Мнениеот acmilan » 05 окт 2011 02:24
Правилно решение на Стилиян да започне отново да говори с медиите,защото по този начин говори и с феновете.Той е последната звезда на националния отбор и няма кой друг освен него да обедини играчите,да тушира напрежението пред медиите и да убеди феновете,че този отбор заслужава шанс,защото в голямата си част е млад и необременен с провали.Направи ми впечатление,че е помъдрял доста,осъзнал е много неща,направил си е изводите и е решил да завърши по най-достойния начин кариерата си в националния отбор.Лесно можеше да се откаже и да не каже нито дума,да си хване самолетчето за Англия и да си гледа живота.На терена е доказал многократно,че не е такъв човек,днес окончателно доказа,че и извън него заслужава само уважение.Малко попрекали с обръщането на внимание към журналистите,но и те наистина могат да те изкарат извън нерви с какви ли не глупости,при това писани години наред.Направи ми впечатление и,че застана твърдо зад треньора,което може би леко накланя везните в негова полза за евентуално оставане за постоянно,което е правилният избор и за мен.Иначе не виждам какво лошо е казал за Бербатов и Мартин,той е приятел с тях кажи-речи от дете,пак тръгваме да търсим интриги,което е несериозно в момента.Бербатов сам се отказа,говориха с него и разубеждаваха сума ти пъти,ако реши да се върне е добре дошъл,никой няма да се откаже от него.Що се отнася до Мартин,чисто футболно от доста време е приключил с големия футбол.Даде страшно много на националния отбор,но поради спецификата на поста му пенсионирането идва по-рано от това на другите две звезди от последното десетилетие.Сега е времето по крилата на Александър Тонев,Симеон Райков,Мишо Александров,Момчил Цветанов,дано да осъзнаят какъв шанс им се отваря и да не го изпуснат.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.