиан Илиев
Това е състава за мен
+1 , само си мисля ,че за такива крила ще е нужен централен нападател ,който играе добре с глава - примерно Генков
PFC Litex написа:Какво мислите за треньор да бъде назначен Лъчо Танев?
Официално имаш в предвид
gandi написа:PFC Litex написа:Какво мислите за треньор да бъде назначен Лъчо Танев?
Официално имаш в предвид
Мхм

Ники Михайлов,Манолев,Терзиев,Иван Иванов,Занев,Александър Цветков,Стилиян Петров,Георги Миланов,Ивелин Попов,две крила измежду Тонев,Райков,Делев,Мишо Александров.Божинов и Домовчийски резерви,докато започнат да вкарват по клубовете си.Иначе в защита Вальо Илиев и Тунчев са най-добри,но са над 30-годишни и е време да им търсим заместници.Моите фаворити за треньор са Херо и Мадански.Знам,че Херо е със сериозни проблеми и няма как да стане,но за мен е най-добрият треньор.Мадански е ясно,че няма да бъде.Сигурен съм,че ще сложат Любослав Пенев,което за мен е сериозна грешка.Голям фен съм на Илиан Илиев,въпреки резултатите ни този сезон го подкрепям и искам да бъде начело на Берое,но в момента не е за националния отбор.
Последна промяна от acmilan на 12 окт 2011 19:50, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.