Стилиян Петров - Последният български мохикан!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: Стилиян Петров - Последният български мохикан!

Мнениеот Един град-един отбор » 05 окт 2011 00:06

FCH написа:монтански циганин бездарник...

Ей, как да не те напсува човек, бе! :evil:
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 05 окт 2011 00:24

Като му гледам интервюто днес, май тия от БФС са го вербували да им лъска имиджа и искат да го противопоставят на Бербо и Марто. А това че не викнаха Мартин за тия два мача сигурно значи че МАДАнски се е отказал да го вика, щото нахрани БФС-то след последния мач.
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 05 окт 2011 02:24

Правилно решение на Стилиян да започне отново да говори с медиите,защото по този начин говори и с феновете.Той е последната звезда на националния отбор и няма кой друг освен него да обедини играчите,да тушира напрежението пред медиите и да убеди феновете,че този отбор заслужава шанс,защото в голямата си част е млад и необременен с провали.Направи ми впечатление,че е помъдрял доста,осъзнал е много неща,направил си е изводите и е решил да завърши по най-достойния начин кариерата си в националния отбор.Лесно можеше да се откаже и да не каже нито дума,да си хване самолетчето за Англия и да си гледа живота.На терена е доказал многократно,че не е такъв човек,днес окончателно доказа,че и извън него заслужава само уважение.Малко попрекали с обръщането на внимание към журналистите,но и те наистина могат да те изкарат извън нерви с какви ли не глупости,при това писани години наред.Направи ми впечатление и,че застана твърдо зад треньора,което може би леко накланя везните в негова полза за евентуално оставане за постоянно,което е правилният избор и за мен.Иначе не виждам какво лошо е казал за Бербатов и Мартин,той е приятел с тях кажи-речи от дете,пак тръгваме да търсим интриги,което е несериозно в момента.Бербатов сам се отказа,говориха с него и разубеждаваха сума ти пъти,ако реши да се върне е добре дошъл,никой няма да се откаже от него.Що се отнася до Мартин,чисто футболно от доста време е приключил с големия футбол.Даде страшно много на националния отбор,но поради спецификата на поста му пенсионирането идва по-рано от това на другите две звезди от последното десетилетие.Сега е времето по крилата на Александър Тонев,Симеон Райков,Мишо Александров,Момчил Цветанов,дано да осъзнаят какъв шанс им се отваря и да не го изпуснат.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
iicoo
Контакти:

Мнениеот iicoo » 05 окт 2011 07:19

Не знам имаш ли мнение, в което да не псуваш Монтана...Случайно познавам на Стилян майка му, беше ми учителка по физическо, жената е републиканска шампионка по лека атлетика. Баща му беше един от добрите футболисти на Славата. Не са цигани и двамата. А ти кой си и какъв си, анонимнико?

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 05 окт 2011 07:23

iicoo написа:

Не знам имаш ли мнение, в което да не псуваш Монтана...Случайно познавам на Стилян майка му, беше ми учителка по физическо, жената е републиканска шампионка по лека атлетика. Баща му беше един от добрите футболисти на Славата. Не са цигани и двамата. А ти кой си и какъв си, анонимнико?

Как кой ? ПОРЕДНИЯ интернет комплексар, разбира се !

Иначе за Стилян - фактите говорят достатъчно ! Истински лидер !

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 05 окт 2011 07:51

тепърва ще излизат доста футболни мохикани от Бълагрия ,така че стилян нито е първия нито ще е последния ,а и не може да се причисли към тази категория защото освен многото мачове няма никакви други особенни постижения като футболист
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 05 окт 2011 08:12

Самият факт, че е капитан на два отбора от острова, говори сам за себе си.. Там трябва да си истински мъжкар, за да успееш..
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 05 окт 2011 08:15

Разбирам напълно защо е мълчал до сега Стенли! То при такъв тъп народ какво да говориш? Само да те обиждат и плюят...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 05 окт 2011 08:26

sega ako taq te nakara da poigraech i v levski ste q priznq :lol: :lol: а червена България те презира стиляне 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Върни се в “Национален отбор”