Украйна - България 3:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Украйна - България (07.10/20:45)

Мнениеот Red Warrior » 03 окт 2011 12:00

Fridtjof Nansen написа:
zlatan написа:скучно и лесно 3:0 за Украйна,моля ви не ме обиждайте че видиш ли не съм патриот.
БГ-скоро няма да изплува с тези палячовци.....

+1 :) Между другото, отборът на Гонзо така ще го нафърфори на отбора, чийто фен е войничето (авторчето на темата, което е виждало казарма само в сънищата си и на плейстейшън), че цяла година ще се уригват: Гонзо-о-о! :lol:

Никнейма ми значи Червен ВОЙН, а не войник. Ти ако сънуваш мокри сънища покрай казармата, аз не сънувам. Премахнаха я малко преди за завърша университета - какво да правя :lol: Нямам нищо против Гонзо - вечно да ви води, пък ще видим какво ще стане на мача между нас. Май разгрома ще е по-голям от миналия мач на Герена. И моля модераторите да банват провокаторите и спамаджийте. Нямам нищо против бъзиците на клубна тема, но за това си има други форуми и теми!
Последна промяна от Red Warrior на 03 окт 2011 14:10, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 03 окт 2011 12:06

Red Warrior написа:Някой знае ли, дали ще се излъчва мача и по коя телевизия?

До този момент, НИТО ЕДНА ТВ няма интерес да закупи правата за тази среща ! Дано Боко скръцне със зъби на БНТ, иначе за пореден път ще останем на тъмно. Ако ставаше въпрос за турски сериали, щяха да се избият босфор тв и нова, но за спорт НЕ.
П.С. Дано някой ден доживея да видя ревизия на БНТ за последните 15-20 години.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 03 окт 2011 12:27

1:1
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 03 окт 2011 12:31

Това е контрола,важна е играта. Резултата не е важен ;)
Иначе очаквам да се събудиме,поне тоя мач и да играеме нещо.
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 окт 2011 13:18

Въпреки,че е контрола и резултата не е от значение,дано измъкнем някой хикс,че доста негативни резултати се събраха напоследък.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 03 окт 2011 13:24

Четейки украинските сайтове виждам, че Олег Блохин е взел доста насериозно предстоящите проверки срещу нас и Естония, така че не вярвам да има някакви тото "сензации"...

Мишо Мадански ми е симпатичен, вероятно ще успее да понахъса поне малко нашите и с някои промени в състава може да се надяваме и на нещо повече от загуба, макар че като гледам извиканите за Украйна и оптимизма ми намалява... :roll:

Старши треньора на украинците Олег Блохин е извикал за предстоящите проверки с България и Естония 24 играчи, като най-много представители има киевското Динамо (8).
Повиканите от Шахтьор Донецк са 5, по двама играчи от Таврия Симферопол и Днепър Днепропетровск и още осем клуба с по един представител....

23 годишния защитник на Ворскла Полтава Евгений Селин е извикан за първи път (подобно на нашия Сашо Тонев), той има 24 мача за младежите на Украйна.

На официален дебют се надява и младия вратар на Шахтьор Донецк Саша Рыбка, за когото това е трета повиквателна за първия отбор.

След травми в състава им се завръщат най-скъпия им играч Дмитрий Чигрински, както и Тарас Михалик от Динамо.
Повикани са и Олег Гусев ( който не игра за Украйна в последните два мача), както и намиращия се в отлична форма Александър Алиев и двамата от Динамо.

Ето и цялата група на украинците за мача им с нашия национален отбор на 07.10 в Киев :

Вратари :
Андрей Дикан - Спартак Москва,
Александър Шовковски - Динамо Киев
Александър Рыбка - Шахтьор Донецк

Защитници :
Тарас Михалик - Динамо Киев
Ярослав Ракицки - Шахтьор Донецк
Богдан Бутко - Иличьовец Мариопол
Артьом Федецки - Карпати Лвов
Дмитрий Чигрински - Шахтьор Донецк
Евгений Селин - Ворскла Полтава
Евгений Хачериди - Динамо Киев ( за когото Суркис казва, че всъщност едва ли ще играе, защото има травма)

Полузащитници :
Александър Алиев - Динамо Киев
Олег Гусев - Динамо Киев
Андрей Ярмоленко - Динамо Киев
Анатолий Тимошчук - Байерн Мюнхен
Алексей гай - Шахтьор Донецк
Евгений Коноплянка - Днепър Днепропетровск
Руслан Ротан - Днепър Днепропетровск
Сергей Назаренко - Таврия Симферопол

Нападатели :
Андрей Воронин - Динамо Москва
Марко Девич - Металист Харков
Артьом Милевский - Динамо Киев
Евгений Селезнев - Шахтьор Донецк
Андрей Шевченко - Динамо Киев
Антон Шиндер - Таврия Симферопол

На пръв поглед се набиват имената на няколко много класни играчи, чието ниво е много над това на нашите национали - Воронин, Милевски, Ярмоленко, Девич, Тимошчук, Шевченко, Алиев, Гусев, Дикан...За нашият отбор не знам кой може да вкара гол, но за украинците могат да го направят всички от горе изброените ( особено Милевски, Ярмоленко, Алиев и Девич са в много добра форма) без вратаря Дикан.

От украинците най-много попадения от извиканите има Воронин (12) от 26 изминали кръга в руското първенство, а в украинският шампионат най-много гола от извиканите до момента (12 изминали кръга) е вкарал Андрей Ярмоленко (8), следван от Евгений Селезньов (5), Сергей Назаренко (4), Евгений Коноплянка (4) и др. докато при нас най-много попадения от извиканите от Мишо Мадански има Димитър Рангелов (за 10 изминали кръга във втора бундеслига (7), а за 8 кръга от родния шампионат Спас Делев (3) и Владимир Гаджев(3)... :cry: а за други с повече от 3 гола просто не се сещам... :roll:

Само с много агресивна и концентрирана игра нашите могат да избегнат загубата в този контролен мач...
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 03 окт 2011 13:29

Неутрален написа:

До този момент, НИТО ЕДНА ТВ няма интерес да закупи правата за тази среща ! Дано Боко скръцне със зъби на БНТ, иначе за пореден път ще останем на тъмно. Ако ставаше въпрос за турски сериали, щяха да се избият босфор тв и нова, но за спорт НЕ.

1. Ти ако си ТВ, която се издържа от реклами какъв интерес да имаш от мача. То интерес принципно няма(в момента) към националният ни отбор, какво остава за някаква подобна контрола. Има още малко време, трик си е и от страна на ТВ-тата, все пак, ако закупят правата в последния момент ще им излезе доста по-евтино, отколкото да се вътрят още в началото. В крайна сметка ти ако си на зор да продаваш права, ще предпочетеш да продадеш на по - ниска цена, отколкото въобще да не сключиш никакъв договор за мача.

2. Турските сериали са въпрос на ОБМЕН(на ТВ програми и предавания) и въпрос на ДОГОВОРКИ, купуват се от ТВ-тата, защото са най-евтини (преди бяха латинотата и т.н). Ако македонските сериали станат по-евтини, ще гледаме и макета всяка вечер. Няма кой знае какви национални предателства тука, така че моля един път да се интересувате от нещо преди да се пишат глупости. На мен също не ми понасят, следователно не ги гледам. Има си достатъчно източници, от които да се осведомяш (не е само BTV и Канал 1).

3. Работата на националните медии е да предават събития и новини от национално значение(вкл. спортни мероприятия), тоя мач не е такова събитие.

ПС: Отговорът ми не е насочен конкретно към теб.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 окт 2011 14:20

nqkoisitam написа:
Неутрален написа:

1. Ти ако си ТВ, която се издържа от реклами какъв интерес да имаш от мача. То интерес принципно няма(в момента) към националният ни отбор, какво остава за някаква подобна контрола. Има още малко време, трик си е и от страна на ТВ-тата, все пак, ако закупят правата в последния момент ще им излезе доста по-евтино, отколкото да се вътрят още в началото. В крайна сметка ти ако си на зор да продаваш права, ще предпочетеш да продадеш на по - ниска цена, отколкото въобще да не сключиш никакъв договор за мача.

2. Турските сериали са въпрос на ОБМЕН(на ТВ програми и предавания) и въпрос на ДОГОВОРКИ, купуват се от ТВ-тата, защото са най-евтини (преди бяха латинотата и т.н). Ако македонските сериали станат по-евтини, ще гледаме и макета всяка вечер. Няма кой знае какви национални предателства тука, така че моля един път да се интересувате от нещо преди да се пишат глупости. На мен също не ми понасят, следователно не ги гледам. Има си достатъчно източници, от които да се осведомяш (не е само BTV и Канал 1).

3. Работата на националните медии е да предават събития и новини от национално значение(вкл. спортни мероприятия), тоя мач не е такова събитие.

ПС: Отговорът ми не е насочен конкретно към теб.

Ако мач на националния отбор не е събитие от национално значение - здраве му кажи! Не знам какви ще да са другите събития от национално значение...?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 окт 2011 15:03

Red Warrior написа:Ако мач на националния отбор не е събитие от национално значение - здраве му кажи! Не знам какви ще да са другите събития от национално значение...?

Ооо, и питаш:
"Шит Фактор", "България търси Тъпак", "Шоуто на Плешивия Подлизурко", Бойко как открива фонтанче с пари от Европа и как казва, че го е построил с голи ръце, а чугуна е извил така без да иска, сядайки на метална тръба...
Даже Сашо Диков си има вече кой да го води на каишка. Той ще предава скандално разкритие на трактора и ексклузивна пресконференция на съвестният и изнурен труженик Алексей Петров - най-достойният кандидат за Президент на РБ. Да не забравяме и незабравими избрани моменти от днешната предизборна разходка на мистър Бийн и клакьорите му.
По БТВ ще има цял ден дискусионно студио с преки включвания от изстрадалият и трудов народ от светите великомъченици св. Айше и св. Асан от Аджисан Ма'ала на тема: "Имат ли място българите в България?"
Какъв футбол, какви пет лева?

Плюс това с цел да не се разпалва етническа вражда, няма да се казва национален отбор, тъй като съдържа корен "наци" от кощунственото "нация", нито ще е "български", понеже и това може да разбуни духовете. Ще е просто "Отбор по футбол на едни хора и ромите".
Ммммда..

kilobane

Мнениеот kilobane » 03 окт 2011 15:37

Със сигурност ще се дава мача по 2 телевизии.Значи в нета ще се гледа,а който има като мен Полсат HD,ще го гледа там :)

http://liveonsat.com/LJ_foot_friendy_intl.php
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]

Върни се в “Национален отбор”